Crema autobronzanta?!?
Folositi crema autobronzanta? De care? Sunt bune, ati avut neplaceri din cauza lor?
Ma gindeam ca pina ajung la mare pe la sfirsitul verii sa fiu ceva mai aramie
si asta fara sa merg la solar.
Rodica si
Stefan-Daniel 
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!
Raspunsuri
nonna spune:
S-a mai vorbit despre asta dar iti spun din experienta mea foarte recenta ca am folosit produsul de la Avon si sunt cu dungi,pete si tot felul de semne!Prima data a fost mai bine ca m-am "exfoliat"inainte dar duminica nu am avut chef si m-am dat noroc ca numai pe picioare si bine ca-i frig afara si port pantaloni lungi!Deci daca respecti regula cu exfoliere,hidratare si ai timpul necesar pana se usuca sprayul pe tine cred ca iese bine.Eu primisem Avonul cadou, ca altfel imi cumparam altceva mai bun,cred!
Cristinutza_ale spune:
si eum-am dat cu autobronzant de la avon si a fost dezastru..numai dungulite si dunguloaie peste tot parca eram murdara asa aratam..m-am lecuit din fericire...mai bine o portie buna de soare !
aissa spune:
Si eu m-am dat (nu anul asta) cu alea de la Avon si am stat infofolita vreo 2 saptamani pana mi s-a spalat ca eram portocalie pe picioare.....
Asta nu se face acasa, trebuie facut un gomaj ca la carte sa fie pielea peste tot la fel de fina (altfel pe zonele mai "scortoase" iese culoarea mai intensa). Si apoi trebuie mare grija in a intinde strat uniform de crema. Plus ca trebuie rezistat tentatiei de a mai da "un pic" pe unde ni se pare ca nu e inca culoare, pentru ca apare mai incolo. Teoria o stiu, dar nu ma voi mai juca niciodata cu asta.
Cristina si
Alexandra (30.09.2004)
bebi spune:
Clinique rezultat garantat. Nivea, Avon sau alte creme lasa pete. Conditia este sa exfoliati bine inainte si dati cu crema hidranta zilnic. Broznul dureaza cam 10 zile
gina20 spune:
Pt. fata as recomanda l'oreal-sublime bronze, este instantaneu, rezultatul nu este spectaculos, scrie pe flacon ca da doar o nuanta,oricum este sg. care nu mi-a dat o "frumoasa" culoare galbuie de ma intreba lumea daca am probleme cu ficatul
.
papushika spune:
Salutare!!!
Vai de capul meu...
Am folosit si o nebunie din asta. Ca da, pana nu vezi si nu incerci, nu crezi!!!
Poate ca nu am folosit una buna, dar totusi... Anul trecut m-am dat cu crema autobronzanta de la L'OREAL. Ce sa spun? In 5 minute eram bronzata...sau poate mai bine zis, galben-maronie. Doua zile a fost perfect, insa...imediat dupa.. mama draga, a inceput sa se ia...ramaneau pete...parca aveam boala de piele.. huh, Doamne fereste.. Am si poze cat de nashpa mi-a ramas pielea dupa. Am stat 2 zile in dush ca sa scot prostia aia de "bronz nenatural".
Nu recomand ca idee.
Desi...cine stie??? Or exista si creme eficiente?
Bafta multa. 
anisiap spune:
buna eu am folosit nivea in 5 trepte de bronzare adiaca in 5 zile esti bronzata ,bronzul s a luat cam dupa 1 saptamana e ca un lapte de corp care are putin autobronzant in el si se gaseste pt doua tipuri de piele chiar am fost incantata dar trebuie sa o intinzi foarte bine si sa te speli pe maini imediat ca sa nu ramana degetele maro
lilina spune:
nivea summer beauty EXCELENT
Lilina si
www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?Ualbumsperpage=24&UAUTOLOGIN_ID=43078549113" target="_blank"> Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
JUCATI TRIBURILE
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
YLARI spune:
Buna seara!!! Anul trecut am folosit si eu... hm, vreo 2 zile a fost ok, apoi a inceput sa se urateasca... bleoa!!!! Am intrat in baie si am dat cu manusa de baie (sigur mi-am luat 2 straturi de piele cel putin). Am iesit alba alba de acolo, de i-am socat pe toti (eu venisem si din concediu) si nu intelegea nimeni cum de mi-a trecut bronzul asa repede, hi, hi, hi (der eu il prelucrasem un pic......)
Pupici si bafta...
YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png
bb_yasmi spune:
pana acuma am folosit Garnier, l'oreal , oriflame si avon!! toate au fost super inafara de avon...care mi se pare mie ca nu se prea vede pe piele!! daca stii sa il folosesti cum trebuie nu te patezi. in primul rand exfoliere, apoi hidratare apoi pui autobronzantul pe piele. iar dupa 4 zile repeti pt ca nu tine asa de mult si nu te freci cu prosopul aspru pe corp cand iesi de la dus.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
28+ de bubulina
IASMINA ALYSSA