Va rog din suflet ajutati-ma. In feb. la control mi s-a spus ca am gardnerella , flora vaginala III. Am urmat un tratament cu ovule preparate la Sp. Giulesti si metronidazol pastile atat eu cat si partenerul. La cca. 2 sapt. dupa tratament secretia albicioasa si cu miros foarte urat a reaparut. Am fost la o clinica particulara si am facut analiza secretiei din nou si acelas rezultat. Mi s-a dat tratament cu Macmiror ovule, partenerului nu i-a mai dat a zis ca e suficient.Bineinteles ca la cca. 2-3 sapt. dupa terminarea tratamentului secretia a reaparut. Nu mai suport mirosul,spuneti-mi ce sa mai fac. A era sa uit.... am facut si spalaturi cu ceai de galbenele nu stiu daca a ajutata la ceva dar am incercat
Cata vreme ati facut tratament, ati avut contact sexual protejat cu prezervativ? Ca de nu, atunci e apa de ploaie tratamentul. V-ati pasat microbul unul altuia. Si inca o intrebare, da' sper sa nu te superi: esti sigura ca nu a avut contact sexual si cu altcineva? Ca asa e posibil sa faceti ping-pong in 3 cu Gardnerella.
Andra,
de printesa
(15 noiembrie 2004)