Bebelusi de martie - aprilie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Multumim pentru urarile de bine!
Mamacita, intradevar si la noi in parc se intampla cam la fel si eu sunt disperata cand ma duc in parc si vad parculetul plin de babe nesimtite si mosi care joaca table si ocupa toate bancutele , iar noi mamicile stam pe margine ca de! suntem tinere. Si poate nu m-ar deranja, dar parculetul e special amenajat pentru copii si eventual pentru insotitorii lor. Dar asta e,"traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shumi spune:

am uitat sa va cer un sfat.
pediatrul nepoatei mele i-a recomandat sora-mii sa faca diverse exercitii:sa o tina de manutze si sa o ridice in funduletz din pozitia culcat ,sa o ia tot de manutze si sa o ridice in sus(nu ca s-ar putea sa o ridice si jos).
voi ce ziceti?ajuta cu ceva copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

Shumi, bine ai revenit!

zuzuki, m-am uitat la poze, foarte frumoase! parerea mea e ca la rochia asta care e bogata( si foarte elelganta !) trebuie sa ai accesorii simple si distinse.si nu prea multe,ci doar atit cit sa sublinieze elegantza ta.
eu mi-am imaginat rochia asta cu : coafura 3 si buchet 1( cel mic de trandafiri).penntur masa buchetul cu flori roz, bombonierele my favorite.pantofii care mi-au placut sint " shoes"-(fara numar), dar combinat cu tocul de la shoes 2 care nu e asa de inalt si ma gindesc ca e mai comod. (eu oricum, nu pot sa merg pe tocuri, de aia poate gindesc asa)
te pup si succes in alegere, cred ca nu e usor deloc!

Mamcita,sa stii ca e chiar bine si pentru noi sa adoarma copiii asa devreme seara! eu cu Nathan eram cam disperata, si pe la 4 luni jumatate mi-am facut un tabel( cum vazusem intr-o carte de specialitate) in care am trecut pe orizontala orele si pe verticala zilele. scriam tot ce face ( cam 2 saptmaini) . perioadele de somn le trasam in forma de linie de la --- pina la. asa am vazut ca programul lui e faorte dezorganizat,minca tot la alte ore, si dormea foarte variat. am incercat sa aducem pe aceeasi linie activitatile, sa iesim la aceealsi ore afara, si sa il pun la aceeasi ora la culcare, cu un mic ritual- baia la aceeasi ora. si asa si-a reglat si dormitul mai bine noaptea.
cu gabriel vad ca e mai leger,nu i-am facut proggram, dar vad ca nici nu trebuie deocamndata,ca si-l face el foarte bine. e mai linistit, paote ca si de aia ca suge inca la sin ..o sa pun si o poza cu o cirpa in care il tinem( asa ca mexicanii:)) si ii place faorte mult. pina atunci va trimit site-ul www.didymos.de
am citit acolo, si scrie foarte interesant ce mult le place bebelusilor si cum se dezvolta mai bine prin contactul strins cu parintii, cum sint ei mai linistiti daca ii caram la piept :).
va pup si mai revin, azi vad ca stau pe forum:))

Mergi la inceput

Gabrianah, este adevarat ca laptele de mama este cel mai important, asa consider si eu si am incercat sa-i dau Alexiei cat mai mult timp. Numai ca de vreo luna jumatate ea nu a mai luat in greutate aproape deloc (vreo 250 g), asa ca am considerat ca trebuie sa-i diversific alimentatia. Sa stii ca nici gargarita nu a fost prea bucuroasa de acest lucru, dar de cand am descoperit niste cereale cu mar si morcov e foarte fericita si mananca aproape jumatate dintr-o portie. A! si azi i-am dat jumatate de banana si mi-a mancat-o pe nerasuflate.
In legatura cu programul de somn, eu nu o pot culca pe alexia mai devreme de 10-11 seara nicicum. Asta e, seamana cu taica-su. Si numai pe muzica metal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

zuzunaki ma-am uita din nou pe poze. Mie-mi plac
coafurile 7 bestme,6 si bbc7
bombocrino si myfavorite2
tortbeton2
tiara3

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput

[blue] Fetelor, va anunt solemn ca Alexiei i-a iesit primul dintisor. Dupa cateva zile in care a fost mai agitata si rodea tot ce apuca, azi i-am zarit, in timp ce radea la mine, primul coltisor. La mai multi, si voua va doresc sa treceti tot asa de usor peste acest moment important.

Va pup,
Oana {/blue]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Yupiiii, felicitari pentru primul dintisor al Alexiei!!!!

Cine va fi al doilea fericit? Chiar ma intrebam cind o sa apara si dintisorii.

CatXO, iti doresc sa treceti peste perioada asta cit mai usor, fara temperatura, mirîieli, nas infundat, etc. Alex avea un eritem fesier destul de important si mai avea si obrajii rosii, in rest era OK.

Eu tocmai m-am intors cu Julia de la asistenta maternala. De luni incep serviciul (cred ca sint prima, nu?) asa ca m-am dus s-o cunoasca mai bine, i-am pregatit si dat laptele in fata ei, i-am povestit cam tot ce mi-a venit in cap despre obiceiurile Juliei. Copilul a fost cuminte, se uita peste tot, i-a zimbit doamnei, o privea curioasa. Am discutat si despre Alex, ca doar tot ea are grija si de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

FELICITARI PENTRU PRIMUL DINTISOR AL ALEXIEI!!!

Cine va fi a doua sau al doilea pe lista?Asteptam si vom vedea.

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

catxo,
bravo!!!

fetele,am prins si eu un moment liber,lasandu l pe tati cu bebe.in ultimele 2 zile,in loc sa doarma dup amiaza-ceea ce facea in mod normal-are program de dat din maini si din picioare!!!dar 3 ore incontinuu!!!m a zapacit!si cat de energic o face nu va mai zic!sa intru la idei sau e el f activ?ca zau,nu mai stiu ce sa fac:intra n priza si nici ca se mai opreste!rade,se joaca si e...ce mai!DURACELL!!

dariaevelin,frumoasa povestirea!eu am vazut o pe teo-mai de la distanta,discutand cu qaltcineva-si nu m a impresionat deloc.chiar mi se pare tare stangace in realitate.en fin..parerea mea sa nu dai cu pietre!

multam tuturor de pareri in leg cu nunta:adseana(avem vad aceleasi preferinte,dariaevelin,mamacita,gabrianah.
ana,sa stii ca apropo d eumanitare,eu am mai incercat si aici sa dau un link,am mai trimis mailuri la preteni si..am mai ajutat cu cate putin si o fac cat pot in continuare.nu mi place sa spun asta in gura mare,dar cred ca daca se mobilizeaza cu cate putin mai multi oamnei iese ceva!ne vb cat de curand.azi am avut o zi...PLINA!!!

schumi,
eu cred ca poti sa faci mici exercitii cu bebe.noi cand am fost la examinarea de 3 luni,pediatrul l a luat de manute si l a pus in fundulet pe puiu meu,exercitiu pe care l mai facem si noi din cand in cand-alaturi de ridicarea manutelor si picioruselor,ca la gimnastica:)))-dar destul de finut si pt un timp f scurt pt a nu l solicita prea mult.
sper sa mai auzim pareri.

va pup si am fugit ca plecam putin la plimbarica si un mic shopping.

Nicole si micul printz (19.03.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/nezdravana/my_photos

People see God every day, they just don't recognize him.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

fetelor HELLLPPPPPPP

sa va spun ce am patit, duminica am luat pastila la ora 20,00, exluton anticonceptionale, seara dupa ce l-am culcat pe bubulin am , luni sera la ora 8 trebuia sa iau pastila ...si.. am uitat ....marti iar am uitat ...mi-am adus aminte la 11 noaptea, am luat-o pe cea de luni si dupa vreo ora am luat-o si pe cea de marti ....mi-e tare frica sa nu se intample ceva si sa raman insarcinata...cu toate ca sansele sunt mici , voi ce parere aveti? numai asta mi-ar mai lipsi acum...

fug s-a trezit bebe, nu stiu ce are e asa marait, nu mai vrea sa doarma decat maxim o ora

http://community.webshots.com/user/cezargeorgian

Adriana si Cezar (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput