Aspirante optimiste 146
Raspunsuri - Pagina 2
Laura Ioana spune:
Leditia, tu ai facut toate analizele de care ti-a spus DanaP? Unde? Se pot face toate in acelasi loc? Cam cat te-au ajuns?
Laura
Laura Ioana spune:
Sorina7 multumesc pt urari si sa dea Domnul sa vina
la toate cele care isi doresc atat de mult!
Laura
Maria28 spune:
Buna dimineata 
As dori si eu sa fiu scoasa de pe lista aspirantelor ,eu am scris in paginile anterioare ca am rams si ca stiu asta cu certitudine ,dar vad ca nu am fost observata la timp .Va multumesc !
8
Maria
gogosar spune:
Felicitari Maria, sarcina usoara si bb frumos si sanatos.
Scuze, pesemne ca eram prinse cu discutiile....
.
O sa te scoata Mirelus, dupa lista de aspirante si te va baga pe cea de viitoare mamici.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
http://community.webshots.com/user/gogosar103
M Oana spune:
Maria 28, tot binele din lume si Dumnezeu sa vegheze asupra ta si a ingerasului din burtica!
gogosar spune:
Laura-Ioana, felicitariiiiii!!!!!
ANCA
gogosar spune:
Ilenya si restul fetelor A NASCUT TIA IERI UN BAIETEL si IRDA O FETITA.SA LE TRAIASCA SI SA FIE SANATOSI.
PUPICI
ANCA
Leditia spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Leditia, tu ai facut toate analizele de care ti-a spus DanaP? Unde? Se pot face toate in acelasi loc? Cam cat te-au ajuns?
Laura
Intai de toate pup dulce toate optimistele si va urez week-end placut si sa se lase cu multi bebei.
Acum..Laura,scumpa,eu am facut analizele date de dr.Pt ca dr mi-a explicat ca daca eu as fi facut cum ma ducea pe mine capu' as fi aruncat banii pe geam.Vezi difera de la caz la caz..sapt.la care pierzi,simptome,daca ai avut sarcina oprita in evolutie,ce probleme de sanatate ai tu..etc.etc.
Ca sincer el mi-a explicat mie o gramada si mi-a explicat si de ce nu crede ca ar fi de cauza genetice..ar fi decat daca chiar as avea nu stiu ce boala..da n-am..si n-am nici in familie.
Ok..si mie mi-a parut rau ca n-am o putere de memorare mai buna..ca multe lucruri io le-am priceput pe moment..da erau atatea informatii noi ca am uitat pana sa ajung acasa.
Deci eu iti recomand sa mergi la un dr.si sa-ti dea el analizele...
Iti scriu ce analize mi-a dat mie pt.inceput..ok?
Eu am mai facut un set de analize inainte sa merg la dr.Tutunaru ..cele generale..ca nu mai facusem si voiam sa-mi vad starea de sanatate.Am colesterolul mare..
Acum iti scriu ce mi-a dat el sa fac..k?
La spitalul Coltea mi-a dat asa:APTT,INR,AT III,PC,PS,APCR.Tipa tare draguta mi-a luat si hemoleucograma de pe o alta trimitere la un alt laborator(cu bani) si lupusul anticoagulant de trebuia sa-l fac la Cantacuzino.
La Cantacuzino am Ac ACL si Ac anti beta 2 GP I...nu stiu de unde se face beta...si aici mai aveam si lupusul.
La alt laborator..astea chiar ieri le-am facut..Listeria,CMV,Rubeola,Toxoplasma,Ag.HBS,Ac.anti HVC(da io sunt vaccinata impotriva hepatitei C si nu am mai facut-o pe asta din urma)
Iar mai sunt unele de la care trebe trimitere de la medicu de familie..Hemoleucograma(da' mi-a facut-o tipa de la coltea),grup sanguin Rh(da il stiu,e pozitiv),Glicemie,Uree,Creatinina,Acid uric,TGO,TGP,Bilirubina,Sumar urina,..astea le-am facut..Si ex.secretie vaginala+culturi de col si Ex.Papanicolau.Astea doua trebe sa le fac.
Sper sa nu fi uitat vreuna.
Cele cu listeria si ce mai urmeaza am dat 3mil.la laboratorul acela.
La Cantacuzino alea doua costa in jur de 700mii.
Secretia si papanicolau costa 750mii
Si sa-mi fie rusine ca inca nu m-am obisnuit cu leul greu sa scriu cum e normal.
Cele de la Coltea nu le-am platit..o sa-i duc un buchet de flori tipei ca tare draguta a fost cu mine..
Sper sa te fi lamurit..mie mi-a zis tipa de la Coltea dupa ce i-am zis io de picioarele mele..cu circulatia mea a proasta,ca sa vada cum ies analizele,da nu sa fie asta cauza.
Marti iau analizele de la laboratorul ala,miercuri pe cele de la Coltea.Azi trebuia sa ajung la Cantacuzino,dar am papat aseara tarziu o ciocolata,ca uitasem si nu m-am mai dus.Aia la telefon mi-a zis sa nu pap nika.Si eu la 1 azi-noapte papam ciocolata..Eu stiam ca nu are treaba la analizele astea...da ma rog..
Te pupic ca m-am lungit o gramada.
Danap..unde esti scumpa?Ca mi-e dor de tine..
Pupici la fete.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
POZE
Sorina7 spune:
Felicitari Tia, Irda, sa fiti sanatoase si voi si bebicii !!! 
Maria, felicitari multe si tie !