Mamici din nou aspirante

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Sorina si eu am fost la Sovata.A fost fain , am dormit de am rupt si ne-am odihnit amamdoi.Asa ca fapt divers la fix noua luni de la Sovata l-am adus acas pe Razvan.
Asa ca nu se stie .....

Familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

Asi, chiar ca e interesanta faza ! Stiu ca e buna Sovata, anul trecut am fost in august acolo, in septembrie eram deja gravida, din pacate am pierdut rapid, la 4-5 saptamani.
Ana Maria, sigur ca te primim, tuturor fetelor noi bine ati venit si bafta la facut bebei ! Si asteptam cu drag si alte aspirante la bebe 2, 3, 4...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Bun venit Ana Maria
Sorina, concediu placut si...sa se lase cu "okisori de fetita", cum spunea cineva mai sus...

Eu mi-am intrebat copilul daca vrea surioara sau fratior si mi-a raspuns ca vrea fratior...si am continuat "dar tu stii ce este un fratior"..."da, este un bebelus..."...."dar e fetita sau baietel?"...."Nu, e baietel..."
Asa ca...lucram toata familia la un baietel

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetelor!
Cornelia nu ne mai tine pe aceeeee...e sau nu e? :-) Pupici

Ana Maria stai linistita, nu esti nebuna, sau nu esti singura nebuna :-) Si eu de pe la 5-6 luni ale lui fiu-meu voiam bebe 2 da nu a vrut sotul asa repede (de altfel nici ciclul nu-mi venise,a venit abia pe la 10 luni ale lui Danut, da cica se poate ramane graviduta si fara ciclu cand ai bebe mic, chiar cunosc cazuri). Sa stii ca d.p.d.v. medical eu nu cred ca e vreo problema, si pentru copii cred ca e tare bine sa fie apropiati ca varsta. Spor la facut bebei.

Sorina odihna placuta si peste 9 luni sa vina fetita :-)Ce s-a intamplat cu sarcina pierduta. Scuze daca ai povestit, eu pana sa va invat pe toate, mai greu cu retinutul. Abia acum m-am familiarizat cu toate numele, din pacate pot intra doar putin pe aici si citesc pe fuga.

Eliza ce scumpa fetita ta. Oricum e bine ca toti vreti fetita, altfel ar fi trebuit sa faci gemeni ca sa impaci pe toata lumea :-)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Ana Maria, la cate luni ai nascut? A durat mult nasterea? Ce s-a intamplat de a venit bebe mai repede?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna fetelor! Pana acum nu am putut sa intru pe net de acasa...
Am facut ieri un test si a iesit negativ asa ca las pe altcineva sa sparga gheata....Macar de ar veni musafirul ca sunt umflata toata(maini, picioare, burtica) plus ca mi-au aparut si unele cosulete tare enervante si ma dor sanii. Daca la starea asta mai adaug si caldura si nevricalele lui Eduard cred ca va dati seama cam in ce stare sunt.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Ufffff Cornelia, fruntea sus, poate luna viitoare... Sau poate e prea devreme pentru un test? Cine stie... Poate s-o mai racori si la voi ca vad ca toata lumea se plange de caldura. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna fetelor...se pare ca nici eu nu sparg gheata...am deja primele semne ca nesuferitii vor aparea...cateva pete maronii...
poate luna viitoare...oricum ma duc la farmacie sa-mi cumpar niste MACA...o sa iau si eu una pe zi

Eliza si Mara (24.01.2002)

P.S. am citit despre Maca si o sa iau 3/zi...si o sa-i dau si sotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Salutare!
Sa stiti ca nu v-am uitat. Sunt aici si citesc tot dar nu am avut timp sa va scriu. Munces in continuare la bb2 nu am renuntat. Intre timp m-am inscris si am intrat la a doua facultate deci daca va veni bb2 va fi super distractie.

Va pupic si astept sa sparga cineva gheata,

Flory si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici din nou aspirante !
Ma inscriu si eu, aici, caci imi doresc nespus de mult bb nr. 2(Cristina vrea baietel), indiferent de ce va fi.
Multa munca de lamurire a trebuit sa duc cu Cristi(sotul) pt. bb 2, caci eu mi-l doresc de cand a facut Cristina 1 an.
Din aprilie ne-am pus pe treaba, dar bb se lasa astept, inca. O luna am stat pe tusa(din motive obiective), iar acum suntem la a 4-a luna de incercari. Cristina s-a prins in a 4-a luna de incercari. Poate asta este luna norocoasa pt. noi. Suntem singuri pt. cel putin 2 sapt., Cristina fiind plecata cu buni, la verisoarele ei. Numai sa nu intervina ceva, sa ne tina pe loc din nou.
Vad ca suntem cateva mamici din 2002, aici ! Poate vom fi impreuna si mamici de 2006 !
Andreea, numaram impreuna luna asta, azi ziua 5 CM.
Bafta, tuturor, sa ajungem cat mai curand de 2 x mamica sau 3 x mamica !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54099" target="_blank">bb Sabina - intre viata si moarte
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52612" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput