Copilasi de martie-aprilie2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Simo, au fost inundatii si in Sibiu dar mare lucru nu stiu sa-ti spun, pentru ca banuiesc n-au fost asa probleme de aceea nu au aratat mare lucru din zona Sibiului! Zona cu cele mai mari probleme e Moldova!
Ma bucur enorm ca Lucas e mai bine!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Clau, multumesc. Esti o scumpa ca de obicei. Tocmai a reusit tata sa vorbeasca cu o vecina. Deocamdata e bine. Doamne ajuta. Nimic despre Ela??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, sunt ingrozita de inundatiile care s-au abatut asupra tarii noastre! Este infiorator! Mi-e asa mila de bietii oameni!

Katalina, ma rog pt familia ta, ca totul sa treaca cu bine si ca bunica sa fie sanatoasa!

Nally, astept poza cu covorasul fermecat .

Malina, m-am uitat la pozele voastre. Daniel este tare scump. E frumos foc. Sa-ti traiasca! Si sotul...frumos si el (ce tine, de altfel). Sunteti o familie reusita. Ma bucur ca in concediul asta ati recuperat la capitolul . E tare important acest capitol!
Sa stii ca si eu il spal greu pe cap pe Stefan. Nu mai vrea sa stea culcat in apa la limpezit; asa ca sunt nevoita sa-i dau cu dusul direct pe capusor, chiar daca ii intra apa peste tot. Iti multumesc pt galerie. Conteaza mult.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (33 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Laura, aveti grija de voi! Sper ca viitura aia mare de pe Siret sa nu va afecteze. Sunt cu gandul alaturi de voi!

Sper ca Ela e bine. Ma rog si pt fam ei.

si somn usor.

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Fetelor, neavand somn si cu gandul la saracii oameni, m-am plimbat un pic pe DC. Si de ce dau?!?! Iata: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53168&whichpage=1
Daca o sa aveti rabdare sa cititi unele puncte de vedere de la acest topic, va rog sa-mi spuneti si mie parerea voastra, ca mie una mi s-a facut pielea de gaina cand am vazut cat de .... nu stiu cum sa zic ...sunt unele persoane. Efectiv, sa nu ai tu nici un pic de compasiune pt nenorocirea altora, ba sa mai dai vina pe saracii oameni! Am ramas fara cuvinte. Sunt uluita!

Noapte buna.

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Bbbbbbbbrrrrrrr, Mariana da ce mi-ai dat tu aici de lecturat?? Noroc ca mi-e mila de frumusetea mea de cap ca altfel as fi tras cateva ture ...cum Doamne iarta-ma gandesc altii asa?? mai poate n-au auzit bietii oameni care ziceau ca prin satul lor trece un paroias in care vara nu gasesti apa nici macar sa te speli pe fata si acum a venit de 5-6 metri...cum sa te feresti din fata apei...bbbrrrrrrrr ce minte scurta au unii

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata !
Mariana, interesanta abordare a problemei au fetele de la subiectul la care ai dat tu link. Ti se ridica parul in cap cand vezi ce fel gandesc unii ! Critica comunismul cand colo ele gandesc exact ca pe vremuri ! Trebuie neaparat sa dea vina pe cineva !
Nu stiu eu gandesc ca unele lucrurir se intampla pur si simplu ca Cel de sus stie el din ce cauza !
Am vazut si mesajele Catalinei ! Saracuta de ea ce trebuie sa fie in sufletul ei !
Clau, spune ne si noua ce mai dau pe la stiri. La Galati n-a ajuns nici o viitura inca ! Sediul firmei e la 200 m de malul Dunarii asa ca daca vine apa va povestesc pe viu cum e ! Noroc ca sunt trei etaje.
Am sa relatez pe viu depe ...acoperis ! M-am tampit ! Fac haz de necaz !
Gata, ma duc la cafea ! Cine vine ???

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruprich spune:

Mickyyy:da ai dreptate, nu stiu unde mi-a fost mintea cand am scris de pampers.Am cumparat si eu ieri de la Cora Fixies.

Claudelu:si al meu plange dupa oricine cand pleaca, dupa mine dupa taica-su, dupa bunii, dupa oricine, insa incerc sa-l tentez cu o jucarie, sau reclame si se opreste mai repede din plans.

marianatache:Robert de pe la 5-6 luni imi face figura asta cu cataratul pe mine sa atinga si sa vada tot.Eu inainte ma tot vaitam ca ma rupe, ca vrea sa-l duc peste tot sa atinga tot ce vede.De aia pentru mine a fost o usurare cand a inceput sa mearga.Si acum mai face faze de genul asta, dar a explorat inainte aproape tot, iar acum face mai rar.

LauraFlo:intr-adevar ploaia asta a facut foarte mult rau.Ramane sa ne rugam sa se opreasca.

katalina:sa dea Dumnezeu sa se opreasca ploile.Noi care stam in Bucuresti nu am trecut prin asa ceva, dar imi inchipui ca e ingrozitor pentru tine si pentru toata tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

pana asera nu m-am uitat la tv la inundatii si m-am ingrozit de ce am vazut. si apoi m-am gandit la voi fetele din moldova.

katalina sper sa se termine mia repede si sa lauti legatura unii cu altii sa va vedeti cu toti sanatosi. Acum asta conteaza, ce o mai fi apoi....
laura sper sa nu intre si in Galati apa rau. Aveti sgrija de voi
ela da-ne si noua un semn de viatza.
veve in Iasi cum este? Rudele tale sunt ok?
mariana merci de aprecieri. din subiect nu am citit decat putin, nu stiu de ce or trebui unii s ase intinda al polemici cand nu este cazul. Galerie o sa ai stai linistita
toata lumea este ok? ca sutn indunatii naspa in toata tzara. Famiile voastra sunt ok, ca in zona oraselor mai merge canalizarea dar al tzara...

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

acum am aflat ca la barajul vidraru a trecut apa peste baraj, adica peste sosea, preaplinul nu a facut fatza. Si probabil ca nici nu pot sa-i dea drumu mai mult ca ia cu totul ce-i mai jos.
Doamne ajuta

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput