I s-a mai intamplat cuiva...?...

I s-a mai intamplat cuiva...?... | Autor: nicolle27

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,sunt insarcinata iar starile de rau ma omoara,plus ca ceea ce ma streseaza este faptul ca am inceput sa vomit mai rar e adevarat dar cu sange.(vomitam si de 7-8 ori pe zi,acum doar o data sau de doua ori).A mai patit cineva la fel?Nu stiu sa fii avut probleme cu stomacul,nu am nici dureri insa ceva este.Aceasta problema dureaza de cateva zile.(sarcina mea este de 7 sapt,)Va multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Parerea mea este sa te duci la doctor...sa vada ce este cu singerarea...poate iti da vreo pastiluta ceva sa-ti treaca raul...(eu nu am vomat deloc asa ca nu-ti pot spune din experienta mea)Sanatate!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta

13+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Nicolle, mergi la doctor.
Doar el te poate lamuri.
Din pacate nu te pot ajuta cu un alt sfat. Nu am mai auzit pana acum.
Numai bine !

Daniela (10+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

si eu am vomat foarte mult, dar nu am vomat cu singe. vorbeste cu dr, trebuie sa iti dea ceva sa mai linisteasca stomacul.probabil mucoasa gastrica e fff iritata. iti doresc sanatate si o sarcina usoara, macar de acum incolo...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si eu am patit la fel ca tine - am vomitat zilnic, pina in saptamina 17... E drept ca nu cu singe - dar banuiesc ca daca nu e singe abundent, ci doar firisoare - ori mucoasa gastrica e iritata, ori gitul - oricum numai doctorul te poate lamuri pe deplin!
Pe mine m-a ajutat o vreme daca mincam un biscuite pe stomacul gol, inainte sa ma dau jos din pat dimineata...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Draga nicolle, eu am vomat primele 10 saptamani.....phuuuu...in fiecare zi si de mai multe ori pe zi.
De vreo 2 ori am vomat si eu cu sange si am inteles ca nu e din stomac, ci de pe esofag, unde sunt vinisoare foarte subtiri, la care daca ajung acidul din stomac le irita si pot da sangerare.
Precizez ca la mine a fost putin sange.
Trebuie sa mergi la medic sa iti spuna exact de unde ai sangerarea.

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Draga nicolle, eu am vomat primele 10 luni.....phuuuu...in fiecare zi si de mai multe ori pe zi.
De vreo 2 ori am vomat si eu cu sange si am inteles ca nu e din stomac, ci de pe esofag, unde sunt vinisoare foarte subtiri, la care daca ajung acidul din stomac le irita si pot da sangerare.

Codruta & 33 saptamani

poze

Mai sa fie...Si cate luni ai fost gravida??

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Eu am vomat cu sange. Nu tot timpul dar in cele mai rele crize am patit asa. Mai ales ca starea de rau "fiziologica" se accentua atunci cand mancam lucruri care faceau hiperaciditate. Mier mi-a fost rau pana la 20s.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by adriana_mihnea

quote:
Originally posted by codruta_grg

Draga nicolle, eu am vomat primele 10 luni.....phuuuu...in fiecare zi si de mai multe ori pe zi.

Codruta & 33 saptamani

poze

Mai sa fie...Si cate luni ai fost gravida??
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Nicolle mie mi-a fost rau primele 4 si 1/2 luni, pana a miscat. Nu am vomat dar aveam o stare continua de greata si ma durea capul.
Daca vrei sa elimini orice dubiu, du-te la doctor, dar cred ca ai ghinion de sarcina grea.
Succes si curaj, cand il vei privi in ochi vei uita tot greul de acum, crede-ma.

Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolle27 spune:

Buna dimineata dragele mele,va multumesc ca sunteti alaturi de mine.Am stat de vorba si cu doctor de specialitate si totul este din cauza schimbarilor mari fiziologice ce se petrec cu corpul meu.E adevarat ca nu se poate face nimic decat alimentatie corespunzatoare si pastile contra vomitatului.Prima problema este tensiunea ,ea care a crescut mult fata de cea de dinaintea sarcinii,iar acum se formeaza si placenta si este o presiune prea mare care si la un simplu vomitat imi creeaza probleme.M-am mai linistit.Incercam si eu sa-mi explic fenomenul dar cum nu am mai auzit pe nimeni m-am cam speriat.Intr-adevar este o sarcina dificila dar merita efortul,caci numai cand ma gandesc la multe femei care isi doresc foarte mult un copil si nu-l pot avea ,imi dau seama cat sunt de norocoasa.Va pup pe toate.

Mergi la inceput