Copilasi de Aug-Sept 2003 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

fetelor !!!!!!!!!

Am revenittt !

Recunosc ca a fost bine la munte, chiar de-au fost doar vreo 14 grade ziua si vreo 5 noaptea, si-am avut tot timpul nasul plin, dar ... stiti si voi: n-am avut vase de spalat, masa a fost servita, nu tu griji, nu tu program stresant.

Fetelorr, m-am facut mareeeeeeee... M-a oprit deunazi o fosta colega de serviciu si se uita cu ochii bulbucati la mine. M-a intrebat cam asa: "Ce-ati patit ?????" Eu am ramas cam nedumerita, ca nu stiam ce-oi fi patit, dar tipa a continuat: "De ce v-ati ingrasat asa de tare ?"
Am realizat ca arat probabil schimbata rau de tot.
Treaba e ca nu am incheiat nici macar luna a treia si eu nu mai am cu ce sa ma imbrac.
La munte colegii imi spuneau "grasutza" . Eu care ajunsesem iarasi slabatura ca inainte de Oana...
Adevarul e ca mananc intr-una (chiar acum, cand va scriu, tot bag pe gura niste salatine...)....
------------------------------
Vad ca trebuie sa-mi laud iarasi fata .
Noi nu mai purtam pampers aproape deloc.
Daca afara simte nevoia de pipi, cere. Ne oprim printr-un boschet, dam chiloteii jos si face fata singura, pe marginea drumului .
Asta-noapte chiar s-a trezit si m-a strigat sa o pun pe olitza (si avea pampersul pe ea !).
Sunt foarte incantata de realizarea asta, uraaaaaaa .
-------------------------------
Cristina, frumoasa burtica ai, pentru Iris, draga mica.
-------------------------------
Anka, superba Eliza draga (m-a topit toata poza asta).
--------------------------------
De contraceptie astept sa va lamuriti voi cum e mai bine, pana ajung sa-mi pun eu problema mai e timp.

Eu ma gandisem initial sa discut cu doctorul ca odata cu cezariana sa-mi lege trompele.
Cand am nascut-o pe Oana, tipa cu care am stat in rezerva era la a doua nastere si asa a procedat.
Sa vad ce-mi va spune si medicul, care ar fi eventualele riscuri si daca ar fi ok, ma gandesc ca e o varianta.
Irinuca, sa stii ca si fecioara de fiica-mea e la fel de ordonata. Strange orice i se pare ca nu sta la locul potrivit si le duce in sifonier, in dulapuri, etc. Nu suporta hainele aruncate aiurea, harnicutza mamii .
Floricico, pentru Ioana amazoana. Of, of, of !

Daniela (11+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor va pup pe toate, nu am timp sa scriu si sa citesc, mi-e dor de casa, de Silvia si de voi...
Silvi e bine cu mama, vorbim la tf la 2 zile, ne ia pozele din biblioteca si le pupa, stie ca suntem plecati si ca o sa ne intoarcem la ea.

Intre timp noi am vizitat Florida, am fost in Disney World si in Washington. Acum suntem iar in NY pana maine cand plecam spre Las Vegas, Los Angeles si San Francisco.
iuliana, dau de veste ce si cum mai incolo, vom fi in San Francisco in 2, 3 si 4 august, e in cursul saptamanii parca, daca nu deranjam dam noi o fuga pana la tine...in tot cazul iti dau eu de veste ca pe aici internetul curge ca apa la robinet.

Am mai pus cateva poze:

http://community.webshots.com/user/calatorii1

oana-noemi, pozele sunt in albumul de sus si in acesta:
http://community.webshots.com/user/calatorii

anka primit pozele pe e-mail, foarte faine. daca vrei sa ti le trimit si pe ale mele, da un "beep" aici pe site si se face!

Va pup!

Mihaela si fetele mele

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Mey ANKALAURA, te-a lovit avantul muncitoresc intr-ale gatitului? Pai la ce meniu vad ca ai de gand sa le dai cred ca ar trebui sa nu se mai scoale de la masa de ghftuiti. Ia-o si tu mai usor, ceva salatzele ca e vara si cald, peste (dupa cum foarte bine ai zis si tu) sub diverse forme: ciorba, la gratar, plachie etc. De Fish Market nu stiu ce sa zic, adica nu stiu unde e strada de care vorbesti, da` mai sunt si altele prin Bucuresti (de ex la p-ta Floreasca e unul, preturile sunt aceleasi ca si la celelalte).
Iar din Carefour io am mai luat peste dar m-am uitat cu mare atentie sa fie proaspat.
Dimineatza baga-le si tu oo la greu (omlete de tot felul)+branza+salam de sibiu (autentic romanesc ) niste cas...chestii d-astea.

DANA_ENE, ai de gand sa faci cezariana de data asta? Din cate stiu treaba cu legatul trompelor e usoara, nu creaza probleme de nici un fel si e ......ireversibila . Din cate stiu se poate face si laparoscopic dar dupa nastere, evident.

DANAT, si io am vazut putzulica in erectie de cateva ori la pitic (ceea ce e normal) iar cateodata se prinde de picioarele noastre si face precum un catel in calduri (ma rog, exagerez), adica se agata scai de piciorul meu de ex si se freaca ca ursul Baloo de copac numai ca e cu fata, nu cu spatele. Nu imi dau seama daca e ceva legat "de sex" sau pur si simplu il amuza chestia asta.

Am inceput si noi sa il lasam numai in chilotei prin casa iar efectul este cam zero. Dupa ce face pipi imi arata si imi spune ca a facut pipi si continua sa se joace fara sa il deranjeze ca este ud . Iar daca ii zic sa faca la olita (ptr ca e clar ca e constient cand face) evident ca nu vrea. Sa continui asa sau sa il mai las un pic? Tac-su zice sa il mai lasam ca e prea mic.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Salutare fetele!
Hopa si eu dupa o pauza de internet tot din cauza de curatenie. Da in sfarsit am terminat.
Am vazut poze cu Eliza si Raduc. Pupici pt. scumpii mici, sunt tare dragalasi. Si m-am distrat de "preocuparea" lui raduc. Danat, cand ma gandesc ca o sa am si eu 2 baieti, sa te tii....

Floricico, multa sanatate la puiut, lasa ca o sa fie bine.

Dana_ene, stai linistita si lasa bebe sa pape cat vrea, eu am luat 20kg si mai am vreo 2 luni. Da nu-mi mai fac griji, sa fie ei bine. Felicitari pt. prestatiile la olita!

Ankalaura, ce papa bun pregatesti. Mi s-a facut pofta citind, mniam-mniam...Peste proaspat gasesti si in hala Obor.

Alexandra e bine, i-au trecut bubitele din cap de care va povesteam, acum urmeaza tratament pt. cresterea parului. A fost sambata la o nunta, d-soara de onoare si a dat spectacol fata mea. Atata a dansat ca ma gandeam sa o dau la niste cursuri de dans,cine stie?
Abia astept sa-mi trimita pozele.
Nici noi nu mai purtam pampers ziua, incercam sa ne obisnuim si noaptea, da e cam greu cu 2 biberoane de lapte care le mananca numai noaptea.

Aoleu, m-am speriat cu gradinita. Si eu vreau sa o dau pe Alex la anul si nu m-am gandit sa caut de pe acum. Eu stau pe la Teiul Doamnei. Aveti idee de vreo gradinita buna, de stat, cu program prelungit?

Si eu vreau sterilet dupa ce nasc, ce bine c-ati deschis subiectul. Da dupa 3 ani(atat am inteles ca poti sa tii un sterilet) poti sa-ti mai pui in continuare? Nu afecteaza cu nimic?
Danat,si eu dupa prima sarcina am trecut pe prezervative si ma pricopsii...cu 2 golani...

Va pupicesc
Flori30 si fetita Alexandra
http:\\community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Valeeu Mireaf, tu gemenii i-ai facut cu prezervativ? Ce marca sa stiu sa nu o cumpar niciodata! ca si noi tot metoda asta de liceeni o folosim!

Danat-la Erik nu am decoperit astfel de manifestari ca si cele descrise la conasu' Raducu, decat putzulica mare si se trage uneori de ea de zici ca e din ciunga! O fi Raducu mai precoce!

Mihaela-foarte frumoase pozele, aveti parte de o excursie pe cinste, iar poza cu cazinoul la Mamaia, zici ca e facuta in alta tara!
Distractie placuta in continuare!

Dana_Ene-eu cu legatul trompelor nu sunt de acord, e ireversibil, cat despre kilograme, sunt sigura ca atunci cand apare bb2 o sa le dai jos vrei-nu vrei!

Liliac-soacra ta e cea mai tare! De obicei toate soacrele sunt anti pampers, a ta e pe dos! Pacat ca acum o sa ai mai mult de furca cu olita, mai ales ca Ghibi e zapacita ca nu mai stie nici ea, cum e cu sau fara pampers!

Ankalaura-toata stima mea pentru meniu, eu sunt dezastru in ale bucatariei, ai ceva energie daca dupa serviciu iti mai arde sa stai atat in bucatarie, mai dui si la un restaurant ca sunt unele convenabile si cu mancare buna! Mai baga si niste salate, omlete, platou cu cas si sunca si rosii si castraveti si gata! Plus bericioaice la greu ca lui nenea din Nemtia sunt sigura ca o sa-i placa berea autohtona!

Trebuie sa-mi fac curaj sa-l las pe Erik doar in chilotei, ca ramanem codasii-codasilor la olita! Sunt foarte incantata ca a inceput dintr-o data sa repete dupa noi cuvinte, zice si aurevoir!

Acum ma duc sa prestez la bucatarie ca e randul meu la gatit!

Pupici cu lipici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Oana_noemi si Anny, stiu ca e ireversibila situatia cu legatul trompelor si nu mi-a trecut prin cap sa v-o dau ca exemplu voua, tinerelelor .
Eu m-am gandit la HB de mine, ca anul asta fac 35 de ani, si dupa bebe2 nu mai vreau altul, dar nici de vreun accident (ptiu-ptiu, Doamne fereste !) nu as vrea sa aud. Asa ca eu pot sa aplic si o varianta ireversibila, ca sa fiu linistita.
Oricum, voi vedea si ce spune medicul, nu as vrea sa fie riscurile prea mari.
Anny, eu si pe Oana tot prin cezariana am nascut-o. Am avut extrauterina inainte si era cel mai indicat asa.

Anka, mama, mama, ce pofta mi-ai facut

Daniela (11+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Am vazut pozele de la Paris, tare frumos. Da mi-a placut in special aia cu parizianca,stie sa se orienteze Eric
Da ce bine aratam doamna, tare subtirica.
Oana_noemi, prezervativele n-au avut nimic saracele, numai ca era inexistente cand s-a intamplat. Deh, omul si-o face cu mana lui. Si cand il trimiteam pe tati sa ia parca ii cadea ceva in cap.

Frumoase si pozele din NY, Mihaela. O sa aveti niste amintiri super. Sunt impresionante cele luate de sus, din avion probabil.

Va pup si eu tre sa prestez la gatit
Flori 30 si fetita Alexandra
http:\\community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

flori... pai asa ne sperii mei tu?? iuliana76 macar stie ca pe gabitza mica a facut-o cu durex. tocmai ziceam ca mai tai o firma de pe lista

dana, si eu m-am gandit la legat trompa ramasa. mai ales ca nu e chiar ireversibila. si cand mi-a legat-o asta iarna pe dreapta, a zis ca la nevoie avem din ce sa o refacem, ca a ramas destul din ea. atat ca nimeni nu-ti garanteaza 100% ca o trompa refacuta nu va avea probleme sa mai dea SEU.
inca nu stiu... o sa vb cu dr... daca cumva ajung la cezariana, macar sa am o optiune.

fetele...cum ramane cu intalnirea aia aniversara??? eu indraznesc sa propun 27 august, la jumatatea perioadei!!!! unde facem picnic????

Cristina 21+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Apai e frumos Mireaf ce faci tu???? Induci populatia feminina in eroare cu chestii de genul facutul gemenilor cu prezervativ .... pfff, chiar ma gandisem sa te intreb daca nu cumva s-a ciupit intentionat Pe cand tu nici nu folosisesi, ehehe!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Si pe mine ma intrebase dr. daca nu vreau sa imi leg trompele, dar nu am avut curaj, chiar daca nu mai vreau sa fac alti copii. Nu stiu de ce am ales asa...ma rog, o sa imi pun sterilet.

Dana_ene, steriletele pe care mi le recomandase dr sint pentru 5 si 10 ani. Mie o sa imi puna Mirena, nu stiu dsaca asigurarea acopera pretul, stiu numai ca acoperea la injectia cu hormoni.

Cit despre putulici, cind am avut o perioada in care o lasasem epe Emma fara chilotei, mindrulita era toata ziua cu mina la pasarica si se tragea, scobea samd...asa ca am ales sa ii mai pun inca. Daca are bluzita care nu se incheie intre picioare, are treaba cu buricul. Se trage de el pina se inroseste.

Cristina, eu stiam ca legarea trompelor e ireversibila.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4

Mergi la inceput