MIROSUL DE URINA DE PISICA PE TAPITERIE - HELP
Nu stiu daca am postat bine aici subiectul asta, dar sant f suparata pe faptul ca nu reusesc cu nici un chip sa scot mirosul de urina de pisica dintr-un fotoliu. Acum 2 ani motanul meu a gasit de cuviinta sa-si faca nevoile exact in fotoliu si de atunci tot ce atinge fotoliul respectiv prinde mirosul ala. Nu mai stiu ce sa fac, posesorii de pisici stiu ce inseamna acest miros.
Daca a gasit cineva o metoda eficienta pt indepartarea acestui miros ii multumesc de pe acum daca mi-l impartaseste si mie.
dianas
Raspunsuri
Freia spune:
cu regret tre sa-ti spun ca ori il speli de-i sar capacele ori il dai afara. Io am problema cu covorul din sufragerie, un scaun moale care ia orice forma al ficamii si covorul din baie. Oricat as spala, freca tot acolo se duce sa se ... usureze.Covorul din sufragerie l-am schimbat. E, ti-ai gasit... l-a matrasit si pe ast anou, dar in alt colt decat la ala vechi. Am curatzat parchetu, a venit cineva si mi l-a frecat cu ceara, a bagat masina in el la lustruit, ete na, ce e prosta matza, io-s ca visesz cai verzi pe pereti.
Covoru din baie l-am spalat si il tin in dulap, ca.. deh.. acolo ma opresc cand ies din baie, asa ma gandesc , scaunul ficamii l-am spanzurat undeva si ne uitam la el ca la sacu de box.
in fine, ca mi-am usurat duhul tre sa speli bine cu apa si detergent, dai cu otzet (la mine fc pe termen scurt, dar fc) si daca dau si cu parfum pe acolo nu se mai apropie.
succes
Freia si Alexa
NinaB spune:
cu sadice regrete te informez ca mie nu mi-a reusit... am zvarlit 2 bucati canapele, un fotel...si...lista e in curs de extindere....personal cre` ca o sa monstrii! oscilez insa intre: gaz +chibrite, decapitare, aruncare de la balcon... promit ca pun pe net filmul cu ucigania
Alyssa spune:
quote:
Initial creeata de dianas
Daca a gasit cineva o metoda eficienta pt indepartarea acestui miros ii multumesc de pe acum daca mi-l impartaseste si mie.
dianas
cu foarfeca! altfel nu iese deloc!
Sabina V spune:
Noroc ca la motanul meu ii plac doar papucii. ( mai ales cei care miroase mai urat )
Sabina
copilutzu spune:
fetelor,
exista o solutie (este un tubulet cu "fas" - "a" cu caciulitza) care se gaseste la petshop.
dupa ce "animalu' "(scuzati de vorbe grele) s-a usurat prin cashica....se sterge ( spala) locul cu detergent si apa si pe urma se fasaie cu solutia de la petshop.
urmarea:aminalul nu mai face pisulica acolo ( dar nu garantez ca se cuminteste .....si nu se usureaza in alt loc)
dianas nu stiu daca e o solutie buna dar daca ti asa mult la fotel...cheama un tapiter sa ii schimbe tapiteria ca alta sol. nu cred ca exista...(vorba aceea ..."parerea mea")
"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian
Copilutzu'
craciunitza spune:
Eu am doua pisici si, pentru situatii ca cea descrisa mai sus, mi-a dat veterinarul o solutie speciala fara amoniac, toate produsele de curatat din comert au amoniac ceea ce le provoaca sa urineze si mai rau in locul spalat.
Ia-ti un pistol cu apa si fii pe faza cand se apropie pisica de fotoliu, stropeste-o cu apa fara sa te vada. Nu le place deloc sa fie stropite.
Fotoliul tau cred ca este deja compromis. Pentru un fotoliu nou poti aplica sfaturile mele.
Nu certati copiii cand viseaza!
dianas spune:
Hai ca m-au amuzat raspunsurile voastre, desi se pare ca solutia nu am gasit-o inca. La mine factorul a fost eliminat (adica motanul cu pricina nu mai exista) deci nu mai am probleme cu viitoarele surprize neplacute pe care le-as putea descoperi. Problema era fotoliul respectiv care de 2 ani de zile pute de nu poti sa stai pe el. Ciar daca as schimba tapiteria nu cred ca ar fi de vreun folos pt ca lichidul a strapuns si buretele, deci s-a dus in adancime. Ma gandisem ca poate ar fi ceva care sa aiba un miros mai puternic decat cel al motanului si sa-l anihileze, o sa mai caut. Pana acum vanish, clor, detergenti, parfum = fara rezultat.
dianas
dora78 spune:
Hi, hi... si eu care credeam ca sunt singura disperata... si motanu' meu a facut, pe 2 jafuri de fotolii pe care, nush din ce motive sentimentale sotul meu nu vrea sa le aruncam... si stau cu ushile inkise sa nu intre matza in camerele cu fotoliile "care este" imputzite frate, rau de tot... Da' l-am castrat si i-au mai pierit ideile, si nici pishu nu mai pute asa, insa daca face tot pe fotolii, se "reactiveaza" duhoarea de acu' un an, cand a facut prima oara... mama lui de frumushel!!!
Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hit_17dorahulpoi/my_photos
Corina spune:
Aici se gaseste un produs special pentru scos mirosurile din tapiterii si alte alea! Se numeste Febrese!nu stiu daca se gaseste in Romania,cauta pe la Carrefour!!
E bun,eu am dat in papuci care miroseau urit si intr-adevar a scos mirosul!!
Corina si Anna nazdravana!!
dianas spune:
Sigur ca solutia ultima este eliminarea fotoliului, dar, precum spunea si dora78, acest lucru este impiedicat de cineva, care in cazul meu e tata, imi scapa motivele pt care iubeste pur si simplu setul ala de canapea plus fotolii. Deci o sa mai caut ceva pe la farmacia veterinara.
dianas