Mamici de iulie-august 2005 (67)
Raspunsuri - Pagina 14
Simonaci79 spune:
Cati- ma bucur ca ai rezultate bune de la control. Felicitari si tine-o tot asa!
Ella- ce bine ca ati rezolvat cu gazda! Acum iti tinem pumnii sa terminati si la apartament pana la sf lunii!
Irina, nu iti face griji degeaba! Chiar daca vei avea aceleasi rezultate si la urm eco, nu uita ca masuratorile astea sunt relative. Doar noi nu suntem toti la fel! Unii avem capul mai mare, altii mai mic, iar de picioare ce sa mai vb.... (Boga ai fost tare de tot, dar ai dreptate! Ce oi mai cauta tu la serv acum nu inteleg!
) Mario al meu de pilda o sa fie un capos! (tot timpul capul a iesit mai mare) - si bine macar ca nu nasc normal! Asta nu-l face nici mai destept nici mai mare. Doar un baietel cu capul mai mare (ca nu are si el cu cine semana ca si eu si sotul meu avem capetele mai mari!) Poate seama fata cu tine si are capul mai mic! La cat sunt eu de mare ar trebui sa ma dau cu capul de paereti ca bebe nu e mare, nu? Avand in vedere cata sunt el ar tb sa se nasca pe la 4.500kg, dar dr a zis ca va avea 3.500. Hai curaj si fruntea sus! Nu ai de ce sa te sperii. Si organele oricum sunt diferit dezv. Nu cred ca e vreo fata pe aici pe a carei eco sa scrie ca toate organele sunt dezv la fel si exact cat data sarcinii!

Restul fetelor, ce ati facut la control ca va stranseseti mai multe?
Pe mine parca a inceput sa ma doara burta (cred ca imi fac si procese de constiinta ca tb sa ma duc azi la eco si am amanat pt sambata si mi-e frica sa nu nasca intre timp!) si nici nu stiu ce sa fac: sa iau un no-spa sau sa-l las pe bebe in pace sa iasa daca vrea?
Simona
si Mario 37+
anis spune:
Simona ia un no spa, daca trec durerile, erau contractii false, Braxon H. , daca nu trec , si apar regulat, atunci e vb de contractii adevarate,de nastere, care nu trec cu medicamente.
AniS
si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mitub spune:
Simona, contractiile de travaliu adevarat nu te lasa de la un No-Spa, asha ca ia-l si vezi ce se intampla. De asemnea, poti incerca sa faci un dus cu apa calda, daca se intensifica inseamna ca bebe s-a hotarata,m daca te lasa, a fost alarma falsa!
Bafta multa si sa fie cum vrei tu!
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 37 + (DPN 1 august)
KULTA spune:
Simona, oricum merg la un nou control luni si voi vedea daca Sebi a coborit. Ma doare burta si spatele de mor. IAR
ZenaO, o sa ma mai potolesc putin dupa ce vine mama(pe 25 iulie)
Caterina, vesti bune.. Tine-o tot asa
Ella, grasunica Paulica ta. Nu te extenua cu mutatul. Lasa-i pe altii.
Katink, mie imi vin ajutoare pe 25. Uraa!!!!!!!!Si eu cred ca bb coboara. Simt
Irina, nu te mai stresa pina nu ceri o a doua opinie. Si la mine erau discrepante. Circumferinta abd era in discrepanta mare cu dim caputului si a femurului.
Vei vedea, toate vor fi bune. Afla cite kilute are.
k34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
irinabungau spune:
Kulta, Simona, mamini si Ioana, eu am caseta video, ceea ce a masurat el acolo este pe video, m-am uitat numai la nr. de saptamani , nu m-am uitat si la cm... Oricum, stau linistita - Ioana
-ca sa n-o stresez pe nora-ta!!!!
Sper numai sa nu vrea afara mai repede pentru ca nu vreau s-o las!!!
Simona, legat de contractiile tale, subscriu si eu la ce au zis Boga si Anis
Fetelor, ce dezastru in tara!!!!! Este incredibil!!!!!!! Cata lume a ramas pe drumuri, cate animale moarte, mi-este groaza!!! Sper sa se opreasca ploile astea!!!
Va pup,
Irina si bebe 35 sapt.
http://photos.yahoo.com/irinabungau
KULTA spune:
Simona, cum te mai simti?
Ai luat no-spa?
K34+
Kulta graviduta si printesa Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Simonaci79 spune:
Boga- multumesc!
Acum nu ma mai doare. Vad ca incepe cand ma asez in pat. Parca nu-i convine pozitia! Sper sa fie cumintel. Daca nu si nu, asta e! Oricum sambata avem 38 sapt!
Kulta - f bine! Dar odihneste-te pana luni! Si nu te mai da jos din pat decat pt Danuta (draga de ea, cerd ca simte si ea ca nu esti prea in apele tale. Si mai las-o incolo de curatenie ca nu face bebe inspectia cand vine acasa sa vada daca ai spalat geamurile si covoarele!

Simona
si Mario 37+
Simonaci79 spune:
Kulta- Nu am luat inca pt ca imi trece cand stau in fund. Dar mi se umfla picioarele daca stau asa!
Cred ca e si de la pozitia in care stau in pat cu picioarele in sus (am luat o perna de la canapea si pe aia stau cu picioarele) Sau imi trece pur si simplu de la prezenta voastra!![]()

Irina, sunt cuminte! Daca mai doare iau imediat! (e o durere mai surda asa, parca coboara pe picior, dar nu ca un junghi ci mai degraba ca o febra musculara sau ca la o intindere)
Simona
si Mario 37+
anis spune:
CONTINUAREA .... 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53258" target="_blank">Mamici de iulie-august(68)
AniS
si bebelina mea dulce 36+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."