Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Salutare fetelor!

Acuma am venit de la control: bebelica e bine, are picioarele lungi, e fte bine format, ii merge super, arata mai mare cu o saptamana... mai bine nu puteam fi si eu si bebe.

Dar.....surpriza presimtita de mine inca de aseara... E FETITA!
Sunt dezamagita, recunosc, ca in loc sa ma bucur ca e bine, eu stau sa bocesc ca nu e baietel. Nu stiu ce naiba a vazut celalat dr la 3D la 17 sapt, dar acum la 23 fix ne-am uitat 15 min si dra si sotul pe eco, si statea fix cracita in monitor, si nu s-a vazut nici o putza. Dra a faost simpatica: mi-a spus sa ma obinuiesc cu gandul ca e fetita :))

Deci CARUCIOR ROZ, la Ripley... la nume inca nu suntem siguri: Ana, MAria sau Maya/Maia

Ripley 23 fix fatuca inaltuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

era Ripley 23 fix + fatuca inaltuta :)) inca sunt in socuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

avem subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53292" target="_blank">AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Peiorativa era chestia cu tupeul, adica haz, nu la sensul lui de dictionar.
trai pe bani... tot un fel de gluma era, daca eram eu tare atasata de banii statutlui , nu mai luam concediul de cresterea a copilului , ca sa nu pap din bugetul social bani, si ma intorceam la servici pentru 5 mil.
Daca gluma nu tine, cu tine , nu sarii sa dai si sa faci afirmatii gratuite, plus judecatii de valori, ca nu este normal.
Explicatia ta poate avea valoare de adevar doar daca se justifica, ceea ce nu este cazul.

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

ripley,
felicitari !!!
sa nu plangi, ca nu are rost, o sa fie minunata, si n-ai s-o schimbi pentru zece pute mai tarziu, sunt sigura!
daca as fi in locul tau, cred ca as fi in al noualea cer afland ca e mai mare cu 1 saptamana !

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by otylya20032003

Cum fac sa apar si eu in listuta mamicilor din decembrie?
Numele meu este Otilia, sunt din Ploiesti DPN 9.12.2005 iar UM 4.03.2005.
Pupici....

Ce coincidenta! M-a apucat nostalgia vremurilor cu burtica si am zis sa intru pe la voi. Si eu tot Otilia, tot UM 4.03.2004 si DPN 9.12.2004, de aceea o cheama pe fetita Ana!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput