Copilasi de oct-noi-dec 2003 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
adameasca spune:
'neatza!
Tata e ok, de ieri nu a mai facut febra, mai are inca 3 zile de antibiotice. O sa fie bine, sper.
Catia, noi azi venim, sper eu sa ne vedem maine pe la 10? Ce zici? Voi pe unde iesiti in parc? Hai ca te sun mai tarziu.
Paula, in fara faptului ca ai dreptate cu idiotii astia, iti doresc multa rabdare si cat mai putini nervi.
M-ati zapacit cu copiii cataratori. Al meu nu prea are veleitati d-astea. Ii place sa-l urc eu pe tobogan, in schimb.
Ce progrese inregistrati la olitza? ca la noi nu e usor... Nu cere, daca il pun face, dar e super incantat daca face prin casa, ca doar e o balta, deci e rost de fleoscaiala. Cum sa ma chinui eu sa-l invat sa ceara, cand lui ii face placere sa se balaceasca in pipi de pe gresie?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
catia spune:
paula,multa rabdare!asta e sistemul si cred ca nu prea avem sanse sa se schimbe.
ven multe felicitari!esti tareee!eu invatz pe rezidentiat.
si gabriel e fan topogane.si cat mai mari ca altfel nu le gusta!asa ca are dreptate:fii cu ochii pe bb si lasa sa se bucure
ileana,ar fi fain maine la 10.dc e te sun maine.abia astept
o sa caut si eu nr contului si sper ca bb va creste mare si sanatoasa!
trag un pic chiulul ca sa vad pozele.sunt tare dulci si nazdravani!
adriana,daca sunt in urma cu stirile vreau si eu sa aflu unde mergi tu cu bb-ii la inot.al meu e topit dupa apa dar la 23 tb sa aiba 5ani.mercic
pupici si fug la invatat
paula2003 spune:
Adriana, vreau sa-ti vad si eu albumul cu pozele recente, unde sa-l gasesc, am tot cautat si nu e de gasit... Pot sa te mai sun si la ce ora?
Paula16+Alexandra
uki spune:
Buna la fete!
la prezenta si noi,
am avut noapte cam alba... si nu stiam motivul, Mariuca s-a tot plans si foit si gemut toata noaptea... iar spre dimineata sa vad ca are si temperatura
... de la dintisori, fir-ar sa fie, cum va spuneam, la unii dintisori nici nu s-a simtit ca au aparut, altii insa, parca ar compensa
am bagat Nurofen si... D-zeu cu mila, la noapte!!!
sper ca voi sunteti bine!
weekend frumos pentru toata lumea
Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)
Ven spune:
Buna ziua fete cucuiete!
Noi asteptam plecarea in Grecia (peste 2 sapt.), pana atunci facem pregatiri, curatenie, sedinte de infrumusetare , analize medicale, vizite la dr. si plimbari zilnice - ca tare ne-au lipsit! Si de la 1 septembrie gata cu traiul de huzur , asa ca proitam cat mai putem.
Asa, si ca sa ma mai laud o data (ultima data, promit ), va zic ca se pare ca i-am umilit bine de tot, ca dupa nota mea de 9.20, urmatoarea a fost doar de 8.05, iar peste 7 au luat numai 8 oameni din 27 cati s-au prezentat la concurs! Asa ca se pare ca totusi neuronii sunt la locul lor, si functioneaza inca la parametrii maximi!
Stimulata acum de treaba asta, ma gandesc sa ma inscriu din toamna la un master, pt. ca se zvoneste ca din 2007-8, dupa aderare, va trebui ca toata lumea sa aiba 5 ani de facultate (cel putin in domeniul nostru). Nu stiu inca, sa vad daca gasesc ceva la Cluj, la care sa nu trebuiasca sa merg de mai mult de 2, maxim 3 ori pe saptamana, dupa-masa.
Cristi zice c-am innebunit, ca doar peste 2 ani o sa am gradul II, si iar voi avea de invatat o gramada, dar eu zic ca trebuie sa profit cat mai pot, daca tot sunt asa, "in forma" asta buna intelectuala
Cat despre Markus, este taaaaaare ambitios. Totul trebuie sa se intample cum vrea el, altfel se lasa cu jale mare, urlete si trantit pe jos intr-un mare stil.......si vrea doar chestii periculoase sa faca!
Stam iar am prost cu pofta de mancare, numai iaurtul ne-a mers pe gat vreo 2 zile, mucii ne-au tinut (si pe mine si pe el)15 zile!! Dar au trecut.........Acuma ii tot apar dimineata pe gat niste bubite, dr. zice ca de la transpiratie, dar el nu transpira noaptea, nu stiu, sper sa nu fie totusi alergic la ceva.
Cu dintii tot asa - la 1 an si 7 luni trecute tot 6 dinti avem! Poate soarele Greciei ne va ajuta sa ne imbogatim zestrea "dintzoasa"
Mancam aproape numai mancare gatita si numai fructe proaspete, am scapat aproape total de borcanele! Doamne ajuta!
De dormit, adoarme tot la 23 seara, dupa ce ziua doarme 1h la amiaza! Spre dimineata se trezeste pe la 5 si vrea la noi in pat, unde doarme pana la 9, chiar 10 uneori. Cateodata suntem norocosi si doarme pana dimineata la el in pat, dar numai pana pe la 8. Per total, bine, ce sa zic. Am incetat sa sper ca Markus va dormi vreodata 3 h la amiaza! Se pare ca de atata somn are el nevoie.
Marioan, spor la invatat! Stiu ce inseamna un rezidentiat, ca si sotul meu a trecut prin asa ceva - ce-i drept, la farmacie, nu la medicina, deci nu chiar asa de greu. Asa ca iti doresc multa putere de concentrare si ambitie sa iti urmaresti scopul pana la capat! Ce specializare ti-ar placea sa faci?
Vezi, mai ce meserii ne-am gasit unii dintre noi, ca trebuie sa invatam si sa dam examene toata viata, iar pe altii nici in cot nu-i doare de asa ceva Si mai suntem si prost platiti pe deasupra!
No, gata, ca romanu-i scris!
Daca voi nu povestiti, vorbesc eu singura, no problem!
V-am pupat!
Venera , mama lui Markus: -> ->
Dati-ne un vot! -> pe situl reclamamascata, pt. Markus Roth-Gross
vikinga spune:
Mai fetelor dar mare liniste pe la noiVen inca odata mii de felicitari! esti tare Meriti o vacanta pe cinste in grecia! O sa fii bronzata in prima zi de scoala si o sa fii nu numai cea mai tare profa de engleza ci si cea mai frumoasa! oricum estiNoi noutati nu prea avem, doar ca gata cu antibioticul, Aldo e sanatos tun. Am cumparat o periuta de dinti electrica in forma de masina de formula 1 si cum el e innebunit dupa masinute, va dati seama ce incintat e cum brrrum brrrum periuta cind ne spalam pe dinti- sunt mai multumita decit cu aia normala pe care mai mult o musca.Daaaa si gata am pus poeze cu ALDITO SURFERUL!!!! Acum le incarc, intru inca odata si editez sa pun direct linkul. Sunt terminata dupa el cum ii sta, mai ales cu freza asta de baiat mare fara cirliontiAici pozele, cu specificatia ca le-am facut in baie din pacate nu in mediu natural pe plaja, ca avem o vreme absolut imposibila:http://community.webshots.com/photo/373584034/403405995LtJrPr dati stinga dreapta ca sunt mai multe.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
carmen77 spune:
Laura, Moooortaaaal e Aldo . Mi-a luat inima, ca sa il citez pe Alexandru Andries , mai, e o frumusete de baiat, si acu sa zic si eu ca fetele, mai, voi faceti copii frumosi, puneti umarul la treaba si mai faceti si o surioara .
Noi hoinarim toata ziua prin parc, o sa mai pun niste poze seara asta, cu poznele lui Matei, care e innebunit sa se catere pe chestii cat mai periculoase prin parc, si e innebunit sa il trag in "remorca" ce i-am luat-o.
la mamici si bebici
Matei
PozeNoi
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
Ven spune:
Da, intr-adevar Aldo e de milioane imbracat in surfer! Iti vine sa-l mananci, cu ochii aia albastri mari!
Mai dar cate mai inventeaza astia, sa te minunezi , nu alta! Auzi tu, costum de surfer la 1.8 ani!!
Va pupam, vikinga, si va dorim valuri numa' bune!
Venera , mama lui Markus: -> ->
Dati-ne un vot! -> pe situl reclamamascata, pt. Markus Roth-Gross
marioan spune:
Buna la toata lumea!
Ven eu inteleg ca ai sarbatorit dar nu eu invat pentru rezidentiat ci Catia dar cred ca a inteles mesajul. Oricum spor la invatat Catia si sa ai succes ca Ven!!!
Vikinga -Aldo e superb si daca ii facem o surioara lui Andrei ne inscriem pe lista pretendentelor -macar ca o trimit pana la matusa in Germania si tot fac ei cunostiinta cumva. HI HI HI
Uki imi pare tare rau pentru Mariuca sper sa nu fie nimic grav. ca sa fie din nou vesela fetita.
Noi am fost la water park sambata(cam scump dar sub 3 ani e gratuit) si Andrei numai pe toboganul cu apa a stat de ne-am prajit cam tare cu toate cremele.Ia placut la nebunie! Si nu a vrut sa doarma deloc asa ca dupa ce am plecat la 18.30 a cazut rupt si s-a mai trezit dimineata la 6.30. E mult decat nu a mai dormit el 12 ore in sir.
Gata va pup , o saptamana de vis la toata lumea.
uki spune:
Buna dimineata!
eu sunt tare trista
de vineri o tinem numai in febra mare - 39,5
nu a papat Mariuca mai nimic, nici macar ceai nu vrea sa bea, e lesinatura... am fost la spital cu ea ieri seara si are enterocolita acuta, sa ma tai ca nu stiu de la ce
febra scade si dupa 2-3 ore revine... am si eu o stare...
stiti vreun remediu pentru noi, va rugam...
acum are teama si de sirop - nurofen si alte alea
vomita si are scaune moi...crampe la burtica
dar, va las, vacanta placuta Ven, meriti din plin sa aveti vreme frumoasa si Markus sa fie cuminte cat se poate...
vorbim...
Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)