De ceva vreme ma tenteaza tot mai mult ideea de a-mi cumpara un aspirator cu spalare, dar nu stiu cat de eficient este (eu as vrea sa spal canapelele cu el). Voi aveti? Povestiti-mi si mie despre avantaje/dezavantaje, daca sunteti sau nu multumite, daca se pot spala geamuri cu el, la ce trebuie sa ma uit ca si parametri tehnici, care dintre firmele care exista pe piata au varianta cea mai buna.
Asa gandind la rece mi se pare minunat, numai ca in final nu stiu daca intr-adevar stie sa faca ce ma astept eu sa faca.
o sa caut subectele pe tema asta ca au mai fost cateva, pana atuni, io am, multumit, f multumi, nu regret banii dati pe el. Mi-a spalat canapeaua si arata superb. N-as fi grezut ca mai scot pisulicu lu fimea din canapea ever never, pete de cafea, lapte, suc de portocale etc.
Covor de lana spalat in casa perfect, salteau ad ela patul meu, patul ficamii de bebe (tarc) la fel. Consuma multa apa si solutie, dar merita.
Ce am facut eu inainte a fost sa frec dupa stripirea cu apa si solutie, cu peria pe petele mai persistente si vechi si au iesit pana la urma. Sa fii atenta la ce solutie cumperi, aia conteaza f mult.
Oricum, pe mine m-a salvat ca nu stiu cum curatzam canapeaua aia.
Freia si Alexa