vreau catelus mic (bischon sau caniche)

vreau catelus mic (bischon sau caniche) | Autor: danilamonica

Link direct la acest mesaj

Buna . Noi stam la curte si avem o multime de flori vrem si noi sa ne luam un catelus mititel care sa nu faca prapad prin flori dupa ce va creste ceva mai marisor.
Asa ca suntem in cautarea unui pui(baiat) de bischon sau caniche pitic ...
Daca cineva are pui noi suntem doritori.
Va multumesc in numele baiatului meu Andrei care isi doreste un catelus.
Monica

pozele noastre

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Monica, nu cred ca ai garantia ca un catel nu-ti va manca florile. Depinde de temperament. Nu stiu despre bichoni, dar canichii sunt cam zvapaiati, si cam rod.... Eui am avut un dalmatian si am socializat multi ani prin parcuri ci stapini de caini (diverse rase). Ambele rase sunt pline de energie, necesita multa atentie, plimbare.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Initial creeata de danilamonica

Buna . Noi stam la curte si avem o multime de flori vrem si noi sa ne luam un catelus mititel care sa nu faca prapad prin flori dupa ce va creste ceva mai marisor.
Asa ca suntem in cautarea unui pui(baiat) de bischon sau caniche pitic ...
Daca cineva are pui noi suntem doritori.
Va multumesc in numele baiatului meu Andrei care isi doreste un catelus.
Monica

pozele noastre

Poti sa cauti pe www.animale.ro, dar cred ca stii ca daca iti doresti un caine de rasa, cu carnet de sanatate si pedigree, costa destul de mult( cateva sute de euro). Asa e, aceste doua rase sunt destul de zvapaiate, poate un teckel e mai putin zglobiu.

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Monica, eu am caniche pitic si desi e mic, e o mica bomba. Este o rasa ingrozitor de activa, jucausa si iubacioasa si daca se plictiseste . . . jumuleste tot ce vede (cel putin in faza de pui, a mea a devastat tot ce a gasit, de la cablu tv, hartia igienica trasa de pe suport si invalmasita in toata casa , plans la usa si tras cu gherutzele pana a cedat mocheta, si mai am example gramezi). Faza de pui dureaza destule luni, la noi pe la 8 luni a incercat cu cablul masinii de spalat (care functiona) si dupa ce si-a parlit mustatile s-a oprit si din rontzait . Bonusul la toata asta e ca un caniche are o detenta fenomenala in saritura de pe loc. Cand ajung acasa copilul meu cel blanos imi arata dorul sarindu-mi in brate si ajunge pana pe la nivelul sanilor (eu am 1,60 m, deci iti dai seama ca ajunge la peste un metru). In plus, a mea e disperata dupa flori, imi papa tot ce gaseste prin vazele puse pe podea (ma mai apuca si pe mine cateodata aranjamentul interior si pun in vaza inalta gladiole sau alte flori inalte si ghici cat sunt de gustoase )
Ti-am scris asta ca sa stii ca in general cateii mici ca rasa compenseaza dimensiunile mici prin energie, rasfat la mancare si pofta de viata si e bine sa stii ce te asteapta. Si crede-ma ca stiu ce zic, vorba ceea sunt mama de caniche de 7 ani, si prietena cu alte multe mame de astfel de nazdravanii mici.
Daca vrei insa un catel mai calm (unii ar zice mai putin obositor), iti recomand un cocker. Din cate am vazut la o prietena care are un cocker, sunt mai putin uraganoshi decat astia mici si zgubilici.
Orice catel va luati, va asumati o responsabilitate asemanatoare unui copil.
Succes

Raluca, leoaica in asteptarea puiului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Buna,

citeste si aici:
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php?topic=70.0

5 ani -14 februarie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Eu am un Westie si iti recomand sa-ti iei unul. Costa cam mult intr-adevar dar face toti banii. Ti se lipeste de suflet si in plus e preferatul copiilor.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Va multumesc frumos..cred ca o sa mai astept...pana cand fii-miu o sa colecteze toti cateii din parc ...de trei ori a avut aceasta tentativa....si atunci nici nu mai conteaza rasa...
Monica

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Totusi n-am mai rezistat si am vorbit cu cineva care ne da un bischon havanez de 2 luni insa nu stiu cum sa-l cresc...o sa incep sa invat dar niste prime sfaturi mi-ar fi de folos...Mai ales legat de mancare si de facutul pipip-ului..ce mancare:usacat sau facuta in casa si cum il invat sa faca afara?
Monica

PS: in septembrie il luam de la mama lui dupa intarcare....

quote:
Originally posted by ralcat

Monica, eu am caniche pitic si desi e mic, e o mica bomba. Este o rasa ingrozitor de activa, jucausa si iubacioasa si daca se plictiseste . . . jumuleste tot ce vede (cel putin in faza de pui, a mea a devastat tot ce a gasit, de la cablu tv, hartia igienica trasa de pe suport si invalmasita in toata casa , plans la usa si tras cu gherutzele pana a cedat mocheta, si mai am example gramezi). Faza de pui dureaza destule luni, la noi pe la 8 luni a incercat cu cablul masinii de spalat (care functiona) si dupa ce si-a parlit mustatile s-a oprit si din rontzait . Bonusul la toata asta e ca un caniche are o detenta fenomenala in saritura de pe loc. Cand ajung acasa copilul meu cel blanos imi arata dorul sarindu-mi in brate si ajunge pana pe la nivelul sanilor (eu am 1,60 m, deci iti dai seama ca ajunge la peste un metru). In plus, a mea e disperata dupa flori, imi papa tot ce gaseste prin vazele puse pe podea (ma mai apuca si pe mine cateodata aranjamentul interior si pun in vaza inalta gladiole sau alte flori inalte si ghici cat sunt de gustoase )
Ti-am scris asta ca sa stii ca in general cateii mici ca rasa compenseaza dimensiunile mici prin energie, rasfat la mancare si pofta de viata si e bine sa stii ce te asteapta. Si crede-ma ca stiu ce zic, vorba ceea sunt mama de caniche de 7 ani, si prietena cu alte multe mame de astfel de nazdravanii mici.
Daca vrei insa un catel mai calm (unii ar zice mai putin obositor), iti recomand un cocker. Din cate am vazut la o prietena care are un cocker, sunt mai putin uraganoshi decat astia mici si zgubilici.
Orice catel va luati, va asumati o responsabilitate asemanatoare unui copil.
Succes

Raluca, leoaica in asteptarea puiului

pozele noastre

Mergi la inceput