In dealul Clujului!
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
csylla spune:
Buna, fetelor!!!! Unde este selgros in someseni? Ce mai facetzi?
Fetelor sunt asa fericita ca mai am o zi si plec spre Italia si pe urma romaniaaaaaaaa.
Ana_b nu ai locuit in manasturi?
Multzi pupici!!
curcsi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ancuzza spune:
no stati asa! ca io m-am dat duminica prin selgrosu ista al nostru! nu m-am holbat f cu atentie pt ca fusesem vineri la metro dar la unele chestii (pampers, ariel si h igieica - no, ce vreti, fiecare cu ce-l doare ), asa....mie mi s-au parut ca au un 10% mai putin! voi ziceti ca e mai scump? m=am gandit ca au pus ceva mai putin asa, pt deschidere si ca sa fure clineti la metro....oricum, pt mine e mai aproape decat sa ma trambalesc pana in floresti. cat despre etichetele de pret, va dau dreptate...nu se prea vede. ma rog, sa fie cum e, important e ca este. nu de alta da' mi se parea cam jenibil sa fie numai metro la tot cluju' !
mariana, ca vorbeai de pofte....eu am bagat la greu iaurt cu biscuiti, dar numai cateva zile, chiar la inceput! in schimb am servit la bere fara alcool
aproape zilnic! n-o sa uit niciodata fata unui tip care intra la mine in birou, burtica mea era mai mult decat impunatoare iar sub masa se vedeau aliniate frumos sticlele de bere...fusese un coleg la cumparaturi si imi facusem provizii ...nu-ti spun priviri bulbucate!
si iaca imediat face puiuca un an si eu am ramas fixata cu berea!
fetele, va rog frumoooos de tot, nu vreti sa ne intalnim sambata? hai nooooo...noi saptamana viitoare plecam pe vreo 10 zile in italy si nu stiu zau daca acolo mai imi merge netu'..:(( ce ma fac fara de voi?
ce ziceti? aveti treaba? asa, tot pe la 10.....???? si ziceti daaaa
http://community.webshots.com/user/ancuzza
mariana tache spune:
Ancuzza, eu vreau la intalneala, dar de ce musai dimineata la 10???? Mai ales sambata, cand am si eu de facut curatenie si papa; si astea le fac dimineata. Ce ziceti de un 5 -6 pm???
Faina faza cu berea. Am auzit la multe ca au pofta de bere. Eu nu am avut si nici nu am treaba cu acest subiect. Chiar imi displace berea.
Asteptam inscriesi pe lista pt intalneala; eu sper sa fie dupa masa nu dimineata! Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(34 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
no salutare fetele,
bine ca m-ati motivat pe dumonica trecuta ca tare rau m-am nacajit ca nu am venit, da am avut cu Theiutza doua zile de diaree.io suspectez si al doilea rand de maselutze da no...acuma e ok
io intre timp am fost doau zile la Timisoara la interviuri si acuma is cam rupta.
noi in principiu sambata dupa masa suntem la o zi de pic, la fetitza unor prieteni.dar sa vedem cum facem poate ne si vedem
am vrut numa sa-mi fac simtita prezenta si sa va salut
pupicei
cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
tuchi spune:
salut fetelor, si eu ma inscriu la intilnire dar mi-e imposibil simbata dimi, asa cum zice mariana ar fi ok, adica simbata pe la 5-6.
ce sa va spun de pofte, n-am avut nici o treaba la prima dar la a doua sarcina numai ciocolata vedeam, eu ... care nu-mi trebuia niciodata dulciuri ..... si mai rau e ca a ramas pofta asta si dupa nastere . asa ca bucurati-va ca meslinele si berea macar nu ingrasa.
cit despre selgros, si eu zic ca si ancuzza si stau tot in marasti deci imi e mult mai aproape si nu mai tb sa iau produse la tipla daca eu am nevoie de un singur flacon de te miri ce. din surse interne (adica de la selgros) stiu ca au facut studii comparative cu preturile din metro si la 10 produse 5 erau mai scumpe 5 mai ieftine. asa ca depinde ce cauti, daca au oferta sau nu la produsul respectiv iar din 25-27 iulie produsele de sezon intra la reduceri.
bun venit fetelor noi.
pt roxana- flavia nu apuca sa mai scrie asa cum cred ca am mai spus ca munceste de nu mai poate.trag astia 10 piei de pe bietii oamen dar asa e la orice deschidere. cit despre noutati: ana merge binisor nesustinuta sau netinuta de mina, vocalizeaza mai mult si tare se mai chinuie cu iesitul premolarilor. in rest e ok, a trecut cu bine de vaccinul de 1 an iar duminica asta o si sarbatorim. o sa pun eu ceva poze sa vedeti ce printesa s-a facut.
gata, de restul copiilor va spun data viitoare
roxana1974 spune:
Salutare fetelor.
Sunt tot singura si nu mai sunt disperata. M-am obisnuit. Habar nu aveam ce greu e sa cobori cu 15 kile in brate pe scari, tot cu ele in brate sa deschizi boxa cu caruciorul si apoi sa scoti caruciorul din scara, habar nu aveam ce grea e usa de la bloc panarama naibii, in timp ce tziky urla ca din gura de sarpe ca vrea sa suga cheile.
Am slabit o juma de kil de cand stau cu tziky, dar la cioco tot nu am renuntat. Mananc cioco si la 10 seara si cate o acadea in timpul telenovelei de la ora 23. Asa ca, draga Tuchi, daca mananci numai cioco, slabesti garantat! Io am dat jos de cand am nascut toate cele 20 de kile peste ce am acum, dar la cioco nu am renuntat nici o zi!!! Jur! Ba am mancat cateodata si 2 ciocolate in aceeasi zi. Acum nu sunt io Ileana Cosanzeana si as mai avea de unde sa dau, dar zic si io ca se poate si cu cioco...
Mariana, erau masline din cele uriase si la Selgros, nu ai gasit? Hmm...Coana mare mananca dintr-alea...Larissa Mamouth asta-i marca preferata...sa nu fie turcesti...cumpara un butoi de 5 kg, il pune in borcanele de 800 si de acolo dai sa sune....Nu ti-e pofta de porumb fiert? Io anu trecut pe vremea asta faceam zambre...si fiindca alaptam nu puteam manca ca facea tziky colici...asa ca baga cat mai poti... si lebenitza...mmmhh
Io sambata am de mers la nunta asa ca de data asta zic pas. Poate ne vom zari totusi prin parc, cat mai sunt consemnata cu baietul.
pupici la toata lumea!!!
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
ancuzza spune:
hai ca-i bine si pe la 5 !
roxana ileana cosanzeana, mergi prin parcul mare zilnic? taaare as vea sa ti-l vad pe serbanelu' in actiune!
deci, recapitulam: mariana este, cristiana zice ca poate ca..., tuchi este...
lista ramane deschisa....
si sa va dau o informatie legata de trafic: de azi de la 12 sa nu mai incercati sa mergeti pe republicii. o facem noi ca noua! baiu e ca mai intai tre sa o facem zob
mariana tache spune:
Cum? Ancuzza, chiar nu se mai poate circula pe Republicii? Pai pe acolo coboram noi in oras cu Stefan cu caruciorul! Pt cat timp??? Si care "noi" ne ocupam de strada ?
Roxana, ma bucur ca te-ai mai obisnuit cu Serban acasa. dar tot nu am inteles ce faci cu serviciul; esti in concediu?
Multam de informatia cu maslinele; ma gandeam eu ca trebuie sa fie si in Selgros din alea babane, dar nestiind ce firma sa iau, nu m-am riscat sa iau ditai conserva si apoi sa nu imi placa; asa, daca sunt varsate, le vad si stiu ce cumpar. Sigur, alea Larissa M sunt uriase si f putin sarate???
tuchi, ma bucur sa aud ca Flavia si Ana sunt bine; si asteptam poze cu printesa. Dar cu printesa ta cand ne pui poze??? De ce nu vrei sa ne-o arati?
Cristiana, bine ai revenit. Ma bucur ca Theiuta nu mai e bolnavioara. Se agita de la maselute? E nervoasa?
Si ca sa vin in sustinerea Ancuzzei, mai spun si eu o data: sambata la ora 17.00 avem intalneala in parcul mare la fantana arteziana!
Pana acum vine: Ancuzza, Tuchi, Cristiana (probabil) si subsemnata. Cine se mai inscrie??? Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(34 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Si ca sa continui tema cu poftele, va spun ca azi mi-am luat de la Mega (in Bila nu am ajuns) masline babane . Am gasit f bune. Mi-am luat cand am plecat de la servici (cca 250 g), iar pe taxi pana acasa am mancat ca sparta (si Stefan la fel
; adica, ca si spartul), de i-au ramas si lui sotu` 5 bucati masline
.
Roxana, sa stii ca porumbul, lebenita, nectarinele, caisele etc nu le inscriu la capitolul pofte . Astea sunt necesitati de zi cu zi, necesitati pe care sunt nevoita sa le satisfac
. In fiecare zi cumparam cate o lebenita, pe care o mananc aproape singura (seara jumatate, dimineata restul), iar porumb tot la 2 zile iau cate 10 bucati (si pe astia tot singura ii mananc; Adi poate serveste 1 bucata; maica-mea nici unul ca nu ii plac asa dulci).
Acum sunt innebunita ca nu mai apar prunele; sunt mare consumator de prune si nu stiu ce se intampla anul asta de nu mai apar; mi-e asa o ciuda!
No, ca imi lasa gura apa! Ma duc sa pap ceva; probabil lebenita .
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
(34 sapt.)
pozicile noastre
Sanatate Maxima!!!
ancuzza spune:
mariana, http://www.primariaclujnapoca.ro/Comunicate%5C25%20strazi_2005-12-10.aspx
...republicii e inchisa partea de jos, vreo 400 m parca...deocamdata... nu cred ca e cazul sa va bagati cu trasurica prin zona...
cred ca trebuia sa tac din gura, ca acu o sa dati dupa mine cand o sa va supere aia de lucreaza...:D]
deci, ramane pt maine la 5, in parc la stropitoare...facem poze?