Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Sebi are mucii verzi, tuseste si ieri a facut febra. Deocamdata, nu ii dau antibiotic, mai asteptam vreo 2 zile si-i dam doar daca va fi mai rau. Acum luam Nurofen, Ketof si Pivalone pt nasuc.
Analizele la sange, scaun, exsudatul faringian (pt care am dat probe saptamana trecuta) au iesit ok.
La plaja vom mai merge de abia dupa ce ne vom simti mai bine.
Logic, tot nu vrea sa manance!!!!!!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ce faceti fetelor de sunteti asa tacute???

Mav, ce rau imi pare ca Sebitzu e bolnavior. Si eu zic sa mai astepti cu antibioticul. Poate se va ameliora cu tratament obisnuit. Of, of! Multa sanatate!!!

Monica, la Rares cred ca a functionat tinctura de propolis pt. pofta de mancare. Acum manaca de rupe pamantul. Si noi ne minunam cat poate baga in el. A trebuit sa-i mai introducem o masa ca sa fie satul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele,

Adriana superbe pozele, asta e preferata mea http://community.webshots.com/photo/400614264/400633306BOiWQq

mav sanatate maxima lui Sebi!!

Fetelor, eu nu mai pricep nimic...pina acu vreo 3 luni citeam pe forum ca nu punem bb-ii pe olite pina la 1 an jumate, ca nu ne intelegem cu ei, samd, acum cind au 1an jumate nu-i mai punem decit la 2 ani...deci cum e bine???Am exemplu de copilas la 2 ani jumate si 3 ani care inca face in pampers.In ambele cazuri mamicile nu s-au agitat prea tare cu olita, deci....ce-i de facut???eu una mai insist.

seara faina!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Fetele va multumesc mult de urari.
Tania sa stii ca eu am anuntat cind am aflat de bebe, dar de atunci nu prea am mai intrat. Oricum eu ma simt foarte bine si chiar imi lipsesc simptomele cu desavirsire.
Monica, multumesc, acum inca mai astept sa se definitiveze transferul ca nu vroiau sa ma lase sa plec de unde eram inainte. Dar se pare ca totul va fi ok. De obicei asa e la mine, trebuie sa trec prin incercari grele ca sa iasa un lucru bun. Deh.
In rest vreau sa le urez sanatate bolnaviorilor, iar nazdravanilor le trimit un pupic pe nasuc, ca tare dulci sunt.
Iar mamicilor le urez spor in toate ca tare bine e cind toate merg spre bine.

Ana si Diana Alexia(28.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Buna seara si de la noi

Wow ce de nouati.....fetelor bine a-ti revenit, ne bucuram sa auzim vesti bune de la voi...

Adriana, poza cu "baietel de la muscel" e criminala.....da cu cine seamana asa blond?????? ca tare scumpel e.....

Mav sanatate lu Sebi si de la noi
Ana sarcina usoara si bb sanatos
Iona petrecere frumoasa in Delta

Emily, gata, a plecat sora ta??????

Fetelor multumesc de raspunsuri in ceea ce priveste olita.....dar aceeasi nedumerire o am si eu .....unii spun de la 1 an jumate altii de la 2 ani....cum o fi mai bine?????? nici eu nu stresez fata cu olita dar nici nu vreau sa ajunga la 3 ani si sa faca tot in papmpers

Noi suntem plimbeate toata ziua....in fiecare dim suntem prezente pe plaja, venim acasa papam la greu, facem nani si dupa aia iar afara, traiasca socrela ca de-o sapt nam mai gatit nimic, noroc cu ea ca ne gateste si vine si ne aduce sarsanaua, iar ptr Rachella gateste prospat in fiecare zi si ma dat pe spate cate mancaruri stie si cat de gustoase sunt.

Asa ca astazi am fost si i-am luat telefon ca merita cu varf si indesat....si nu va mai zic ca luni a dormit la ea, aseara la fel si vineri o duc din nou.....Sa-i dea Dumenezeu sanatate ca-i super femeie.....na ca mi-am lauadat si eu un pic soacra

Anita si Rachella -17.o1.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna mamici de copilasi poznasi de ianuarie-februarie, sunt o mamica a unui copilas de la grupa oct-noi-dec 2003 si va rog din inima sa cititi acest mesaj:Fetelor din Romania e nevoie de ajutorul vostru..! E vorba de Sabina, o micuta de 6 luni bonlava, viata ei depinde de niste bani, sanse are foarte mari de a invinge boala. Deja parintii sunt in Anglia pt prima sedinta de tratament. Fetita a rectionat bine pina acum, deja tumoarea a mai scazut un pic, e felul ei de a ne arata ca poate invinge boala, poate trai, e felul ei de a ne cere ajutorul . Cazul e real 100%, parintii au fost pe acasa tv, motanik(andra) a sunt la spitalul din anglia si a intrebat de ei, i s-a confirmat totul si numele si diagnosticul si dr care se ocupa de ea. Pina miine e valabil teledonul pentru Sabina 0900.9000.50. , un apel va aduce 5€ pt ea. 170.000 lei nu e mult pt a ajuta o bebelusa de 6 luni.Fetele din europa, puteti trimite la mine prin plic sau cont, nu conteaza cit, maruntisul din buzunar, mai cereti si maruntisul sotzului si al citorva prieteni. Puneti in plic sau trimiteti la mine in cont, va dau datele pe PM. Voi face cheta ca si in alte cazuri si ii voi pune in contul parintilor din Romania.Mai multe detalii aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890 Astept PM-urile voastreMulta sanatate voua si puilor vostriVa multumescVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ane da, mi-a plecat surioara... ce frumos a fost....speram la anul sa ajungem si noi in tara.
In legatura cu olita, eu zic sa incerci, fiecare mamica simte daca bb pricepe mai multe, eu una vad cum a mea gaza pricepe de toate si de aia inca mai am curaj sa insist.

De luni incepem gradi...nici nu-mi vine sa cred ce fetita mare am...Dumnezeule, cum trece timpul!!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata fetelor!

Ma bucur mult v-au placut pozele cu Rareshel. Costumasul popular mi-a apartinut cand eram fetita de gradinita, asa ca va dati seama ce mandra am fost cand l-am vazut pe Rares costumat asa. Nu va spun ca a dansat si hora dupa aceea.
Ane, pai cum sa nu fie blond cand si eu si Cosmin suntem blonzi.

Emilly, si eu cred ca trebuie multa rabdare pt. ca bb sa inceapa sa foloseasca olita. Mai cred ca doar daca constientizeaza ca se murdareste o va face din proprie initiativa. Rares nu sta decat cateva secunde pe olita, dupa care o ia la fuga. Eu vreau sa revin acasa pt. a-l lasa in chilotei, fara pampers. O sa vedem.
Ce nora grozava am, auzi merge la gradi!!! Succes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Neata!! Hai ca parca s-a mai animat un pic subiectul!!!

Vikinga, felicitari pentru initiativa!!! Dumnezeu sa ii dea sanatate Sabinei si cat mai multe donatii ca totul sa se termine cu bine!!!

Multa sanatate lui Sebi!!!!! Daca nu are febra poate e bine sa il mai duci la plaja, poate ii face bine soarele si aerul sarat la sanatate!! Imi dau si eu cu parerea....stiu ca apa sarata curata nasucul.

Waw, Adriana, ai pastrta costumasul si uite ca a venit vremea sa il poarte propriul copilas !!! Super!!!! Mi-a placut!!!

Eu m-am razgandit momentan in privinta cresei. Cred ca mai astept pana il voi putea duce direct la gradinita. Macar pana la 2 ani, 2.5 ani.

O zi buna!!!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Veste maaaare: mama e bine...s-a confirmat diagnosticul cel bun, de granulom la corp strain...Sunt asa fericita si impacata...D-zeu mi-a ascultat si de data aceasta rugaciunile....Doamne-ajuta!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput