La noi, la Galati sa veniti! (6)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
vladhana spune:
Laura,maine cel tarziu il va suna Cip pe dr. si sper eu sa mergem sambata.Doar dr. sa fie in concediu,altfel nimic nu ne poate opri.
Mai incearca la poze,acum cred ca i-am dat de capat.Uitam sa salvez ceva.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LauraFlo spune:
Hana asta imi place cel mai mult: ce curios se uita Vladut la verisoara lui care plange ( asa sunt fetele simandicoase si sensibile )http://pg.photos.yahoo.com/ph/vladhana/detail?.dir=b39f&.dnm=1287.jpg&.src=ph
Iar aici zici ca-i vedeta la sedinta foto. http://pg.photos.yahoo.com/ph/vladhana/detail?.dir=b39f&.dnm=1682.jpg&.src=ph
Bravo Vladut !
Dar poze cu voi nu aveti ? Parca au fost la mare bunicii cu nepotii !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
'Neata, fetele!
V-am adus pe prima pagina ca sa intrati mai usor!
Am vrut sa postez mai devreme dar mai intai mi-a dat eroare si apoi mi s-a luat curentul. Parca dinadins, nu?
Hana, super pozele de la mare(mi se face si mie dor...), iar Vlad...o scumpete de baiat!
Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos
liliana29s spune:
Hana, pozele arata minunat si Vlad e un dulce. Nu are nici un stres si se distreza pozind.
Am hotarit sa pastrez copilul pina la urma asa ca la anul pe vremea asta cred ca o sa ma dau cu capul de pereti. Ei sper sa ma descurc Dani o sa aiba deja aproape 2 ani cind se naste si piciul numarul 2.
Mama sa descurcat cu doua gemene ma descurc si eu cu 2 mititei.
Liliana
LauraFlo spune:
Bravo Liliana pentru curaj ! Esti de admirat ! Cu siguranta te vei descurca nu iti face griji !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
vladhana spune:
Va multumesc pentru felicitari!Azi,cand va dormi Vlad iar,am sa adaug poze in albumul de la mare in care mai aparem si noi,asa ca peste vreo 3-4 ore va invit iar sa ne vedeti albumul.
Laura,Cip a sunat si ieri si azi dar dr. nu raspunde.O sa insistam.
Liliana,felicitari pentru hotararea pe care ai luat-o! Invidiez femeile care au curaj sa faca si al doilea copil.
Hana
vladhana spune:
M-am tinut de promisiune si am completat albumul de la mare.De data asta am si cateva poze cu noi.
Hana
monicar spune:
Buna ziua Galatence!!!
Nu am mai intrat pe forum de cand eram insarcinata... spre rusinea mea.
Multe lucruri s-au schimbat in viata mea de atunci. S-a nascut Mihai, ne-am mutat din Japonia in USA, acum suntem la NY.
Vin cu o intrebare la voi. Stiti cumva pe cineva dispus sa vina la NY (transport, viza, masa, casa, asigurare medicala platite toate) plus 500$ pe luna si sa stea 6 luni la noi pentru a avea grija de cel mic al nostru.
Ne trebuie cineva cam la 55-60 ani, femeie sau barbat, casatorit(a); daca are serviciu pe care il poate intrerupe pentru 6 luni e si mai usor cu obtinerea vizei.
Suntem cam disperati ca parintii nu ii putem chema, avand probleme de sanatate, si gradinita e prea scumpa ca sa ne-o putem permite.
Astept un raspuns de la voi pe privat sau aici.
Multumesc,
Monica