Mamici de ianuarie-februarie 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Denisa, pentru problema gazelor citește aici:

http://www.ele.ro/articol_2022.html

Vei găsi nu doar remedii, ci și cauze, pentru a evita cât de cât astfel de situații.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Multi pupici...si scuze pentru absenta indelungata.
Vad ca ati scris f. multe capitole...n-am apucat sa citesc nimic din pacate. E f. rau la noul birou..dar nu vreau sa intru in detalii despre asta acum.

Vesti noi am despre bebe... sapt. trecuta la 16 sapt si 2 zile mi-a spus ca e baietel si avea 181gr.
In plus azi mi-am luat rezultatul la triplu test si l-am trimis pe fax medicului. In seara aceasta aflu ce si cum.

Va pupic pe toate...mi-e tare dor de voi...sper sa apuc in concediu sa va citesc, adica dupa data de 25 iulie, si sa vorbim mai mult atunci.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ne bucuram ca esti bine Teolinda.Si ca avem un nou carucior albastru.
Pana acum baieteii sunt pe primul loc!!!!

Declar inchis cap. asta.
va astept la un nou capitol.

poze
gio si bb 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Teolinda ma bucur ca esti bine si bebe la fel, dc medicul a vazut clar baietzel, sa va traiasca si sa fie sanatos. Te inteleg cu jobul, nu pune la inima si ai grija de voi, Eu vacantza in septembrie, asa ca mai am o luna, noroc cu long weekenduriel pe aici, si eu vineri sunt liberaClar vor fi mai multi baietzi ca fete, eu sper ca sotul meu sa aiba dreptate si la noi ca asa e mai normal, d c nu suntem happy si cu o fetita gagalice
Giova deschizi alt capitol?

Denisa
13
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput