Copilasi de mai 2003 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Gata fetelor revenim si noi pe la paginuta noastra de net, adica pe aici, dupa multe peripetii pe la mare.Am reusit cu mare greu sa facem rost de 10 zile pentru a pleca in concediu la mare pentru prichindeii nostrii.Drumul cu masina a durat 9 ore si spre surprinderea mea Mircea a suportat foarte bine drumul, a stat tot timpul in scaunelul de masina si canta cat il tine gura ce auzea pe la casetofon.A fost distractiv si a trecut relativ bine timpul. La mare caldura mare, mare...speram sa ma intalnesc cu Korinna si de acolo cu Lumy si Carrie...dar nu a fost sa fie! Celularul imi facea figuri si nu am reusit sa dau de Lumy.Imi pare tare rau ca nu ne-am putut intalni Lumy, si pe langa asta o groaza de probleme cu Andrei care a bolit 2 zile dupa ce a luat vreo 2 guri de apa de mare.Dupa ce s-a facut Andrei bine a inceput Mircea cu febra si stranuturi si muci(greseala mea a fost ca l-am tinut pe mal mult timp pe nisipul ud cu funduletul gol...dar era o caldura de abia puteai sa respriri la ora 10)...si marea calda ca niciodata. Si uite asa cu copii bolnavi si caldura mare si insuportabila, muuulta lume multa...ne-a venit cheful de plecare dupa numai 6 zile mai ales ca nici Kori nu a mai putut veni la mare si se mai anuntau si ploi si furtuni.Asta e...poate concediul viitor o sa fie mai reusit...desi cu copii vesnic sunt probleme.
Aalina multa sanatate lui Dorian, si noi suntem cu antibioticele dupa noi inca nu ne-am revenit complet dupa raceala de la mare.
Lumy pupici la Francesca de la mucosul meu mik, si nu-ti fa griji in legatura cu copii din Canada, astia mici se adapteaza foarte repede...dar voi cand vreti sa plecati in Canada?
Parpalak, stiam eu ca e mare strengarel Paul, are personalitate nu gluma copilul tau, al meu inca e destul de usor de modelat...deocamdata lasa dupa mine, pana cand asta nu stiu

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Eu credeam ca am un copil cimuntel dar se pare ca nu Aici la gradi cind copilul nu e cuminte ii face proces verbal(atentionare) si ne pune sa semnam cind ne ducem sa-l luam.
In ultimele 5 zile ne-a facut 3 :)
Azi cica dupa masa ii punea sa-si spele farfuriile dar trebui sa astepte la rind dar Josh cica o lua in fata sa ajunga primu sa-si spele farfuria si cum educatoarea nu l-a lasat a vrut sa o muste
Asa ca mai facuram rost de o atentionare:}

Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Lumy nu iti face probleme. Copii se adapteaza tare repede.

Adita felicitari pentru cei trei pitici ai tai.

Alycia multa sanatate baietilor.

Dana Mario m-au amuzat procesele voastre verbale. Poate ca Josh a inteles ca o fi concurs de spalat vase si a vrut sa castige, cine stie.

Dori se simte mai bine, ii dau in continuare cu chin siropelul pentru ca refuza sa il ia desi de obicei mi-a luat orice medicament, chiar si mai rau la gust. Cred ca o fi facut saracu legatura intre asta si durerea de gat. In rest e activ tare. Ieri toata dupa-masa ne-am jucat noi doi si a fost superb. Atat am ras de mi-a trecut toata oboseala. Noi vom pleca in concediu cateva zile si o sa il las acasa cu mama desi mi se rupe sufletul. Insa din cate am citit si am vazut la copii amicilor veniti din vacanta nu vreau sa il expun si la alte imbolnaviri. Am scapat si noi de pampersul de peste zi si ma gandesc sa il scot si pe ala de noaptea pentru ca de cateva nopti nu il mai uda. Dimineata aproape ca umple olita : ))) Acum nu trebuie sa il mai punem noi ci cere singurel cand are nevoie. Si e la fel de mandru de fiecare realizare pe care o striga in gura mare si o aplauda :)))
De cateva zile tot numaram si copilul repeta constiincios dupa mine. Ieri insa eu spuneam prima cifra si el pe urmatoarea si asa m-am prins ca le stie dar e smecher. Parpalak am vrut sa iti fac filmulet dar evident cand a vazut camera si-a trimis doar bezele
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor....Asta e..nu am mai reusit sa ma intlnesc cu Angi...am plans de ciuda vreo 2 zile...Inca nu mi-am revenit.dar poate..tot raul spre bine
Daca se anunta vreme buna..poate de luni care vine plec cu maicamea la mare si cu copiii..sotul nemaiavand concediu.

Mai..dar mai foloseste cineva carut???Eu nici nu mai stiu de cand nu l-am mai folosit..cam din septembrie anul trecut.

Stefan mai nou merge pe strada in dreptul meu..cu mainile la spate..."ca barbatii"...In continuare papa orice..la orice ora..in orice cantitate.Vorbeste binisor.E mare plimbaret.Am sa mai urc niste poze mai noi pe webshots..sa vedeti si voi cum arata acum...E un adevarat barbatzel.
Din 12 septembrie il dau la camin step by step.sa vedem cum s-o adapta.deja am vb acolo cu directoarea..ca pe Mihai tot acolo l-am avut si am fost tare multumita.Au un program deosebit,activitati educative multiple,mancare superbuna,la pranz somnic....

Cam astea sunt noutatile...o singura mare durere am..ca nu am vazut-o pe Angi...am plans ca un copil vreo 2 dimineti...:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

kori draga lasa ca poate reusim sa ne vedem cumva desi e mare distanta pana acolo, pana atunci mai vorbim pe net.Daca mergi la mare, distractie placuta, sa va simtiti cat mai bine...noi nu prea am reusit care de care bolea pe acolo...doar eu am ramas in picioare, sa-i sprijin pe amaratii mei de barbatei.Am facut o gramada de poze, sper sa reusesc sa le pun cat mai curand pe net.Cat despre Cristi...m-a dat gata cu recolta lui de pescuit...am ras sa mor de pestele"urias" pe care l-a prins si de fratii lui mai mici pe care tu i portionai si i frigeai in tigaie.
Mircea face in continuare vartos pe el...sta cu kk la fund si spune ca nu a facut nik acolo...cred ca mergem la armata cu pampers.
Am inceput iar serviciul...si din nou regimul de dictatura...asta e...la munca inainte mars!
Va pup si va doresc WE placut!

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare gagici!

am revenit de la mare dupa un super concediu in care doar o zi a fost vreme cev mai inchisa, in rest soare si cald, hotel ok(calitatea lui de baza e ca am avut liniste) simtit super, pe plaja si in apa era in delir, si-a facut o gramada de prieteni pe acolo, am progresat mult cu olita adica folosim pampersul numa la nani si rara afara.a fost ca o baterie Duracell in miscare si alergare permanenta, am avut si zile cand ne-a stors de orice energie dar norocul nostru ca dormea bustean la amiaza si noaptea si ne faceam si noi somnu de frumusete!
seara am circulat mult, in satu de vacanta unde am incercat o gramada de jocuri, in Constanta la Acvariu si Delfinariu+la Mall unde este un loc de joaca adevarat ptr pici.
singura chestie nasoala a fost mancatul cu care m-a disperat!la restaurant alerga in continuu si nu vroia sa se atinga de NIMIK!iar in camera manca numai la desene.si aproape numai borcanele a vrut sa manance.f multe mamici se confruntau cu refuzul mancarii, am observat asta ptr ca hotelul era plin de copii.
azi, acasa a mancat de a spart sper sa-si revina.
drumul a fost in regula, a dormit si a stat relativ cuminte-am mers mai mult noaptea.
deci chiar am avut un concediu excelent, a fost mai usor decat m-am pregatit eu:)

sunt f fericita ca am cunoscut-o pe Lumy si pe Francesca.e o dulceata de fetitza bucalata , blonda cu ochi super frumosi si f cuminte.asta facand o usoara comparatie intre gaglici:)
am petrecut o seara impreuna in care fetele ne-au cam stors, dar a fost tare bine!imi pare rau ca nu am reusit sa facem plaja impreuna.

si mai imi pare rau ca nu m-am vazut cu kori si cu alycia dar pur si simplu nu stiu ce s-a intamplat.am sunat-o sambata pe kori asa cum ne-am inteles, si apoi de inca o seama de ori in cursul saptamanii trecute da nu mi-a raspuns deci ...nu stiu.am asteptat mult sa ne vedem si apoi nu am reusit nici sa ne auzim la telefon...

va pup, mai revin maine

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

hop si noi.
salutam pe toata lumea si ne bucuram ca sunteti bine si sanatosi.
am fost si noi plecati o sapt.in concediu.Nu la Mare ca nu avem insa tot la apa,plaja,nebunie si agitatie.
Robertzelul este bine,bine de vreo 2 luni de zile.Nu gat,nu astm,nu tuse,nu febra,nimic.Nu ma bucur prea tare ca intram indata in iarna si sunt sigura ca incepe calvarul.
Sta pe strada cat e ziua de mare.Intra in casa cu circ si scandal doar pt. somn si masa.Unde stam este o strada inchisa(infundata) doar cu 6 case si cu o gasca frumoasa de copii.Robert este cel mai mic ins nu conteaza ca se tine scai dupa ei.Este mascota strazii.
Caca si pipi nu face absolut deloc la olita.Nu vrea nu ca nu este capabil.Cred ca nu are rabdare si nici timp sa stea pe olita
Mananca cel putin 5 inghetate pe zi...
Musca,tipa,urla,face crize de personalitate dealea cu trantit pe jos in mijlocul strazii si cu batut din picioare,etc
Cam asta-i.

A fost mama la noi o luna si jumatate.Am fost super alintati cu totii,prea alintati incat acum nu ne revenim la realitate.
Eu sunt acasa inca o sapt.Am avut concediu 3 sapt. dar au trecut

pup la voi,

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor sunt in prima zi de concediu si tare mai e bine :) Sa stau iarasi cu Dori si sa ne jucam.

Ne inscriem si noi de ieri la prima criza de personalitate in plina strada. La prima faza a mers cu distragerea atentiei insa in alt magazin a fost musai sa cumparam o masinuta. La noi incep doar daca trebuie sa plece de la copii sau daca vede masinute. Are o fixatie cu masinutele clar! Am casa plina de masini si masinute. Partea buna e ca se si joaca cu ele pana le face praf, sa le descopere sistemul de functionare.

Am si eu o intrebare.Cand sa risc sa scot pampersul de noapte?
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Aalina, cand vezi ca au trecut multe nopti la rand in care n-a udat pampersul. noi ne-am grabit, dupa vreo 3-4 nopti cu pampersul uscat i l-am scos, doua nopti a fost bine, am venit sa ma laud aici la voi si noaptea urmatoare a facut pipi in patasa ca am revenit la pampers noaptea. probabil l-as scoate din nou daca as mai gasi niste paturele absorbante, din material de scutec. am avut la un moment dat dar acum cand imi trebuiesc mai tare nu mai gasesc pe nicaieri

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor.
Ziua nici noi nu mai folosm pampersul.am incercat sa-l scot si noaptea..Au fost nopti cand nu a facut pipi pe el deloc..dar..au fost cand era ud pana la gat.Totul e sa nu bea multe lichide seara..dar al meu bea inca un biberon de lapte la culocare...La cel mare asa am renuntat..Cand am observat ca pampersul de noapte era uscat..nu i-am mai pus.Celmare la 2 ani nu mai facea deloc pe el..Nu acelasi lucru pot spune de Stefan..care ziua se cere la pipi si caca..dar noaptea..face destul.
Ange pupi la Robi!!Ma bucur ca nu ai pb cu el.

Cris,am vb...nu am mai plecat la mare din motive f clar intemeiate..nu am mai avut masina..si vremea se anunta naspa.Cu 2 copiii...aiurea pe tren..greu.Mai bine acasa.

Angi..ce mai faci?Sper ca esti bine!!!Da-mi bip cand mai intri.

Alina...crizele de personalitate...cred ca le fac toti.Totul e sa nu-i bruschezi ca mai rau fac.Tre sa te faci ca nu te intereseaza.si sa continui sa discuti normal.....Ca daca te vede ca te enerfezi...mai rau fac.

Mergi la inceput