Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ank, bine ai venit la noi in grupulet! Sa ai parte de o sarcina usoara si de BB sanatos!
Lavi, mie una, Slava Cerului, nu mi-au mai aparut bubite. A fost acum vreo luna o perioada nasoala, dar acum se pare ca au trecut. Dar pot oricind reaparea...Raportez la momentul cind se va intimpla. Sau, poate scap...
Io ce sa-mi imaginez cum arata BB-le, ca nici nu stiu ca va fii..INCA!
De miine...

Poze cu mine
Varsta BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Bine ai venit Ank si bb si sedere placuta la mamicutze de noiembrie-decembrie!
Referitor la ten...mie imi aparusera niste uratanii de cosuri cum n-am avut in viata mea..care de vreo 2 saptamani au disparut si alte pete nu am..sper sa ramana asa sa nu ma trezesc iar cu "monstrii" pe fatza.
Eu imi imaginez cum o sa arate fetitza mea,cum o sa o imbrac in hainutze roz cu fluturasi,cred ca o sa fie un soc daca aflu ca va fi baietzel...dar sunt sigura ca ma voi acomoda si cu hainutzele albastre..desi...

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BUNA BURTICUTZE.
Bine ca nu sunt singura cu vise erotice....Ca incepusem sa am mustrari de constiinta...Mai greu cu practica, ca de, casa e inca cu susul in jos, eu de obicei adorm pana sa vina si tati in pat...dimineata suntem numai pe fuga si asteptam weekend-ul
El imi mai spune ca sunt obsedata, ca-mi sta mintea numai la sex cand casa e cum este si avem atata treaba, PLUS CA ce o sa zica bb-ul? Intradevar barbatii sunt niste copii mai mici.

joy 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

lavi,
eu sunt ca o petala de trandafir - nimik-nimikuta; si inainte ma rugam de vreun cos, ceva, ca am auzit ca asa e la fetita ... acum sper sa raman asa, proaspata ... chestia misto e, ca dupa primele 3 luni de sarcina, cand parca eram batuta si nu aveam chef de nimik, acum am trecut in extrema cealalta : sunt mereu aranjata si pamponata, asa ca inca se uita barbatii pe strada dupa mine; oare n-or vedea burtoiul !?
hai sa va zic cum o sa fie bebe luca :
desi tat-su a zis ca, citez "am dat tot ce-i mai negru din mine", eu tind sa cred ca va mosteni tenul meu; asa ca doamne ajuta sa nu fie prea negru, ca nu am obiceiul sa afum lucrurile (e, asa, ocazional, mai ratez cate o mancare, dar la bebe o sa incerc sa ma concentrez); deci ten alb, dar parul brunet, cred ca va avea par; ochii la inceput ca toti bebelacii, dar apoi vor fi sigur verzi, ca e traditie de familie, si sper sa fie frumosi de tot ca ai lui tati;
cred ca o sa fie micut, ca si eu sunt, deci nu mai mult de 3.5 Kg, desi , la cat mananc, nu se stie niciodata ...
cred ca o sa aibe mutrita lui tati, asa cu botic si nasuc; deja zice tati ca la ecograf semana cu el la mutrita - ma rog, tot ce se poate.
sa ve zic si cum o sa fie imbracat ?

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Dienuta, tare frumusel baietel preconizezi. Adevarul e ca sunt toate sansele sa fie asa. Daca eu produc o fetita ne incuscrim, dar cu conditia sa nu devii o soacra-mare rea, ca majoritatea...
In ce priveste hainutele, ne imaginam noi - mult bleu...hi hi hi
Am pus poze cu mine in link. Azi le-am facut la birou. Asta ca sa vedeti cit de mult se lucreaza la noi...
pupici!

Poze cu mine
Varsta BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

coralia, si hainutele de baietei sunt misto. gasesti tot felul de chestii, de faci un smecheras si jumatate.
io nu ma plang decat de incaltaminte, ca modele pentru baietei gasesti greu... ai trei randuri de sandale de fetite, cu floricele si fluturasi, roz si toate culorile... si doua modele pentru baietei.

Cristina 20+ si Andrei-Razvan
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Scuze ANK SI BB is cam zapacita. Bine ati venit la noi !!!!!

JOY 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Bebe Teodor va fi cu tenul alb, nu masliniu ca al Evei si al lui Victor, cu parul negru si lins ca al lui tati, nu ondulat ca al lui mami,cu ochi negri si mari, ca se trage din famili, si tare sanatos!
E nespus de neastimparat,ma impinge cu piciorusele toata ziua, citeodata am impresia ca o sa iasa prin piele!
Am o curiozitate enorma, mai ales acum ca vremea trece si se apropie vertiginos, noiembrie, pe la inceputul lui pina in 7-8 voi naste , asa ca mai e un pic din vara si un pic din toaman, si fac cunostinta cu el.

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

noki,
o sa razi, de obicei nu prea sunt asa de buna (porecla mea de la servici e "bestie"), dar sa vezi ce prelegere i-am tinut lui tati : vorbeam ca se nasc mai multe fetite, si el se bucura, ca o sa aibe al nostru ce sa f.. cand o sa fie mare... mama, ce m-am enervat, si i-am zis ca noi o sa-l invatam sa se poarte frumos cu fetele, fiindca sunt pretioase, si trebuie iubite si protejate, si ca nu-i nimik ca e baietel, o sa ne aduca si o fata peste 20 de ani..., si atunci o sa avem si o fetita ...

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hai ca am mai prins un pic de teava....
bbandrei o sa fie gras ca mami sau slab ca tati, brunet ca mami si ca tati sau blond-roscat (ca toata familia lu' tati - ca el a fost ceva atipic pt. familion), oricum o sa fie un lungan cat o prajina.
mie mi se pare ca-i asa frumusel.... (din ecografii).
oricum, am inceput deja sa-mi fac griji pt. dupa ce se naste. acu' am obsesia cu : DA - decalotare sau NU - decalotare. E de groaza...
asa imi place cand il stiu in burtik, ferit de rele... da' pe de alta parte as vrea sa se nasca, sa-l vad, sa-l jmotocesc...
C si bb andrei care azi face 22 de saptamani.
de maine intram in sapt. 23 :))))

Mergi la inceput