Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

of, ce vreme...Crinuta, sinteti bine? sper ca nu ati racit.
Mie una mi-e cam frica sa mai plec departe de casa, pentru ca am patit=o si eu acum vreo 3 saptamini, cind pe la 10 seara a venit din senin o asemenea furtuna. Fusese f.f.f. cald si frumos, am iesit afara abia dupa 8 si am tras o spaima, credeam ca nu mai ajung acasa...si cind ma gindesc ca ieri ma batea gindul sa merg in Herastrau...

Oana, am vrut sa spun ca de acasa nu am timp suficient de cind intru pe dial up sa intru pe yahoo sau webshots, iar de la sv nu am acces la web (stiu ca tu ai la amindoua).
Azi o sa ma uit pe la multe poze ca nu le-am mai vazut de mult, o sa votez, etc...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Alina Maria, frumoasa domnisorica! Si seamana cu tat-so… Nu ca ma-sa ar fi de colea…

Crinuta, nashpa faza cu furtuna! Asa rau a fost? Noi am fost plecati din Buc, si era soare acolo!!
Ref. la Danone `fara conservanti`:pai multi aditivi tin loc si de conservanti...

Andrutza, sa fie sanatoasa Simonica! Aveti cu ce va mandri!

Magga, multu pt reteta. Cam asa o stiam si eu, doar ca puneam totul ochiometric, d-aia n-am postat...

Ref la voting -daca tot nu-i pot vota pe toti, eu nu votez pe nimeni, ca sa nu se supere nimeni.

Fetelor eu sunt un pic dezamagita cu regimul meu disociat. Nu mai stiu cine ma ruga sa raportez. Iaca o fac: azi implinesc o saptamana de disociat (cu mici abateri) si am slabit aproape 3 kg. Eu speram MORE... Tin in continuare, insa voi vedea ce/cum...

Pt. ca in we am fost in vizita, cu tot cu regimul meu, m-am `sucit` un pic si-am facut sambata zi `de carne` ca sa pot `particpa` si eu la gratar. Am cumparat pui din Prosperul din 13 Sept., in garantie, chiar proaspeti (de-o zi), nimeni n-a avut nimic cu exceptia sotului meu drag care a bolit ieri toata ziua, greturi, varsaturi, dureri de cap - tot tacamul. Nu mai mancasem pui de cumparat de-un an. De obicei mancam de tara, iar din comert luam numai peste si carne de vita. Asa-mi tb dc iau pui d-astia...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Mai Dana, mie mi se pare chiar bine 3 kg. intr-o sapt. Mai mult de atat nici nu cred ca ar fi sanatos. Bafta si la mai multe pierdute!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat
la mare
papacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Erica, 3 kg intr-o saptamina??? eu zic ca este super! de maine as vrea sa maninc si eu asa...cva azi avem aici o petrecere cu un tort super de cioco+ zmeurasi nu ma pot abtine!!
ai inceput cu o zi de carne??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Salutare tuturor:)
magga draga mea, merci de urare. Asemenea, sa ne dea Dumnezeu Rabdare:)
Oana n-a fost ziua mea, facuram si noi un an de casnicie, atat :D
Sa ma laud si eu. Ieri, la nervi si printre lacrimi, Irinuca mamei a articulat primul "mamaaaa" de m-am scurs toata pe jos de placere. Evident nu stie fata ce zice ca a mai scos cateva triluri cu sunetele astea doua "m" si "a" si de fata cu bunica-sa. Eh, e un pas:)
In rest, haleste bine de tot (daca sunteti disperate cu diversificarea, ascultati la baba, in 2 luni maxim si bebelusii vostri vor accepta chestiile alea naspa de le tot pasam noi crezand ca lor le plac. TIP: imediat ce dau de gustul de carnita, mananca mai cu placere.) doarme ca valiza in gara si nu, inca nu are dinti, doar saliveaza extrem de mult. Multumim lui Dumnezeu ca nu mai urla. Bolboroseste in schimb toata ziua de se opreste lumea pe strada sa se mire de ea. De aici nenumarate fundite si pampoane rosii de care se ocupa bunica in timpul liber sa i le agate pe carut, pe sub carut samd. si tot degeaba ca seara avem sedinta de "zis de deochi" si stropit cu agheasma.
Sa aveti o saptamana buna.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Buna baieti, sunt eu, Miruna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Sa nu uit, Crinule, tare n-am priceput despre ce vorbesti pana nu am vazut la stiri... eu ieri dupa-amiaza am fost in militari la soacra-mea, unde a plouat dar n-a fost deloc ingrozitor...
Cred ca ai tras o spaima pe cinste! pupa-l pe micul printz, el oricum nu va tine minte chestiile astea .
A propos, care stati prin militari? ca tare ma plictisesc cand tre sa merg acolo cu tot cu bebe poate facem o intalnire?

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Buna baieti, sunt eu, Miruna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Anda, frumoasa noua ta poveste! Mi-am inchipuit-o pe Miruna, parca o vedeam in fatza mea . Ai un talent...!!!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat
la mare
papacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

'Neata fetelor,

Da' mult mai scrieti in weekend....

Crinuta, trista intamplare, bine ca au sarit oamenii aia sa v-ajute...
Anda, stii ca eu stau in Militari, Shobo sta tot in Militari si din cate tin minte de cand eram gravidutze si Cocolino zicea ca sta pe langa mine (politehnica). Da' eu la intalneala cu plimbare in parc nu vreau, ca daca voi plimbati carucioarele cu bebeii si io n-am, ma intristez. Daca vreti sa treceti voi pe la mine cu Irinuca e foarte bine, nu e acelasi lucru cu plimbarea in parc fara bebel...
De-abia astept sa vina weekendul, plecam cu fata la munte 10 zile.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Dana cum mai, 3 kg intr-o sapt si nu esti multumita?!
Ce bine de voi ca aveti de unde lua pasari de curte...

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Merci fetelor.
Anda, eram cu 2 fete acolo care isi tot sunau prietenii, si ne spuneau ca in Berceni nici nu ploua, iar pe 1 Mai s-a oprti imediat.
Noi eram disperati ca in Herastrau ploua si puternic, tunete, vant ingrozitor, grindina, ba mai iesea soarele de credeam ca se opreste ploaia si de fapt nu se oprea, si tot asa.
Tipa chiar i-a intrebat pe cei care ne-au luat " da cum puteti fi atat de calmi??????? Nu stiti cum a fost in parc", si mi-am dat seama ca intr-adevar habar nu aveau.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput