Bebelusi de nov-dec 2004 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Dutzi, O sa mai pun poze dar trebuie sa le recuperez de pe CDurile pe care le am imprastiate..
Bits, sunteti niste frumosi! Sa va faceti bine repede!! Noi am mai dat drumul la aerul conditionat in masina spre mare si din fericire vad ca asta micu suporta bine deocamdata..
Didutza, imi pare rau ca ai avut probleme cu cei mici.. Cred ca e ingrozitor in spital.. Bine ca a trecut!

Sa stiti ca o sa ma tin de capul vostru cu intalnirea! Deci sambata asta, in Gradina Botanica la ora 11, da?

Eu i-am pus lui Alex o felie de paine prajita in mana sa vad ce face. Bineinteles ca a molfait-o si avea o mutrita asa de haioasa si fericita in acelasi timp :-))

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Sabina, pai si tu esti din grupul nostru, nu? Bineinteles ca si tu esti invitata. Sper din tot sufletul sa ne vedem cat mai multe acolo. Imi pare rau ca nu o sa fii in Bucuresti sambata, dar las' ca ne mai intalnim noi
Miche a venit de la Bacau! E in Bucuresti :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Eu i-am pus lui Alex o felie de paine prajita in mana sa vad ce face. Bineinteles ca a molfait-o si avea o mutrita asa de haioasa si fericita in acelasi timp :-))

Eu i-am pus o grisina si si Iustin era mandru....da noi am tras o sperietura, ca si-a rupt mister o ditamai bucatica, de-si umpluse gurita cu ea; si nici macar nu era innmuiata; da poate cu pita merge mai bine.

Sa petreceti frumos in gradina botanica; o sa ne-afiliem si noi grupului la iarna.

va pupam,

Delia si Iustin(25.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ELIZA,DUTZI multam fain.ne tratam si luam pt tuse paxeladine sper sa treaca dar cica racelile din timpul verii trec mai greu.tuseste asta mic parca e un magarus.

fetele please spuneti-mi ce le dati sa manance la copii ca al meu inafara fructelor nu vrea nik.inima mea de mama e franta,mi-am jurat ca nu-i mai gatesc nimic si ca-i dau mancare la borcanel,dar nici pe aia nu o vrea,in schimb papam Mac si KFC,raci si tot ce papa mami si cu tati.culme e ca la astea deschide gura dinainte iar daca nu-i mai dau incepe sa urleeeee.

mai Elizo m-ai dat gata cu poza de la biliard.tare bine seamana Alex cu tine.eu vroiam sa-i fac o poza pe o pista de la bowlling.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

TRY acu am citit in urma si acelasi lucru mi se intampla si mie,nu mai simt cand vine laptele.asta mic molfaie acolo la tzatica dar cu toate astea ii dau si lapte praf de 2 ori pe zi.eu mi-am pierdut laptele in Romania cand am facut enterocolita si am fost nevoita sa iau 5 zile antibiotice.m-am muls eu da degeaba ca tot s-a imputinat cantitatea de lapte asa ca am trecut la lapte praf.

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Eu mai alaptez propriu-zis doar noaptea si vad ca organismul meu a priceput asa ca ziua nu prea mai produce lapte si nici eu nu simt furnicaturile. Noaptea in schimb se mai trezeste Alex de vreo 2 ori si il pun la san si atunci simt cum vine laptele mai multisor si il si aud pe el inghitind mai repede si mai sacadat, stiti voi cum :-) Ziua in schimb daca vreau sa-l pun la san ma musca rau.. Si se mai si uita in ochii mei, cu tzitzi in gura si zambeste stirb
Bits, sa inteleg ca poate sa manance mancare solida? Cati dintisori are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Eliza, biliardist il faci...

Bitsone, mey, super pozele, suneti niste frumosi cu totzii...si chiar prinsesi tu stelutza aia de mare? ...sau e in acvariu? ca nu-mi dau seama...

Dutzi, cu listutza revin mai tarziu ca acu ma cheama datoria...
apai poate ne intalnim si noi o data ca Nürnbergu nu e departe de Darmstadt...

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze
am si motto : "mai binele este dusmanul binelui"

Mergi la inceput

nu avem decat 2 dintisori dar ii dau carnita rupta fff mic.astazi i-am dat spaghetti cu sos de rosii si vinete.de la Mac din mac chicken incerc sa-i dau carnitza pe unde nu a ajuns uleiul.la KFC numai de la aripioare ii dau carnea.carnea data prin blender nu mi-o mananca de aceea i-o dau mai maricica.am vazut pe aici ca mancarurile pt bebei de 8luni contin bucatele de legume destul de maricele asa ca nu cred ca ar fi vreo probl.ii mai dau niste biscuiti biluta si vad ca ii mesteca da tot sunt cu ochii pe el ca pe butelie.

FULGU da mai era o stea de mare dintr-un acvariu.aveai voie sa le atingi asa ca am profitat.mey da ti-am vazut pozele:ce a mai crescut David!si sa stii ca e grasunel incat nu-i mai poti spune ca "e tras prin inel".da v-ati intors in Germania?

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Delia (Dutzi), mersi de urari esti o draguta.
Cu greu dar am iesit din butoiul cu melancolie. De fiecare data cand visez urat se intampla ceva. Asta este, de data asta Ana a cazut de doua ori din pat. Cred ca nu se mai poate lauda cineva cu asa "performanta", mai ales ca eram langa ea de fiecare data. Prima data a plonjat de pe canapea asa pe burta. A cazut pe covor, n-a patit nimic doar s-a speriat. Am potolit-o, i-am dat sa pape si am luat-o s-o adorm, s-o iubesc si sa-i treaca. Bineinteles ca eu am adormit si ea s-a trezit inaintea mea, a escaladat perne, plapuma si a facut buf, dar nasol pe lateral si o buba pe obraz care inca nu i-a trecut caci s-a lovit de ceva metalic.
Am crezut ca pot munci face menajul si sa am grija de copil, dar se pare ca nu.
Totusi, cred ca sunt copilasi care nu au cazut inca si asta si datorita mamelor mai atente.
Gandacico, pai cum sa nu fiu deprimata, cand tin totul in mine. Daca i-as spune sotului m-ar face cu ou si otet pentru ca nu-i prima data. Si parca toate-mi ies prost in ultima vreme. Astazi mi-am stropit cu clor, pantalonii preferati, oare asta nu-i ghinion?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Dragelor, ma musca Alex de tzitzi de simt ca innebunesc. Lui i se pare ca se joaca dar pe mine ma doare ingrozitor :-) Cred ca o sa-l intarc..

ies dintisorii! trece dupa o perioada scurta (si eu urlam de durere, dar cum i-au iesit dintiosii, gata!)

fetele, as veni la intalnire (sabina e la busteni, mey!) dar daca nu poate sotul, ma ia cineva?

bai, mor de invidie sa vad cum dorm copiii vostri! nu se mai poate, trebuie sa trec si eu la masuri drastice ca altfel innebunesc in scurt timp: eu am 2, nu unul, care nnu vor sa doarma singuri!

inca ceva: fetele, pe partea "din spate" a putzicii lui ioa' a aparut o pata rosie? ce-o fi?

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004) - i-am tuns!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput