Mamici de ianuarie-februarie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 2
alina80 spune:
DA, fetita si iar fetita!!! Dar incerc sa ma mai temperez, ca e mai important sa fie sanatos tun! Si ma amuza sclipirile din ochii sotului cand ii zic ca mi-a iesit fetita la cate un calendar din asta care prezice sexul bebelusului! El e si mai dornic sa fie fetita...
Am mai pus si eu poze noi, dintre care si cu burtica, de la 11 saptamani si jumatate. Promit sa pun mai recente!
14+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Giova spune:
fericitelor. si eu vreau fetita 

.
CATA pana nu stiu sigur, eu nu-mi pun nici un carucior.daca vrea LACRA ii pun.
poze
gio
si bb 14+
alina80 spune:
GIOVA, nu mai
ca nu se stie deocamdata sigur!
Poate era cordonul ombilical! Se inseala doctorii si mai tarziu, dar acum la 14 saptamani...Poate, poate e cu roz, noi iti tinem pumnii!!!
14+
utocatalina spune:
Ha Ha
...Giova noi suntem fericite inchipuite, ca pina nu vedem dovada suntem nici cal nici magar
....te inteleg cu caruciorul si stai sa vedem ca poate totusi e fetita!
Alina super...ura...ma bucur ca e cineva cu o burtica mare ca a mea
...si sa sttii ca parca si burticile seamana.
..am crezut ca numai a mea creste intr-o zi cit altele intr-un an...dar dupa ce te-am vazut si pe tine m-am linistit...we are the same!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica
Denisam spune:
Naziua fetele.
VAd ca se daun dialog mare aici intre Alina si cata, care are burta mai mare, nu credeam ca aici o sa ajungem sa facem intrecere in asta![]()
Am si eu o sugestie, pt cine vrea anumite detaliidespre ceva, nu mai bine scrie persoane respective PM desre aceasta problema, nu cred ca e corect fata de toate fetele sa stam sa citim pagini despre probleme sau intrebari personale.E o sugestie, da, nu sariti cu rosii![]()
Aici eu cred ca este un forum unde impartasim sfaturi si sugestii despre cum decurge sarcina, nu?
Giova stai linistita ca o sa fie cum vrei tu, siimportant e bebe sa fie santos, nu ce sex are.
Mai vorbeste cu doctorul tau referitor la eco morfologica si aici se recomanda intre 19-22 sapt, dar poate el vrea sa iti faca 2, mai stii![]()
Denisa
12
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Mirela si maraki cum va mai simtiti,sper ca va e mai bine. Florinini si Mybaby voi ce faceti, trageti inca un somnic, sper ca sunteti ok.
Va doresc o zi buna fara simptome, eu luni fac prima parte din triplu test, nici nu visez ca ecografista sa pronunte ceva legat de sexul lui simburica ca mi se pare incert inainte de 16 sapt.(conform cartilor si a prareilor medicilor).
Denisa
12
BEBIK
Giova spune:
Chiar ma gandeam pe unde mai esti Denisa, ca trebuia demult sa apari.
Am pus si eu niste poze,la Gio-burtoasa.
Alina frumoasa burtica.e chiar mare pt. 12 sapt.
poze
gio
si bb 14+
alina m spune:
nu am mai scris de o luna, si atunci doar vreo 2 mesaje. am fost f ingrijorata pt ca aveam pe langa bb si un fribom intrauterin care creste odata cu sarcina. Acum am mai putina treaba la servici si m-am hotarat sa reiau legatura cu voi. Aici pot sa vorbesc despre problemele mele fara sa plictisesc pe nimeni. Toate vad ca trecem prin aceleasi "probleme". Vreau si eu in lista cu burtici... UM 18 apr DPN 23 ian Dar nu ajung in nici un caz pana atunci. Acum o saptamana am aflat ca vom avea gemeni. Ar trebui sa scriu prea mult ca sa pot exprima ce surpriza a fost. Daca Florin nu ar fi fost cu mine si nu i-ar fi vazut si el sigur nu ma credea. Acum nu ma mai gandesc ce ma voi face eu dupa nastere ci ma rog sa ajungem cu bine toti 3 la cat mai multe sapt tinand cont ca fibromul creste odata cu sarcina.
Am si o intrebare pt voi: ce stiti despre dopler (nu cred ca am scris corect), la cate sapt poate fi facut?
La 16.30 plec de la munca asa ca va doresc de pe acum o noapte linistita!
13+
alina si gemenii
Denisam spune:
Giova, pai da , al tine se vede burtica ca si la cata, la alina nu vad, la mine la 12 sapt nu se vede, de aia nici nu fac poze cu ea, ca nu are ce, poate simb su dunimica sa fac, dar nu prea are ce, paote seara cand sunt balonata. La mien cele 2 kg s-u psu clar 1kg la sani si restul probbail ca un pci in jurultaliei, aia stiu ca simt pe unele haine.
Cam atata, eu ma bucur ca sunt in grafic pt primele 3 luni cu kg, ca asa nu o sa pun mai mult de 12-14 cum e normal.
Denisa
12
BEBIK