Bebelusi de martie - aprilie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Iar e vreme rea la Oradea! E fffffffff noros si ne pregatim de ploaie!Asta numai vara nu e!

Coral ai dreptate,inundatiile au provocat foarte multe pagube, dar poate acesta e un semnal de alarma pentru noi toti...ar trebui sa incercam sa fim un pic mai buni...pentru ca altfel, lumea noastra se va distruge de tot!

CatXO nu fi suparata, vei vedea ca totul va fi bine!Sa stii ca aceeasi problema au avut-o parintii mei cu mine, zicea mama ca-i era rusine sa iasa cu mine pe strada,atat de slaba eram...si sa ma vezi acum...Glumesc, bineinteles, fa-i analizele respective, mai mult pentru linistea ta sufleteasca, dar vei vedea ca totul e OK cu Alexia.Noi va tinem pumnii si la vaccin!

Cameron bine ai revenit la noi!Stefan al tau e intradevar un voinic, in adevartul sens al cuvantului.Sa va traiasca, sa cresteti mari si sa va bucurati impreuna cu el de toate realizarile lui!

Alessia nici Benni al tau nu e mai prejos!Frumos fecior!Sa va traiasca!

Dariaevelin am inregistrat emisiunea lui Teo (noi am avut duminica botezul si n-am fost acasa), dar a fost Brasovul.Nici un bai, asteptam cu nerabdare duminica viitoare.Am citit articolul din ziar pe care l-ai pus in poze.Ati avut intradevar o idee geniala cu camasa aceea!

Apropo de kg in plus, eu, dupa 3 luni, am vreo 4-5 , lipite, asa cum zicea si Mamacita, cu superglue, pe burta si fund!

Ma duc sa pana nu vine ploaia!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Am ajuns si eu ieri la servici si am terminat rapoartele buclucase.

Mamacita, iti tin pumnii sa fie o alarma falsa!
De altfel, nici noua nu ne-a mai dat dr pediatra tratament pt e-coli din kk. Mi-a zis ca asteptam pana pe la 4 luni jumatate, si facem atunci tratament daca e cazul.

Danna_J - am fost si eu in Anglia acum 3 ani, si am fost si la Marea Nordului. Ce sa spun, o plaja superba, imensa, mai mare ca la noi la Mamaia, dar neteda, nisipul era oglinda, imbibat cu apa. Dar... nimeni la plaja, era prea frig, desi era mijlocul lui iulie. Dar foarte frumos.

Pe mine m-a luat o durere de burta de nu stiu ce sa fac. Sper sa nu ma fi pricopsit cu vreo anexita, am tot lipait in picioarele goale pe gresie zilele astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

salut tuturor mamicilor si bebelusilor.......
nu am mai scris demult dar cu nicola trece ziua cat ai clipi si oricum nu doarme mai mult de jumatate de ora.........
noi suntem bine pe 26 facem 4 luni ,avem 6500 gr si crestem frumos....ne mai supara doar colicii

avem si noi poze sa facem cunostinta

htpp://rraluca.photosite.com

pupam si promitem activitate de acum incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

catxo,te inteleg perfect si-mi pare nespus de rau,as prefera sa fiu eu intepata,taiata,orice,numai Alexutu nu...Eu in locul tau as fi mers la mama,gaseam eu o cale(in fond e refugiul etern,nu,indiferent cat de prietene suntem au ba,tot acolo speram sa gasim ajutor).Vezi si tu cum faci si sa ne dai vesti bune.
danna j,dar tu chiar esti o visatoare incurabila:auzi,sa se faca romanii mai buni si mai uniti,mai ales cei cu putere de decizie...Never,poate Dumnezeu sa trimita inca 10 potopuri,tot nu vor intelege mesajul si tot cei saraci si plini de necazuri vor ramane solidari!In tara asta s-ar parea ca a disparut mila si frica de Dumnezeu,pe masura ce urci in straturile sociale...Hai ca m-apuca nervii si melancoliile...
coral,incearca sa nu te stresezi;e cel mai inteleepta atitudine,desi mie nu-mi iese intotdeauan,sau mai bine zis imi iese foarte rar...
cameron,saraca de tine,ma mir ca mai ai timp sa ne scrii si ma bucur in acelasi timp.Am vazut pozele si Stefan s-a facut mare si mai frumos decat era pe zi ce trece.Dar vad ca mai ai un baiat frumos,sa-ti traiasca!Ce nume interesant,ce te-a inspirat?Lui Stefan ii pui pilota,e frig la voi?Si pernuta(sincer,nu stiu de la ce varsta e permisa,luminati-ma si pe mine,ca am unele foarte frumoase si abia astept sa i le pun)?Te admir sincer cum reusesti sa-ti ordonezi activitatile atat de multe si variate...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

http://rraluca.photosite.com/nicolaadriana/

se pare ca am gresit...........

sa vedem daca se deschde acum........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Va multumesc la toaate ptr cuvintele frumoase....

danna_J Si eu sunt la fel ca tine .....m-am obisnuit cu Marea Nordului ...Voi unde va duceti la plaja ? Noi la Knokke,Cazand Bad sau OOstende ca sunt cel mai approape de noi ....dar eu prefer Vilissingen[...dar pe anul asta nu am fost acolo...Numai week-end-uri insorite iti doresc sa ai vreme de plaja si inot

CatXO,,Iti doresc numai bine si sper sa trece-ti cu bine si peste momentele astea neplacute si in curand sa auzim numai de bine ,,Eu sunt alaturi de voi cu sufletul si daca ai nevoie de orice poti sa apelezi cu incredere
mamacita..Nu chiar nu mi-a zis nimeni acest lucru...aici in Olanda ( ma rog din ce cunosc eu)...toata lumea are acest obicei ,,,pozele au fost vazute si de fetele de la "Consultatiebureau"......este o combinatie intre Protectia copilului si doctor...( ai doctorul casei ,dar la ei te duci ptr vaccine ,cantarire etc ....si asta in fiecare luna..pana pe la 5-6 ani ..nu stiu exact)....daca e ceva in neregula se sesizeaza imediat ....iti ofera sfaturi si "te trag de urechi "cand vad ca ceva e in neregula si nici ele nu au zis nimic ( sunt doctori pediatrii respectivele)..dar ma rog stii cum e 100 de bordeie o 100 de obicee....oricum acum nu mai facem baita impreuna ca Maria-Sa mai nou adora sa inoate in cada asa ca nu mai am loc (cu dintisorii astia a fost chiar o super metoda de relaxare ptr el...uita de tot cand "inoata")

Va pupam pe toate si pe toti si va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!!!!

Alessia, bb Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

In primul rand multumesc mult de incurajari. Sunteti niste adevarate prietene.
mamacita Vreau sa te felicit pentru primii dintisori ai lui Alexutu. Sa creasca frumosi si sanatosi.
Adriana Si Alexia scoate limbuta mai tot timpul si face balonase cu saliva. Nu te ingrijora, pe nepotica mea a tinut-o cateva luni strambatul. Cumnatei mele ii era rusine sa iasa cu ea, zicea ca se stramba la oameni pe strada.
Adseana si Ariadnabr sa va traiasca crestinutele Alexandra si Sonia, sa va bucurati de ele.
Alessia bine ai venit impreuna cu printisorul tau grasut Benny. Multumesc mult de incurajari.
Cameron de unde esti din Ploiesti, ca poate ne vedem. Eu stau in 9 mai si ies ori in cartier ori la Sala Sporturilor in parc. Sper sa ne intalnim.

Va pup,
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Buna fetele!
Marox,cenia multumesc frumos pt lamuriri,sa sperma ca or sa vina si musafirii astia o data
Mamacita sper si tin sa cred ca nu e decat o alarma falsa totul,ca si toate indiciile care duc la un rezultat negativ,tinem pumnii si noi!
Alessia bine ai revenit sa-ti traisca dolofanelul!
Catxo vaccinare cat mai putin dureroasa,sa iasa analizele bune si sa auzim in curan ca micuta ta ia in greuatate !
Ligia13 insanatosire grabnica!
Mamacita nici eu nu stiam ca nu e voie de baie impreuna,insa aici la fel se obisnuieste sa faca baie bb cu unul din parinti,si asta inca de la o luna de zile.Eu una procedez astfel:fac dus eu,ies,aduc printesa si intram amandoua in cada la balacit,apoi o spal,iar la safrsit o bag putin sub dus.
Pupici la mamici si la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Imi cer scuze pt perlele pe care le-am scris,dar tre` sa ma credeti ca este ora 23:00 sunt cu printesa in brate si nu stiu cand voi apuca sa dorm si eu ca, ea are chef de vorbit la ora asta ,iar eu sunt..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kathywsha spune:

salut

Mergi la inceput