Tratament candidoza si/fara contact sexual

Tratament candidoza si/fara contact sexual | Autor: maria carmen

Link direct la acest mesaj

Ciao! Fac un tratament pt candidoza (dupa mai multe altele):flucoric(doza unica si eu si sotul),ovule polygynax si cervugid.Stiam ca nu este permis contactul sexual in timpul tratamentului, chiar si dr ginecolog mi-a spus asta la celelalte tratamente, insa de data asta imi spune ca este permis cu protectie.Nu mai inteleg.Ma poate lamuri cineva? Multumesc! Carmen

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Adica este permis numai cu prezervativ daca nu se poate abstinenta totala pana la terminarea tratamentului.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

quote:
Originally posted by andreea_tx

Adica este permis numai cu prezervativ daca nu se poate abstinenta totala pana la terminarea tratamentului.

andreeat

Asa e.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria carmen spune:

Deci, sa inteleg ca este mai eficient tratamentul fara contact decat cu prezervativ.Mai greu, dar incercam.Numai ca, m-am cam saturat de cate ori am facut tratamentul si fara si fara rezultate. Multumesc mult! Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

quote:
Originally posted by maria carmen

Deci, sa inteleg ca este mai eficient tratamentul fara contact decat cu prezervativ.Mai greu, dar incercam.Numai ca, m-am cam saturat de cate ori am facut tratamentul si fara si fara rezultate. Multumesc mult! Carmen

Nu, n-ai inteles corect. Eficienta tratamentului este aceeasi daca o faci cu prezervativ sau daca apelezi la abstinenta.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput