Bebelusi de mai-iunie 2005 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Florentina bine ati venit. Am notat eu informatiile pt. cercei de la Roisin:
Clinica Medlife- Grivitei nr. 365, tel 2244458, si formezi 2 pt. pediatrie. Costa 450000 si asistenta e de obicei pe la 2 sau 9 (PM)- adica la inceputul sau sfarsitul programului.Cu programare. Eu mai astept 2 saptamani- sa se faca o luna de la vaccin si apoi o sa mergem si noi.
Daca intre timp mergeti sa-mi ziceti si mie cum e- sunt un pic stresata de chestia cu cercelusii ca noi avem 2 urechiuse...diferite si as vrea totusi gaurele simetrice...
Si Patricia a facut un fel de kaki gelatios si mai inchis la culoare duminica si am sunat pediatra- nu-s paranoica dar am fost colege de liceu si imi permit Cica avand in vedere ca papa doar formula (ca altfel putea fi meniul meu vinovat) poate sa fie de la caldura- adica organismul ei functioneaza un pic diferit din cauza temperaturii...
Nefertari- pai la chestia cu ciupercuta asta e partea frumoasa cu ceaiul- ca ii dadusem la greu cu glicerina boraxata- si simpla si cu stamicin- si nici gand sa-i treaca...

Am si eu o intrebare pentru fetele de la mare: de la cate luni mergeti cu bebelusii PE PLAJA ? Evident cand nu arde soarele, cremuiti, imbracati etc...
Si ce creme antisolare pentru bebelusi folositi ? Am vazut ca exista una la Bubchen- dar de la uleiul lor s-a iritat, mai exista si in alta gama de cosmetice? Eu as vrea sa-i dau cand iesim din casa- ca are pielea foarte alba- ca a mamei mele -si ea se arde imediat la soare...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Na, ca mi-a raspuns Oana inainte sa apuc sa intreb...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Si Alexandra e meteosensibila, ca sa spun asa. Cand e inorat sau ploua, doarme non-stop. Mananca si doarme. Ca azi, de exemplu. S-a trezit la 5.30, a supt si s-a alintat pana la 6.30. A adormit un pic, s-a trezit la 7.30 plangand, eu m-am repezit cu debridatul la ea, i-am dat si pana sa ma spal pe sani a adomit bustean. Acum stau imbracata, pregatita sa iesim in parc unde ne asteapta Laureen si Lili, dar Alex nici gand...doarme cu fundul in sus, fara nici un gand de trezire. Asta pentru ca azi dimineata a plouat si s-a schimbat vremea si la noi. Dar tot cald este

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Fran, mai am prietene care si-au dus copii de mici pe plaja. Am vorbit aseara cu pediatra si a spus ca-i face foarte bine. Normal, ferita de soare putenic. Noi aseara am iesit pe la 17.30 si am stat pana la 19. Mai erau o gramada de mamici cu copii, de varste diferite, se tavaleau prin nisip...abia astept sa faca si a mea la fel. A sat in carutz, a dormit foarte bine, i-am dat sa manance, am plimbat-o un pic pe mal si a adormit imediat. batea briza, aerul e mai sarat si e obositor ptr cei mici- si pe noi ne oboseste. Nu am dat-o cu nimic pe picioruse, ca oricum e calita de la plimbatul prin parc. Vreau sa-i iau si eu o crema de protectie, pooate nivea, ca toate produsele pe care le folosesc sunt de la ei.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna fetelor, ma mai primitzi si pe mine printre voi. Recunosc ca din motive de bebelush si de caldura mare nu prea am iesit din casa iar calculator acasa nu am cumparat ca n-am mai face nimic nici eu nici sotzul, asta din vina mea ca l-am invatzat sa se joace la calculator.Bebitzica mea e destul de linistita, doar cind o doare burtica se screme saracutza ca un om mare. A inceput deja sa prinda la smecherie, adica sa priceapa cind e in bratze si cind in patutz.
Apropo, cit dureaza durerile astea de burtica ?!
Am uitat sa va spun ca dupa cit de mititica era bebelusha, la primul control pe 1 iulie avea deja aproape 3,500 grame si 52,2 cm, destul de bine spun eu in aproape o luna 800 de grame. Acum trebuie sa ma programez peste doua saptamini la controlul de doua luni.
Fetelor cum statzi cu datul jos al burtzii, ca eu ma tot chinui, parca a inceput sa se vada ceva-ceva, de fapt fac gimnastica doar cu bicicleta de camera. Mi-am pus o burtiera dar vad ca nu mai are efect, ori burtiera s-a largit ori burtica s-a micsorat.
Va pupicesc si sper sa am timp sa mai scriu daca ma lasa bebelushul

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Danelutza, pai facem o listuta cu care da jos burtica. Vorbeam cu Carolina de treaba asta si am zis ca stabilim un target eventual la cat vrei sa ajungi, diametrul burtii, al mijlocului si cate kg ai acum, abtinere de la ducliuri, etc. Ca fetele cica au acasa biciclete dar sunt pe post de cuier...
Eu m-am apucat de fitness acum vre-o 3 sapt si ma simt excelent. Merg la si fac biciclete, aparate, aerobic si se cunoaste ceva... Se vede cum se strang muchii... Le-am zis la fete sa se ambitioneze, dar vad ca nimic... Mai astept! Am zis ca dau si un premiu din Danemarca, dar vad ca iar nimic... Hm, ce sa ma mai fac eu cu voi, fetelor? Hai ca o sa fiti niste subtirele...

Bai Alex al meu de 2 zile faca kk dar este foarte likid, culoarea este galben mustar ceea ce este bine, dar este normal sa fie lichid?

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex:
http://lilypie.com/baby1/060522/1/15/3/+1/.png

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Nefertari, sincer sa fiu nici eu nu stiu originea numelui,am sa caut, la fel si mie mi-a placut cum suna. Am o nepotica din Timisoara si poarta acelasi nume, de cand s-a nascut si am auzit acest nume (asta acum 15 ani)m-am gandit daca o sa am o fetita o sa-i pun acest nume.
Referitor la salariu t-i se pare ca iei 100 % pentru ca pre si postnatalul nu se impoziteaza, eu in aceasta perioada am luat mai mult decat luam salariul de obicei asa ca am beneficiat de toate cele 126 de zile si apoi am trecut la concediu de crestere a copilului de pana la 2 ani pe care poti sa-l intrerupi oricand vrei tu si sa revii de cate ori vrei pana implineste copilul doi ani.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna fetelor,

Mai da ce harnicutze sunteti!
Vreau sa le urez noilor crstini numai bine si sanatate , sa creasca mari, frumosi si voiosi!

Nefertari, si fetitza mea este meteosensibila...azi noapte cand a inceput furtuna s-a trezit si pana nu s-a oprit ploaia nu a vrut sa adoarma, era tare nelinistita . De obicei doarme f bine noaptea si se trezeste doar de foame, papa repede si adoarme la loc....E a doua oara cand se trezeste noaptea din cauza ploii.
Ref la salariu , primesti 85% din salariul brut, ceea ce inseamna ca ar trebui sa iei mai mult decat salariul net.

Mai fetelor dar ce bebei cu par avetzi! Tare dragutzi/ tze mai sunt! Pitica mea are o frizura gen Basescu, putin par la spate si in parti, in rest e chelioasa! Abia astept sa ii cresca si ei parul! Au inceput sa i se schimbe putin ochii...acum nu mai sunt asa albastri, par cenusii iar cand te uiti mai bine in lumina parca sunt verzi dar se vor face caprui ca ai lu'mami si tati

Mygirl, ai stat cu bebe pe plaja sub o umbrela si in carucior sau doar in carucior, direct sub soare? La sfarsitul lui august noi ne gandeam sa mergem cateva zile la mare cu bebe ...ma tot gandeam daca exista vreo plaja cu ceva copaci ...vrem un loc linistit, poate mergem la 2 Mai ( e mai liniste ) sau in vama veche( de obicei mergem aici cu cortul dar acum e musai sa inchiriem ceva undeva mai retras ). Mi-e tare teama sa nu ii faca rau chiar daca intetionez sa o tin la umbra pe plaja ! O sa vorbesc si cu pediatra inainte...

Carolina, Beatrice, daca facetzi o listutza cu cine mananca mai multe inghetata , ma inscriu si eu!
M-as inscrie si pe lista de gimnastica , numai ca mi-e tare greu sa merg cu bebe la sala...iar acasa nu dispun de cele necesare si nici nu prea imi vine sa fac nici macar cateva exercitii! Mai am de dat 7 kg ca sa ajung la cele 52 de dinainte si de lucrat la burtica si la celulita de pe coapse...ma dau cu creme dar fara gimnastica nu dau cine stie ce rezultate!
O sa caut ceva in apropiere de casa si poate mergem din septembrie.

Peste o saptamana plec cu bursuca mea la Ramnicu Valcea , la parintzii mei iar ultimele doau saptamani din august mergem la munte si speram ca si la mare.

Va pupacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luluku spune:

Salutare fetelor, iaca ca mai apar si eu dupa o lunga perioada de tacere...avem probleme cu somnul in ultima perioada si nu vrem sa adormim decat pe mami....si nu cred ca e ea alintata ci pur si simplu se simte mai bine langa mine...adica nu se linisteste imediat ce o iau in brate, ci dupa ceva timp de plimbat si leganat...asta e, asa ca in primul rand ma alatur clubului de mamici carora li s-au alungit bratele....mai rau e ca au inceput sa ma doara si muschii .l..cred ca se atrofiaza
Si in al doilea rand vreau sa ma alatur mamicilor care vor sa se apuce de treaba si de dat kg jos, desi eu nu am o sala prin apropiere si nici nu prea am cum sa fug de acasa cu usurinta...dar o sa ma apuc de treaba acasa........
Asa ca sa incep sa ma laud: inaltime: 1,70, greutate actuala 69kg, greutate dorita 52 kg, greutate anterioara 55kg...suna greu dar sper sa reusesc....
Are cineva ceva sugestii de "regim" si ptr cele care alapteaza inca? ca nu vreau sa imi privez veveritza de mancare "organica"...

Pozele noastre

Luluku + Gargaritza- Veveritza Georgia - 26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna, fetelor!

Fetelor constantance, spuneti-mi si mie cam la ce ore va vedeti in parc. Nu e prea cald? Eu nu am mai iesit din casa pe soare de trei zile. Nu ma simt tocmai bine in perioada asta. Nu stiu ce caut eu la mare...la soare . Poate reusesc si eu sa sjung intr-una din zile la plimbare, dar cel mai probabil in week-end.

Corni, foarte multe detalii nu stiu sa iti dau despre botez. A fost bine, doar ca eu nu am prea "vazut" mare lucru. Dupa cum ziceam, am alergat dupa Maria. A inceput la 12.30, dupa slujba. La botez au participat trei preoti. O sa pun poze cand am timp. Parintele Picu i-a bagat in cazan. Cred ca se distreaza mereu la faza asta, pt. ca am mai asistat la un botez la care a aruncat o fetita in sus si a zgaltait-o putin ca sa planga . Nu stiu sa zic mai multe pentru ca nu prea sunt dusa la biserica . Dar daca ai intrebari concrete, poate reusesc sa raspund. A, sa ceri certificatul de botez, ca noi nu am stiut la Maria si trebuie sa venim o data sa isi faca timp sa il caute. Nici acum nu l-am fi luat, noroc cu Lili ca mi-a adus aminte.

Fetelor, ma complexati cu greutatea la care doriti sa ajungeti. Pai eu, daca as avea kg actuale ale unora dintre voi, as fi multumita (si nu am decat 1,60 m ). Eu inca sunt intr-o perioada de mari pofte si nu prea reusesc sa ma tin de regimuri de slabire. Bicicleta, am si eu, "uitata" la mine de sora mea si e intr-adevar un umeras pe cinste (nu imi imaginam ca atata lume i-a descoperit utilitatea ascunsa )

Florentina, bine ati venit in tara! Va urez s ava adaptati mai repede la noul fus orar!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput