Bebelusi de septembrie- octombrie 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

pufymic - e bine piticu tau la 9 luni. A mea e mai inalta dar cu 900 g mai usoara. Bine ca papa .

georgiana - abia asteptam nr urmator din Copilul meu.

Fata mea e bine. Asa spune dr. Si mai spune ca cel tarziu vineri ies dintisorii de sus.Abia asteptam. si dr s-a mirat cat de tare e umflata gingiuta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

quote:
Originally posted by mina

quote:
Originally posted by NinaB

mina..iar ai dileme?

sticlutza de la gel e plata, oarecum dreptunghiulara

Bey, cuget deci egzist, neh?

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

mey pana nu te bantuie trilemele nu te legana cum ca cujeti... cat despre egzistentzatzi...hum-hum... are fie`to grije...

PS Dzeu sa-i aiba in paza pe cei necajiti, ca alta speranta nu mai au....guvernului ii arde de remanieri si de fitze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Raportam si noi inca un dintisor, ne ajuta cineva sa-l trecem in listuta, da? Multumim

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

avem si noi 8 dintisori ,ne ajuta cineva sa trecem in listuta ? multumim anticipat .

ana sa-ti traiasca nepotelul Vlad si refacere rapida pentru sora ta .Am vazut pozele voastre ,ce haios e Stefan cintind si dansind .

timea a fost bine in Romania ,dar nu am avut parte de un timp frumos .Sper ca la anul sa nu nimerim cind ploua sa putem vedea mai mult Bucurestiul .Foarte frumoase pozele cu Mara si sampania ,cred ca s-a saturat de atita laptic.
Am ramas in urma cu cititul ca tare mult mai scriti :-)..ma duc sa recuperez
am pus poze cu Deanna mai recente in albumul 9-10 luni ,daca aveti dorinta ne puteti vedea .
pupic la bebici

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

davina-acum am admirat si eu pozele din Romania si cele recente...La un momwent dat am "vazut-o" mergand singura- e o poza unde Deanna merge tinandu-se de masa ,dar masa nu se vede prea bine...am admirat si rochita de la botez...

timea- de aceea a dansat mara pe masa(e o poza unde pare a dansa pe masa)? pentru ca ii dadusera sa bea sampanie?- glumeam, nu te supara pe mine...e o superba fata ta...

cum te mai simti?...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-18+
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

anamari face ea citiva pasi singura fara sa se tina de ceva dar e foarte greu sa prind momentul .tot mai mult ii place sa se tiraie ca ajunge mai repede unde vrea ea

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Davina si Georgiana - gata listuta cu dintisorii. Uitati-va sa vedeti daca e corect!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

Am reusit si eu in sfarsit, sa intru si vad ca deja este subiect nou, pe langa faptul ca nu l-am citi nici pe (61). Dar desi este tarziu, nu m-am lasat pana nu l-am citit. A trebuit azi sa instalez inca o data windows-ul, din motiv de virusi.

Timea, vad ca si Mara are parul lung, chiar mai lung ca Tudor. Tu ai tuns-o pana acum? Eu de 2 ori, ce sa facem a fost un pic cald.

Ana, tare frumoasa jucaria!!! Sa-ti traiasca nepotelul, si sa creasca sanatos si sa-i bucure pe ai lui.

Doamne, fetelor, am plans in fata televizorului. Sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea de asa nenorociri. Parca suntem batuti de Dumnezeu, trei sferturi din tara, este inundata. O sa fie un an tare greu, si tare scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_simona spune:

Cat despre jucarii, si eu le spal cand si cand, doar cele cu care mergem pe afara, si se joaca si alti copii cu ele, le spal atunci imediat.

Citesc ca mergeti cu bb la 'revizie', cum scrieti. Vreau sa intreb, va cheama la control sau mergeti voi? Pe mine nu m-a chemat niciodata, numai la vaccin, si atunci il si cantarea si masura. Dupa ce am nascut, a venit doctorita doar o data, si apoi gata, nici asistenta, nimeni nu a mai venit la mine.

http://community.webshots.com/album/388716078NuIxpZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by NinaB

Dzeu sa-i aiba in paza pe cei necajiti, ca alta speranta nu mai au....guvernului ii arde de remanieri si de fitze!

De acord cu tine...

Noi suntem acum in deplasare, la mama, pt. ca al meu sot a plecat la bunica lui sa vada daca totul eu bine (ca nu raman singura acasa nici sa ma bati)... la ei exista peticolul de inundatie din cauza Ialomitei. Slava Domnului inca e bine... dar daca dau drumul la baraj ca sa nu se inunde orasul Urziceni (interesant sistemul) sigur au incurcat-o.

Mina eu inca o tin pe Elena in tar cu patrura... ceva... nu mai exista pericolul "nbusiturilor" ca fata mea a invatat sa se lase usor in jos... dar parac e prea tare tarcul ala...

Doxi am facut modificarea in lista...

La mare... la soare...

Poze cu Elena – 23 octombrie 2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50849" target="_blank">Elena – iubita noastra

Mergi la inceput