Care sunt temerile noastre?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

mi-e teama ca o sa vina sfarsitul lumii si ca fam mea va supravietui dar ca nu vom avea ce manca...combinatie de Mad Max si alte filme catastrofice .
De barfele carora nu le poti face fata .
De violenta .
Si ca mama ar putea pati ceva rau si eu sunt asa departe de ea .
Si sigur mai sunt si altele pe care nu mi le amintesc acum .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Mi-a frica de Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Fobie: cutremur
iar de restul incerc sa nu ma gandesc prea mult
De Dumnezeu,de boala,de oameni rai,violenta,calamitati si multe altele.
Ce bine ar fi sa pot scapa de fobia cutremurului,dar din pacate a aparut cat eram insarcinata si dureaza si acum.

Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Normal ar fi sa nu ne fie frica de nimic, viata trebui traita asa cum ne este data.

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

sa va spun ceva ciudat, inainte de a deveni mama, nu mi-era frica de cutremere, dar deloc, eram extrem de curioasa de fenomen, anul trecut eram in Romania cu Freya cu tot, cand a fost cutremurul acela de 6 grade parca...era fii mea agitata, ea care adoarme instant ce o pun in pat, atunci a fost prima data cand mi s-a facut teama cu adevarat, dar nu pentru mine ci pentru ea...ce chestie si cu instinctul de mama!

si ca sa fiu sincera, cel mai teama imi este de mine, de felul in care actionez si reactionez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mie mi-e frica sa nu pateasca ceva Giulia. Efectiv cand ma gandesc ca ar putea pati ceva rau, accident, imi dau lacrimile. Ma mai inspaimanta gandul ca Giulia ar ramane singura pe lume.

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput