Mamici de iulie-august 2005 (69)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Simona, esti o draguta. Ma simt bine si incerc sa fiu pozitiva.
BB Sebi se impinge in coastele mele si mi le face praf iar burta e ca in Alien.
K34+

Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Simona, mie nu mi-a placut deloc sarcina, numai de tzutzulina imi place, in rest am avut greturi, am vomat, am avut migrene, dureri de toate felurile, probleme circa, angoase...abia astept sa vina fata sa o tin in brate si mi-as lega trompele- dar nu ma lasa barbatul...
alocatia e penibila pt preturile astea, dar decit nimic, f buna. uneori mi se pare ca banii nu au nici o valoare...
M

Mergi la inceput

Iaca, fetele ca iar sunt pasare de noapte. Mi-am pus laptop-ul lui Dan(ca al meu e mai slabut) pe picioare si scriu.Dom-le ce viata......
Spunea cineva, ceva de frica de nastere????????DAR N-ATI CITIT POSTAREA MEA DE ACUM VRE-O LUNA CU TITLUL VA ESTE FRICA DE NASTERE??????Cui nu ii este frica sa strige tare........mama, ce liniste, nu?

k34+

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ia nu va mai luati de mine..ca va molipsesc pe toate acum, eeeee!!....desi se pare ca mie mi-a trecut momentan ...asa ca Irina, sora-mea...baga o fuga la Mamaia..fa-ti niste poze super...ca sa aiba cu ce mandrii fii-ta, cu o mamica gravida frumoasa!

AniS si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

si by the way, Simona, a fost "premeditata" miscarea...am avut noroc ca s-a prins repede. in octombrie cind s-a terminat per de proba am oprit tratamentul pe care il faceam( niste medicamente nasoale, f puternice) si am trecut la treaba. nu s-a prins chiar din prima, dar repede, ne-a ajutat Dumnezeu- asteptam de atita vreme sa fie "momentul"-suntem impreuna de 14 ani,casatoriti de 9 ani si numai pe drumuri sau cu probleme am fost, despartiti, unul colo si unul colo- in tari diferite, in orase diferite...de doi ani stam si noi impreuna, in casa noastra, anul trecut s-a rezolvat si cu jobul meu...a fost greu drumul pina aici.
M

Mergi la inceput

Simona, nici eu nu stiu foarte exact cum e treaba cu cerclajul.Din cate stiu, daca te apuca contractiile suni dr, ajungi la spital si iti taie firele si dupa aia totul e normal.Dr mi-a zis ca daca ma apuca vreo durere sa-l sun.In rest,cerclajul, adica coaserea colului la gura,cum ii zic eu, nu doare,nu il simti, nu afecteaza cu nimik sarcina..poti elimina dopul sau sa ti se rupa apa ...
De ex, la cezariana cerclajul se scoate atunci.La normal, se scoate f aproape de termen(daca ajungi), riscul de a se rupe colul sau mai stiu eu ce,, e numai daca nu te duci la spital, banuiesc...ca pana la urma dilatarea ,etc dureaza, nu se intampla totul cu prima contractie.
fetele care stiu mai multe, sa ma corectze!

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Acum am vazut OanaC, vezi ca nu iti mai merge linkul la poze, adica pozele nu mai apar a fi publice

Ma duc sa ma culc...ca vad ca sunt singurica pe aici.......

Mergi la inceput

noapte buna, ma mai uit la tv ca la noi somnul vine dupa ora 1-2...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Mamini -asa da! (eu chiar credeam ca s-a nimerit! Eu am incercat un an si ceva si "s-a prins" intr-un mom destul de oportun, dar asta am realizat abia mai tarziu) Bravo voua ca ati reusit sa va realizati tot ce v-ati propus! Si o sa fie in continuare bine, sa va realizati toate visele pana la capat,sa aveti si un bebe sanatos de care sa va bucurati impreuna! Mie dintre toate mi se pare cel mai greu sa stai despartit! Nu stiu ce as face daca ar trebui s stau mult despartita de sot! Si o zi imi lipseste! Va admir f tare pt asta! (Aici ma refer si la Irina) Iar despre sarcina...si eu am avut greturi 6 luni adunate pana acum dar pe tine chiar te inteleg! Tu cred ca ai probleme adunate cam cat noi toate la un loc: si migrene, si cu inima- imi pare tare rau dar poate ca dati voi de capat si la astea! Iti tin pumnii sa fie bine si sper sa ramanem la fel de unite si dupa ce nastem ca sa putem fi alaturi de tine si cand vei fi bine cu totul! Multi !

Ioana- ne bucuram pt voi! Deja copilasi cuminti, cu program, fara biberon noaptea... Sa o tineti tot asa!

Dana- din pacate ai dreptate! Nesiguranta zilei de maine e criminala aici! Dar este f adevarat ca si statul langa familie te ajuta! Mama sta la 3 km distanta de mine si vorbim totusi zilnic o ora si cev ain medie! Cred ca am innebuni amandoua daca as pleca undeva departe! Ma ajuta numai si faptul ca o stiu aproape!

Va pup pe toate, va doresc o noapte linistita si odihnitoare, putine treziri si la mamici mult laptic! Pupici la bebici si burtici!
Incerc si eu sa ma culc mai devreme azi ca maine la 8 dim plec la control! Sper sa reusesc sa adorm! Noapte buna!

Simona si Mario 37+

Mergi la inceput

Noapte buna.

Poze cu noi

Mergi la inceput