Bebelusi de septembrie- octombrie 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by NinaB

daca va suspectati copii de dinti..de ce nu dati cu gel? si cu Nurofen sau Panadol? ca sa nu se mai chinuie...

Nurofen si Dentinox e la ordinea zilei la noi.
Plus jucarii pt dinti, covrigi,biscuiti, colt de paine si ce ar mai putea ea sa roada . Dar tot degeaba.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

quote:
Originally posted by NinaBdaca va suspectati copii de dinti..de ce nu dati cu gel? si cu Nurofen sau Panadol? ca sa nu se mai chinuie...

Eu ii dau mereu cu gel, deja sunt la al treilea tub si ne-au iesit abia 2 dinti....
Si Panadolul e pe sfirsite, desi eu ma stradui sa ii dau decit atunci cind vad ca plinge tare, tare ca nu vreau sa o invat, mar un pic si da-i cu Panadol...
Dar uneori nu ajuta nimic....sau ajuta pe o jum de ora si pe urma o luam de la inceput.... Asa a fost noaptea asta.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Nina, deoarece pediatra noastra e la mare, la soare, te rog sa-mi zici cite zile la rind pot sa-i dau la copchil Panadol, ca parca doarme mai bine noaptea dupa o dusca! (dar te rog sa nu-mi maninci nimic!)

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ana, cu multa placere si ma bucur ca te-am putut ajuta asa macar putin. Am citit si eu acolo si chiar ma bucur ca eu nici nu stiam de asa ceva pana acum.

Am si uitat sa zic, FELICITARI tuturor bebelusilor pentru dintisori.
Se pare ca iar incepe o perioada numai cu popcorn

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

HIhihi, ANA, acum am citit si eu din urma chestia cu limba geometrica(cind ai intrebat pr data) si nu m-am putut abtine sa nu zic ca poate si-a pus figurile geometrice in gura in loc de locul lor cuvenit in jucarie
Sa nu te superi ca eu glumesc....Oricum am citit aici mai recent ca e "geografica" de fapt. Sigur nu i-ai luat nici o harta?
Pupici la bebici mici si cuminti.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

dupa calmant si gel plansetele si gemetele sunt tot la ordinea zilei???? ca la situatia asta m-am referit.....

mama elei... nu pot sa te incurc ...eu stiam ca 5-7 zile in tratamentul racelii. dar pot sa intreb exact... voi il luati pt dinti?

Mergi la inceput

Cristia - Nu te mai amara singura. Asta e, s-a intamplt , poate se intampla si daca erai tu cu el acasa. Acum concentreaza-te sa il faci bine nu sa te dai cu capul de pereti.
Si eu stiam ca nu se da Calpol si Nurofen in acelasi timp.

ana- fata mea a invatat sa imite tropotul calului, cand isi aduce aminte de asta face cate 10-15 min fara oprire de imi pocneste in cap toata ziua.

Azi am luat si noi jucarie cu forme geometrice,e in forma de ratusca si are si roti, e fascinata de ea. Si am mai luat si o chitara muzicala.

Fetelor , cum faceti voi lapticul cu cereale? Faceti laptele normal si adaugati si cereale ?
Adica la 30 ml apa se pune 1 masura lapte. Eu fac lapte din 240 ml apa, deci 8 masuri de lapte. Cate cereale sa pun ? si mai pun si apa in plus ? Sau ramane 240 ml apa+8 masuri lapte+cereale?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NinaB

dupa calmant si gel plansetele si gemetele sunt tot la ordinea zilei???? ca la situatia asta m-am referit.....

Dupa calmant si gel avem maxim 2 ore de liniste dupa care incep iar tipetele. Si calmantul trebuie dat dupa 8 ore!

Mergi la inceput

Fetelor , am vazut o fetita mica si frumoasa fara dintisori in Superbebe la un articol despre dintuci!

Felicitari vedeta mica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Pediatru nina ca doar nu mama !(rad nervos nu va luati dupa aparente)Pediatru medic la spit de copii (emilia irza); merg la ea la cab particular si dau o poala de bani. Sincera sa fiu mi s-a parut si mie ceva suspect drept pentru care am si sunat-o sa o intreb clar DAU COPILULUI AMBELE SIROPURI SIMULTAN ? NU INSEAMNA ACELASI LUCRU?Si raspunsul a fost ca da, sa le dau p-amandoua ca Nurofenu' e antiinflamator si Calpolu' e antifebra.Eu insa n-am avut inima sa-mi indop copilul cu ambele (i-am dat totusi o zi.Zici ca nu-i bine?! Vreau alt pediatruuuuuu!!!
Multumesc mult Ellen il pupacesc la greu!

Cristiana si Andrei
http://community.webshots.com/user/crivaid

Mergi la inceput