Furnici in casa,ce sa fac?

Furnici in casa,ce sa fac? | Autor: nonna

Link direct la acest mesaj

stau in casa dar la etaj si totusi am furnici in bucatarie.Vin prin crapaturile dintre gresie si perete sau pe langa praguri.Sunt spatii minuscule dar suficient de mari pt furnici. Nu pot folosi insecticide ca avem copil mic .va rog,un sfat ca degeaba matur sau chiar aspir firmiturile ca tot vin.Acum am pus otet in crapaturi si astept rezultatul.Daca mai cunoasteti alte metode astept sugestii.Multumesc,
Nonna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

O solutie rapida si practica: REGENT. Eu am cumparat de la farmacia veterinara, se dizolva in apa si se da cu o pensula pe traseul furnicilor.
Nu stiu cat e de toxic pentru copilas, dar trebuie intrebat.

Simina
album foto1

album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Buna,

Aici se gaseste(si eu folosesc) la magazinele de animale, cele de plante si cele gen Practico sau metro in Ro, deci se gasesc un fel de cutiute, ca niste capcane, cu ceva inauntru, le pui pe traseul furnicilor si in cam 2 sapt ele intra toate in acea cutiuta si apoi o inchizi si o arunci afara la gunoi.
Nu necesita sa dai cu otrava si sunt chiar bune, functioneaza, si eu am distrus 2 cuiburi cu cutiute de astea.

Sigur se gasesc si in Ro, intreaba la magazinele de tipul celora care ti-am spus.Functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Exista la pet shop Romparasect. E o fiola care se pune in 5 l de apa. Cu solutia obtinuta se pulverizeaza tot(covoare, gresie etc). in momentul cand s-a uscat nu mai este toxica pentru oameni si animale (caini, pisici), dar este in continuare toxic pentru furnici, purici, capuse.

Diana

POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

multumesc mult,deocamdata am scapat cu otet si sper sa fie definitiv dar daca nu, am sa incerc si altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

quote:
Originally posted by nonna

multumesc mult,deocamdata am scapat cu otet si sper sa fie definitiv dar daca nu, am sa incerc si altceva.

Incearca sa nu dai motiv sa vina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Chestiile astea, Regent si Romparasect, sunt bune si pentru gandaci? Ca am niste nesimtiti sub mine, si imi intra pe la geam gandaci de la ei....am dat cu Raid, Baygon, tot mai apare cand si cand cate unul....

Mada si bebe Sofi,12/08/2004

POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT

Mergi la inceput