Bebelusi de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Nu stiu daca sunt mama somnambula, dar nu-mi amintesc sa ma fi trezit azi noapte sa-mi hranesc copilul. Dupa ce aseara, incurajata de metode de culcare citite pe forum, am lasat-o sa planga singura in patutz ca sa adoarma- n-a mers, dupa 5 min m-a bufnit si pe mine plansul si am luat-o in brate- m-am trezit la 7, buimaca,incercand sa-mi amintesc ce am facut azi noapte. Puiul meu cuminte a dormit de la ora 24 la 7, Doamne-ajuta s-o tina tot asa! Dar cu adormitul singura in patut nu stiu cum o sa fac, are arici ptr ea, cu tot mangaiatul si cantatul meu langa ea. Sta doar daca e adormita bine in brate inainte.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Vai mama mea ce ma fac eu cu copchilul asta care nu doarme ziua...Ieri n-a inchis un ochi nici batuta si seara dupa baie la biberon plange de ti se rupe sufletul...este vioaie,rade se joaca cu sor-sa in draci,mananca bine,insa canci somn...O fi normal sau nu?
Dupa botez ma duc la doctor neaparat,oricum face 3 luni pe 26 si vreau sa vad daca mai ia asa mult in greutate...
Ma bate gandul dupa trei luni sa-i bag diversificarea in program...

Ce vroiam sa va intreb...ce parere aveti de produsele alimentare la borcanase de la HIPP sau Nestle?
LA Bianca le-am refuzat in mod categoric nefiind greu sa-i fac eu mancarica...Acum insa lenea sau stiu io ce parca ma indeamna sa apelez la ele,insa mi-e teama...Or fi naturale sau au si chimicale?

Mygirl stai linistita ca si caprita mea tot asa adoarme...Am zis ca dupa botez sa ma infig putin in ea si sa-i fac program cat de cat...Trag nadejde totusi ca prin crestinare sa se schimbe singura sa nu fie cazul sa o fac eu

Apropo Androix ceva schimbari dupa botez? Filip este mai altul sau e vorba babeasca ca se schimba?

Roisin eu oricum n-am inteles de la inceput de ce se face atata caz cu alaptarea...Le-am vazut si pe caprele alea de asistente in spital cu propaganda pro insa pe mine m-au lasat rece...Am bine,n-am sa traiasca farmaciile...Acuma ce pot face daca plodu' nu vrea ce-i dau eu...Asta e...Principalul consider eu este ca bebelusii sa fie sanatosi,sa se dezvolte armonios si noi sa avem putere sa-i crestem asa cum se cuvine...

Am incercat si eu mai multe feluri de marci de servetele...de la farlin-slabute,pampers-la pungi mari sunt uscate fara zeama pe ele, sanosan- put de mor,fres&soft -le storci de lichid si pana la urma m-am hotarat la Nivea-soft sau sensitive,depinde ce gasesc...

Cornelia,daca nu am net ca de obicei in fiecare zi dupa ora 10, va doresc maine un botez linistit si sa va traiasca crestinul...

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Cred ca mi-am laudat fata pana am deochiat-o. Este foarte tacuta linistita si...a vomat de 2 ori pana acum tot ce a mancat. Normal, dupa ce si-a golit stomacelul cere iar laptic. Acum i-am dat putin Debridat, poate o mai linisteste la burtica. Dar m-a speriat destul de rau, ca ea n-a scos "jeturi" niciodata.
Laureen, tu ai experienta in domeniu, pot sa-i mai dau sa manace dupa ce vomita?

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna dimineatza,

Fetelor, voua va plac scutecele Pampers? Noi am avut probleme si la nr. 2 si la nr. 3. De cate ori face kk ( poate face ea mai mult, nu stiu ) iese pe sus si se murdareste pe spate iar la cele nr. 2 mai curgea si pipi pe la picioruse. Am luat si scutece Libero nr. 3 si Happy nr 2 si am fost f multumita de ele. Acum am luat Happy 3 care sunt mai subtiri decat Happy 2.
Cosmetice si noi tot de la Sanosan folosim, insa cel mai bine ne impacam cu servetzelele umede Dalin , cele la cutie cilindrica cu 100 buc. Nu s-a iritat niciodata , curataza f bine si nu mi se par asa mirositoare. Mie cele cremoase si uleioase mi se pare ca nu curata destul de bine.
De schimbat , eu o schimb nopatea numai daca face kk ( se mai intampla si noaptea la noi !!!) altfel, nu. Cele mai bune mi s-au parut scutecele Libero in ce priveste stocarea pipi-ului pe timp de noapte.
A incercat careva Huggies?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adina, se cunoaste ca avem copii nascuti in aceeasi zi. Sint gemeni

Scutece folosesc Pampers, nr.2 acum, dar a facut deja kk pe mine prin ei, ca face moale si s-a scurs pe linga elastic.

Servetele umede am incercat Pampers si Sanosan cu lanolina. Parca Pampers mi se par mai bune, si ca textura, miros, si cum curata.

Am fost la controlul de 6 saptamani, care de fapt a fost la 7. Mi-a dat liber la si mi-a dat sa iau pilule, Exluton.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salisa spune:

Buna fetelor!
Sunt o viitoare mamica de decembrie si am intrat pe la voi sa-i urez mamicii Beatrice LA MULTI ANI!
Astazi isi serbeaza ziua de nastere.
Draga mamica sa fii fericita si iubita de piticii tai.....si sa te simti ca o Alba ca Zapada!

18 sapt. plus 1 zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

salut fetelor
ma bag si eu in vorba dupa atata vreme...dar de-abia am apucat sa citesc ce ati mai scris.
Nu stiu cum se duce timpul asta ca zau nu fac mare lucru si bebelusul meu e destul de cuminte...in fine ieri si alalteieri m-a solicitat ca sa zic asa cu plansete d-astea aiurea, fara un motiv pe care sa il pricep si eu. Desi cam banui care e supararea lui. In ultima vrema nu am reusit sa scap de ranile astea de la sani si stau si ma gandesc ca nici nu aveam cum, pentru ca ce rana e aia sa se vindece daca o data la 4 ore se "rupe"...Am fost la doctor si mi-a zis ca trebuie de urgenta sa nu cumva sa il mai pun la san pana nu se vindeca pentru ca se pare ca pericolul unei infectii este foarte mare daca sunt rani. Asa ca de cateva zile folosesc pompa.
Vroiam sa va intreb, fetele care aveti pompa electrica, eu am de la Medela si face un zgomot ingrozitor... stiti vreo marca sa nu bazaie in halul ala?
Beatriced tu ziceai ca din cauza mastitei la sanul bolnav se produce mai putin lapte..la mine e o diferenta mare la unul cam 100 ml iar la celalalt 30-40 ml...o fi in regula chestia asta? Am citit undeva ca ar putea fi o problema...cica in timp un san devine mai mic decat celalat...nu stiu ce sa cred...stie cineva ceva pe tema asta?
Cu servetelele m-as baga si eu in vorba dar probabil ca nu sunt fix aceleasi produse aici ca in Ro. Eu am luat de la Pampers, le zice in plus "sensitive" si sunt cu musetel si sunt foarte bune, am schimbat cateva zile cu alta marca Penaten si imediat au aparut mici iritatii la poponet ...si am trecut inapoi la astea si nu avem nici o problema.
Scutece folosim tot Pampers nr. 2...pana acuma a fost bine, doar odata a "curs" cumva pipi pana sus la subrat...dar cred ca am fost eu de vina si nu il prinsesem bine.
Fetelor pe mine ma innebunesc bubitele astea de pe fata. Socotesc ca au aparut deja de o saptamana si tot nu au trecut..si-au mai modificat aspectul dar tot nu au trecut. Si moasa mi-a zis sa nu ii dau cu nimic, decat spalat zilnic usor pe fata...Dar eu nu mai pot cand vad brobonele alea pe obraji. Voi ce folositi sau chiar asa nu trebuie sa dai cu nimic?
Toate cele bune
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

monicica - daca e vorba de acnee de nou-nascut (ceva hormonal transmis de la mama la bb) nu e nevoie sa dai cu nimic pe bubite. la fetita mea au trecut cam intr-o saptamana, maxim 10 zile.

cat priveste sanii: eu am auzit ca, in timp, bb va prefera un san, drept pentru care celalalt nu va mai produce atat, si ajungi la ce ai zis si tu: un san va fi mai mare, altul mai mic. la mine e clar ca prefera un san, pentru ca de la celalalt nu poate sa suga (sfarcul este varat inauntru). intr-adevar, sanul la care nu suge bb produce mai putin (nu stiu cu cat mai putin), dar il pompez cu regularitate.

Ma bag si eu in seama cu pompita, desi n-am electrica: mi-a luat sotul pompa AVENT ISIS si pot spune ca e de mare angajament! N-am vazut cum arata sau ce face o pompita electrica, insa cu pompa pe care o am rezolv in 10 minute.

LA MULTI ANI BEATRICE !
Numai bine la mamici si bebelaci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani, Beatrice! Sa fii sanatoasa, sa ai drag de viata si sa te bucuri de familia si bebelusul Alex!

Chris, votez si eu pentru pompa de la Avent, buna inventie.
Bubite face si al meu, de la transpiratie. Il dau cu crema de galbenele. Trec unele, apar altele...

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Multumesc de urari fetelor! Multumesc Salisa, ChrisDun

Monicica, eu am pompa de la AVENT si este extraordinara, etanseizeaza foarte bine sanul si laptele curge cu presiune, iar cat despre san este normal ca unul sa produca mai putin si altul mai mult, deoarece unul este mai mic si unul mai mare dar si datorita faptului ca mastita reduce volumul de lapte, datorita canalelor infundate care pe masura ce se desfunda incep sa dea mai mult lapte. Asa a fost la mine. Acum cel la care a fost mastita da lapte cam 80 ml pe cand celalalt 125 ml. S-a schimbat situatia... Doctorul zice ca cu cat se desfunda canalele si cu cat folosesti pompa des si bine, adica la 3 ore cu atat creste si cantitatea de lapte la sanul afectat de mastita...

Mami de Alex mancacios

pozici

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex:
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10717;28/st/20050522/n/Alex/k/70e9/age.png

Beatrice

Mergi la inceput