La noi, la Galati sa veniti! (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Mey, eu nu pot veni la intalneala dupa ora 17, pliiiz!!! Nu pot sa abuzez asa de bona, si nici de ceilalti, mai ales ca abia ne-am intors dupa 10 zile de concediu. Nu se poate intre 16 si 17 jumate?
Vladhana, sa aveti vreme faina, sa va bronzati bine!

Povestea din concediu:
Am plecat joi, nu foarte de dimineata, prima escala a fost la Sambata de sus, la vila Emma. Ce e ciudat acolo, e "intinsura" -asa ii zic eu, de fapt e campie-campie, ca la noi- cultivata cu porumb si grau, copacei, etc, si brusc, iti apar in fata ochilor muntii. Si ce munti, cei mai inalti, Fagaras, cu varfuri stancoase si salbatice. Care de multe ori sunt in nori. Pajistile au un verde crud si ritmul in care se construiesc acolo vile cu destinatie turistica te imbie imediat sa te gandesti: cum ar fi daca as vinde tot si m-as muta aici? E de vizitat o manastire, frumoasa si linistita ca orice manastire, o pastravarie (n-am apucat s-o vizitam), cica ar fi si un popas cu casute, rauletzul de rigoare...etc.
Am plecat a doua zi, dis de dimineata, pentru ca aveam o zi destul de grea. Urma sa urcam de Transfagarasan-proaspat deschis de cateva zile. Din drumul principal catre orasul Victoria se face catre stanga, inspre munti. Nu apuci sa visezi prea mult cand incepe deja urcusul. Destul de repede ajungem deja sa privim campia de la cativa zeci de metri mai sus, printre brazii si din ce in ce mai rarele foiase. Verificam temperatura aerului de afara,deja a scazut cu un grad. Aerul are taria si parfumul coniferelor, suntem in imparatia lor.
Am poposit la cabana Balea-cascada, am si urcat putin pe poteca, sa vedem de unde coboara atata apa vijelioasa, dar am obosit curand. Ne-am intors si am achiztionat de la tarabele cu maruntisuri artizanale o minunata morishca tripla, in speranta ca ii vom face fericiti pe copii la intoarcere (de unde sa stim noi ca or sa se bata pe ea si or s-o dezasambleze in prima jumatate de ora?).
Am plecat mai departe, si de aici incepe drumul ala stiintifico-fantastic care se cheama Transfagarasan. Mergi pe o sosea asfaltata, bine intretinuta, dar e singurul lucru care te asigura ca n-ai ajuns inca in ceruri. Plutesc in jur norisori ca o ceata, se ivesc colti de stanci, suntem undeva la peste 2000 de metri altitudine. Si e o linisteeee, intrerupta doar de shuierul unor torente de apa (chiar, erau mai multe sau era acelasi rau cu care ne tot intersectam? n-am reusit sa aflam,...) Vegetatia s-a restrans doar la niste arbusti si muschi. N-am vazut nici un animal, nici o pasare. La un moment dat, ne intersectam cu o masina cu lama care da zapada la o parte. Hei, parca era iulie?!? Mai sus, la lacul Balea, surpriza din nou, jumatate de lac e inghetat si toata lumea se bulgareste.
Mancam pe fuga la cabana Paltinu cea mai buna friptura din viata naostra si ne pregatim sa plecam, pentru ca flacaul de la bucatarie, care e si receptioner si meteorologul de serviciu, ne anunta furtuna. N-am vazut nici urma de asta, in schimb i-am injurat bine pe cei de la drumuri, caci, dupa ce am terminat cu Transfagarasanul, era un drum infect cel care ajunge la Barajul Vidraru. Aici, alta maretie, facuta de om, dar e cu fiori din aia pe sira spinarii. Daca o sa va uitati pe poze, ca sa va dati seama trebuie sa focalizati pe omuletii care merg pe pasarela, sa vedeti care e ordinul de marime. Un singur epitet am pentru barajul asta: colosal.
Am ajuns la Rm. Valcea curand, nu va povestesc de acolo, ca e cu dezmatz de bere, mici etc....
Dupa asta, am plecat catre Herculane, prin Tg. Jiu. La Targu Jiu e o problema, prin aer pluteste o mireasma de sudoare de ti se face rau, presupun ca nu prea li se da apa calda. Nici de la Herculane n-am prea multe sa va zic, e o statiune prospera in orice caz, dar oamenii nu mi s-au parut foarte politicosi, si nici macar respectosi nu erau, avand in vedere ca erau gazde. In fine, am plecat de acolo dupa 3 zile, si ne-am dus undeva dupa Orsova, un satuc numit Eselnita, unde am stat vreo 4 zile si am pescuit toti pestii din Dunare, drept pentru care nu stiu daca a mai ajuns ceva si la Galati... Pe acolo ne-a plouat putin, dar a fost in favoarea pescarilor amatori care au apucat si ei sa prinda ceva obleti pricajiti.
Acu, sa va dau linkul cu poze, sa vedeti putin din vacantzuca asta.
Va pup, si aveti grija, maine e marti!! Aa, si au zis ca incep iara ploile....:(

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Vilma, sa-ti fie de bine concediul! Foarte bine ca ai pus si poze, sa ne clatim si noi ochii! Minunate poze, mi-am amintit si eu de o minivacanta acum vreo doi ani, pe la barajul Vidraru...O, tempora!!! Cat despre Tg. Jiu....de acolo am alte amintiri...sotul meu a facut armata acolo...
pentru tine...si inapoi la munca, te-ai odihnit destul!

Mai fetili, ne vedem azi sau nu???

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Vilma, asta da concediu, tur de forta nu alta. Ati vazut atatea lucruri minunate. Povestesti extraordinar de frumos, stiai ?
Am calcat pe fusta mea minunata de voal si acum am o gaura de toata frumusetea. Imi vine sa-mi trag palme !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetele...
Eu lucrez in fiecare zi pana la ora 17-17,30..asa ca nu contati pe mine la intalniri mai devreme de opra 18!

Vilma sa-ti fie de bine concediul.

Lauraflo...imi pare rau de rochita ta!!!In legatura cu netul sigur ai de la astral..ca asa se procedeaza acum.Mai nou m-au tampit clientii cu abonamentele la telefonia fixa.Poate nu credeti dar se fac sute de contracte.Sunt super avantajoase..mult mai ieftine decat Romtelecomul..si toata lumea vrea...Insa eu nu am decat 2 maini!!

Va pup si mai vb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Buna fetele...
Vilma Impresionanta poveste si foarte frumos relatata. Mi-am clatit si eu okishorii cu pozele voastre, si mi-am amintit cu nostalgie de unele locuri batute candva demuuult...E bine ca ati reusit sa iesiti din cotidian, sa va rupeti de tot macar cateva zile.
LauraFloPai daca vii volanata la servici??. Daca-ti puneai o fustitza-bentitza nu mai aveai probleme.. Mi-am amintit reclama aia la nu-sh ce tampoane cand tipa in lift incepuse sa isi rupa volanelele, si a inflorit deodata!! Nu merge si la tine?? Ei, lasand gluma la o parte, te inteleg tare bine si stiu ca-i nasol ca tocmai am rupt si eu o fusta de-asta...

Cu intalnirea, mai fetili, voi propuneti o ora si eu spun prezent, doar sa stiu cu ceva timp inainte sa-mi pot lua bilet de voie semnat.

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELIZA MIRON spune:

Vilma...te invidiez!Noi anul asta sarim peste munte...un pic la mare dupa 15 august si poate un we pe la Lepsa.Poate...Pe Transfagarasan n-am mai fost demuuuult, de cand eram eu mica, dar imi mai amintesc cate ceva.

N-am mai intrat de mult, dar v-am citit.Despre intalneala sa hotarati voi, eu imi fac timp oricand, chiar daca ieri "ne-am operat" fimoza si acum ne ustura cucul cand facem pipi...De joi "plecam " iar la bunica , speram sa treaca usturimile.

Korinna, te rog, spune-mi cum si cat costa la voi abonamentul pt. internet. Acum suntem intr-o retea si merge cam greu cateodata

pentru toate mamicile de Galati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

iar v-ati intalnit fara mine???? mereu intru prea tarziu ... pe net ... ELE bataie iti dau cu prima okazie cand te vad ...ca nu m-ai anuntat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Nu s-au intalnit, mai Alina, stai calma, a fost prea cald azi. Poate maine, ne intalnim, dar numai daca ploua...
Ma bucur ca va placut povestea, am fost linistita de am scris-o de la un cap la coada.
Azi mi-am mai clatit ochii prin cateva mgazine (stiati ca majoritatea firmelor care se aflau in Modern au emigrat la Vox Center?), dar un lucru e clar: pe mine nu o sa pun in veci volanele astea! Nu zic ca nu-s superbe, iar culorile nemaipomenite, dar...nu ma reprezinta. Si tare as vrea sa-mi mai iau ceva, dar ma invart printre rafturi si nu ma pot decide, cred ca in curand imi iau "cadou" de la vanzatoare.
Sa aveti o zi minunata maine, daca puneti de intalnire, o rog pe Corina sa ma anunte si pe mine telefonic (cu numar de astral, pliiiz..). Va pup! Ciao.

Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Vilma Leonardo a emigrat la noi in cartier, adica micro 18. Daca vrei te insotim la cumparaturi ca sa te convingem sa pui niste volanase pe tine, nu de alta dar la silueta ta merg. A, si tot la noi a emigrat si un magazin cu margele si alte accesorii de genul, si unul cu cadouri ( corabii si altele de genul)
Din pacate nu cred ca ajung la intalnire, dar pana diseara poate gesesc eu o rezolvare la programul incarcat .

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, sa stiti ca magazinul Modern e in renovare, vor sa-l faca mall, cica. Si la etajul 4(acolo unde erau blanuri pe vremuri) vor sa faca un mic cinematograf.Sa vedem!
Pana una alta, magazinele s-au rasfirat prin tot orasul, am observat cand am cautat duminica un cadou pentru nasica mea. Apropo, magazinul cu toale XXL si de gravidute s-a mutat in 19, pe langa Parma(dac-o interesa pe cineva, ca mai toate sunteti subtirele!)

Ce faceti azi, fetelor?

Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos

Mergi la inceput