Imbracaminte pentru grasi--- UNDE?

Imbracaminte pentru grasi--- UNDE? | Autor: Tanya

Link direct la acest mesaj

Am o mare problema, de cateva luni caut sa cumpar un capot pentru mama si nu reusesc sa gasesc unul care sa o incapa .
Nu stiu pe unde sa caut un magazin cu haine pentru grasi, eu stau in Dr. Taberei,. si tot ce am gasit pe internet e un magazin in berceni, cine imi poate indica si mie un magazin mai aproape de mine va rog?

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

e un magazin pe Mihai Bravu, langa cestia 8 de politie, scrie pe firma "haine pentru grasi"

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

simona, chiar scrie pe firma "haine pentru grasi"?
si aici sunt magazine pentru marimi mai mari, de ex unul se numeste Magnifique si sub cu litere mai mici XXL iar H&M are sortimentul "Big is beautiful" ... chiar nu puteau fi un pic mai inventivi?

nu toti oamenii care au nevoie de marimi mari sunt grasi/obezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

In apropiere de Gara de Nord la intersectia strazilor AL. I. Cuza si Maltopol<fosta Str. Dreapta> este un magazin pentru grasi si grasutzi. Spor la Shopping!

De la Gara de Nord trebuie sa mergi putin pe strada I.G. Duca iar la capatul strazii vei vedea magazinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Multumesc mult Dana, chiar acum ma duc acolo sa vad ce gasesc. Te pup

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Tanya, mai e unul (nu stiu insa daca au capoade....) la Chirigiu. Cum vii pe linia de tramvai (32) de la Unirea spre Rahova, vis-a-vis de economatul de la Chirigiu, aproape de coltul strazii. Nu stiu daca am explicat prea bine....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

M-am dus la Gara de nord, dar nu stiu de ce imi aminteam eu ca am vazut din troleul 93 un astfel de magazin si am stat in troleu cu gandul ca vad magazinul si cobor, troleul a intors la Gara, eu cu ochii cat cepele pe geam..dar magazinmul nu l-am reperat ori s-a desfiintat intre timp, ori am avut eu vedenii si eu am ajuns pe la cotroceni cand era deja prea tarziu sa ma cobor .
Dana te rog daca poti sa-mi dai niste puncte de reper ca eu habar n-am unde e intersectia asta.
Aissa merci mult, o sa-l incerc si pe asta,il gasesc eu.
Simona e departe la Mihai Bravu de mine, eu caut unu mai aproape , merci oricum de mesaj, daca nu voi avea incotro ma voi duce acolo.

Tanya

Mergi la inceput