Copilasi de mai 2003 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

alycia, concediu placut.si eu cand eram mica am fost de cateva ori la Praid, si atunci era ok, ma bucur ca si acum e bine

va dau alta adresa la poze, cea anterioara nu mergea

http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

buna fetelor...noi tot la Praid suntem.De 2 zile Mircea tuseste non stop...cica asta e efectul de salina si i curge nasul garla...asa sunt majoritatea copiilor aici.Sper sa treaca totul fara complicatii!
Maria multa sanatate la fetita!
Carrie multumin de urari..pupici la scumpica Thea.
Ma duc ca e scandal la topogan...cu copii astia nu ai pik de liniste sa-ti tragi sufletul

Alycia si cei doi flacaiasi!
daca vreti sa ne vedeti da-ti clik aici:
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Fetelor, azi e a treia zi de gradinitza pentru Anaïs. A fost declarata deja cea mai lipicioasa din grupa. Surpriza surprizelor: nu are educatoare ci... educator. Este printre cei mai mici din grupa. Doarme in acelasi dormitor cu Emma, si dupa ore sunt impreuna la garderie. Sunt nedespartzite ;)
A fost chinul de pe lume cu olitza, dar se pare ca am reusit. In ultimile 3-4 zile de vacantza, a inceput Anaïs sa faca concurs cu Emma care face mai repede/mult/des la olitza, si asa s-a declansat totul. Mai sunt mici accidente, dar o sa treaca repede.
Dimineatza cam plange cand o las, dar in clipa in care am iesit pe usa i-a trecut si-i cu zambetul pe buze. In prima zi a fost cel mai greu pentru ea. Ca toata lumea se smiorcaia pe acolo. De atata smiorcaiala, a apucat-o si pe Emma plansul :D.

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ni s-a terminat si noua concediul. Din pacate mi s-a parut tare scurt. Dar am fost super incantata de timpul petrecut cu Dori. Si de zilele libere, recunosc.
Suntem bine cu totii, Dori are la fel de multa energie, e tare activ, am facut multe plimbari lungi pe jos si seara tot mai avea chef sa ne jucam la culcare. Mai nou adoarme singurel la el in camera si nu la desene animate ca pana acum. Si-a pastrat programul bun de somn si ziua si noaptea si ma bucur ca parca mananca ceva mai bine. Am ramas doar la pampersul de noapte desi nu il mai uda si s-a intamplat sa ne si trezeasca sa il ducem la baie. Pentru ca mai nou vrea sa faca doar la baie dupa ce i-am cumparat capac special.
In rest e la fel de incantat de masinute de imi este teama ca pentru asta voi munci ani buni de acum inainte. Si prietenii nostri l-au invatat ca de cate ori vin sa ii aduca masini si imi este sa nu inceapa sa le ia vama la intrare.
Ori mi se pare mie ori s-a mai linistit cu crizele de personalitate. In schimb ii merge gura de dimineata pana seara.
Pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici! Tocmai ne-am intors si noi de la mare. Am avut o vreme mai buna decat au avut altii asta vara, si apa calda si mai putina aglomeratie... ce mai, sa tot mergi toamna la mare.
Ilinca e incantata de apa si de nisip, se balaceste atat in apa cat si in nisip fara nici o jena. Si-a bagat nisip in cele mai intime locuri, in apa inghite cu naturalete din apa sarata fara sa se supere cand vine valul mai sus de cap.
Azi am plecat de pe plaja cu plansete si aproape tarand-o dupa mine, nici faptul ca mergea cu trenul, nici reintalnirea cu tati nu a consolata-o ca se despartea de mare. Drept sa spun, nici eu nu eram cu inima mai usoara. Eu sunt fascinata de mare, de imensitatea ei, de zgomot si de miros... asa m-as muta in Constanta....
Ne-am intalnit si ne-am plimbat si cu Lumy si cu Francy, din pacate prea putin ca Lumy e mereu pe drumuri si mereu cu obligatii. Din pacate fetele noastre nu se prea inteleg, mereu vor aceeasi jucarie si de aici ies scantei. stiu ca o sa treaca faza asta asa ca nu-mi fac griji. La anul cand se vor mai vedea vor fi mai mari amndoua si vor devenit bune prietene.
Azi a fost ziua lui Alexa pe care a serbat-o mergand cu trenul. A implinit 11 ani, e aproape domnisoara. Pana una alta, sambata e domnisoara de onoare la nunta varului meu, iar duminica avem acasa petrecerea de ziua ei cu prietenele ei. Asa ca ma astepta doua zile pline ca sa nu mai spun ca luni incepem scoala .
Trebuie sa ma laud si eu cu faptul ca Ilinca nu mai face pipi nici noaptea. Tot sejurul de la mare am folosit o singura pereche de pampers pe care am aruncat-o azi cam sifonata dar uscata. O sa-i mai pun cateva zile sa vad daca se repeta obiceiul si acasa, apoi gata, chilotei.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Bine ati venit din concediu fetelor! Este penultima noastra zi la Praid...o sa mai tragem o fuga la Sovata dupa masa...si apoi de maine dupa ce iesim din Salina o luam intins spre casa!
Si noi folosim ci succes chiloteii, mai sunt mici accidente dar trecem si de faza asta...credeam ca nu mai scapam si o sa mearga in armata cu pampers.
Hihih..gata cu clubul scutecarilor...de acum trecem la chilotarii junior!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meme spune:

Tare lenesa mai sunt.Nu am mai scris de un car de vreme.Noi suntem bine,Anca este o adevarata domnisoara,sta clipe in sir in fata oglinzii plimbandu-si manutele prin par,dand capul pe spate,ochii peste cap,facand botic,cu alte cuvinte este cam "figuranta".Daca o surprind in timpul acestui ritual imi spune:"Mani,Aca mumoasa si sesi",adica este frumoasa si sexy.
Jucariile nu-i prea mai plac,prefera pantomima,are un telefon fictiv pe care il tot scoate din buzunar si tine teleconferinte,este foarte solicitata.Cum suna o astfel de convorbire imaginara?Cam asa:"Alo,mamaie,fatzi?Aca bine.Aca caca ,pisu teteu,baboo,but aptele tot..."In traducere ii spune bunicii ca este bine ,ca a facut caca si pisi la wc,deci bravo ,ca a baut tot laptele...
In rest ne nauceste cu intrebari:"Ata ce e? Unde e?Tzine e? Si doamne fereste sa nu-i raspundem ca se supara nevoie mare.In felul asta isi imbogateste vocabularul,mai nou,daca ne intreaba ceva cunoscut ii spun"raspunde tu,ca stii!" si ea isi da singura raspuns,plina de satisfactie.
De facut la olita face in timpul zilei,noaptea inca nu risc deoarece bea laptic la culcare si se scoala cu pampersul plin.
Pe 1 octombrie plecam din nou in concediu.Cred ca va fi un pic cam obositor deoarece vom face un drum cu trenul(cu tot cu pitic) pana la Moscova.Sper ca pe parcursul celor 45 de ore la dus si alte 45 la intors nu se va catara pe pereti.Ma bazez pe inventivitatea ei si a mea si sper sa ne descurcam.Oricum ,nu ar fi prima iesire,noi suntem tare plimbareti si Ancai ii plac si ei calatoriile.
Avem si noi poze mai recente in albumul "Instantanee".Va pupam,v-am vazut pozele si speram ca odata si odata ne vom cunoaste si fata in fata.
Pe curand

http://community.webshots.com/user/danancamm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pupici la fete.
Lenese mai suntem. Noi am fost plecati iar la serviciu am de lucru de dau in gropi. In rest suntem bine. Al meu copil la fel de activ, curios si vorbaret. Ce ma incanta e ca mananca tare bine.
Pupici la toti puii vostri. Sunt scumpi foc in poze.
Sporuri la toata lumea.

Mergi la inceput

salutare fetelor....care mai sunteti prin zona...hihih, taare ocupata mai e toata lumea, inclusiv eu.Apropo de ce a zis Meme, astia mici fac niste mutrite si scot niste perle de te lasa imprastiat...nu mai departe de ieri il aud pe Mircea exclamand cu multe seriozitate atunci cand incerca sa faca ceva si nu reusea..."da cei cu Romania asta?"...expresie pe care cine stie pe unde a auzit-o si s-a gandit sa o foloseasca...am ras in sinea mea si tare ma mai amuzam de cat de serios era el ca nu reusea sa bage nu stiu ce omulet intr-un tractoras....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

sa va povestesc pe nerasuflate stirile:ieri la noi a fost PRIMA ZI DE GRADI!!!!!!!care a decurs in ciuda noptii nedormite de mine din cauza emotiilor, ff bine.nu a plans, s-a jucat, a papat.e la program scurt deci doarme acasa.soacra-mea a fost f surprinsa sa constate la amiaza ca asta mica nu vrea sa plece acasa.
gradinita are o multime de jucarii noi si de calitate, sunt foarte multumita de conditii, pe cat sunt de nemultumita de scor.
azi gagalicea mi s-a trezit la 6 dimineata de grija mersului la gradi.
deci suntem bine, sanatoase si voioase

pupicei

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0

Mergi la inceput