Pestisori, pestisori...(13)
Raspunsuri - Pagina 7
Denisam spune:
CRISMIR-tinem pumnii pt joi la examen sa fie totul bine repede!
Fetele-multumesc de aprecieri, burtica nu se vede decat seara cand ma mai umflu si eu cu apa si altele, chair aseara zicea Dragos ca sa imi faca opoza ca se vede acuma, i-am zis ca in weekend, am luat 2.5kg deocamdata, sper sa nu iau totusi prea multe.
Salisa ma bucur ca bebele e bine,s tiu cum e, si eu atept sfarsitul lui august pt morfologica si sa speram ca vedem ce este-Boy or Girl
Dana, nci eu nu am fost cu cortul pina acu' 2 ani,sotul m-a convins si nu imi pare rau,dar mergem si la cabane, sa stii, de ex. albumul french river e de la cabana.
Pupicei for now
Denisa
14
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
daniela_daneza spune:
Bafta Mirela, la examen!Sa nu ne faci de ras?Ai inteles, DA?Felicitari pt. primul dintisor!
Salisas, ma bucur ca bebe al tau e bine si daca tu simti ca e fetita asa va fi!AStii ca noi pestii avem asa niste premonitii , care nu ne insela!Ai grija de tine si de be e !
Denisam si tu sa ai grija!
Am fost la iarba verde ca sa nu stau singura in cas sa imi fac tot felul de ganduri, chiar daka toata lumea era 2 cate 2, nu disper, intr-o buna zi D-zeu imi va auzi rugile si voi fi si eu cu cineva si va voi povesti de bebe din burtic.Eu imi doresc cel mai mult o fetita!
Va pup!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Denisam spune:
Dana, tu roaga-te in continuare si o sa vezi ca Doamen Doamne are griaj de fiecare, crede-ma ca stiu ce vorbesc.
EU acum 4 ani am venit singura in Canada si dc cineva imi spunea ca eu in 2005 o sa am deja un bebe la purtator, nu credeam, pt ca aveam idei vechi c atrebuei sa tau 2-3 ani cu cineva inainte sa ma casatoresc sa il testez pe toate partile si etc. dar cum spuneai tu, instinctul nu ne insala in proportie de 99% asa ca o sa fie bine, simt eu.
AM aici 2 baieti dc ai nevoei, sincer sunt d etreaba, pe picoarele lor si let me know sa va fac cunostiinta, apoi mai vedeti voi
Zoe fii barbata si anunta-ne cand ai gasit pe marele EL.
Denisa
14
BEBIK
daniela_daneza spune:
Denisa , DE CE NU?
Ce am de pierdut!
Speranta moare ultima.
ESTI ONLINE?
Pe messenger am putea vb.Am ac, id.
Te pup!
Mersi!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Emilly spune:
Buna fetele,
Nally bine ai revenit!!
salisa sa fie bb sanatos si mami lui la fel!! si eu pina la 22 de saptamini am avut asa un sentiment ca o sa fie baietel....si iaca unde statea fetita lui mami...
La gradi suntem bine...
Azi gazuta mea a dormit doar 15 minute la prinz, ea care baga 2-3 ore.Am iesit la plimbare sa o adorm cu gandul ca o pun apoi la nani cu copii, ti-ai gasit s-a trezit imediat, mai vedem ce se mai intimpla miine...
In rest se comporta neasteptat de bine, se joaca cu copilasii, chiar ma uita pentru citeva minute dupa care ma cauta disperata, incet si sigur se va obisnui cu noul program, cel putin eu asa sper.Papa chiar cu ceilalti copilasi si sta singurica pe scaunelul ei, am fetita mare...
Va pupic fetele!!sper sa mai revin...
Emilly cu gaza ei
salisa spune:
Fetelor sunt in pregatiri, in doua zile zburam spre Bucuresti.
Asta dupa 10 luni de cand nu am mai fost in tara.
Abia astept...deja fac bagajele de cateva zile...azi pun lucruri maine ma razgandesc si le iau....noroc cu burticuta mea...ca nu mai am atat de multe haine care sa-mi vina si reduc mult volumul de haine pe care de obicei il caram cu mine...
Ce bine e !
In rest suntem bine si eu si bebelusul care se misca de zor..., il simt mai mult seara.
Va pupic dulce pe toate !
Salisa 19 plus!
elyanne spune:
Crismir tinem pumnii... asteptam sa ne spui ce ai facut!
Emilly multi pupici gazei pentru ca e cuminte... se obisnuieste pana la urma si cu dormitul la gradi...
Salisa drum bun... mai bine zis... zbor placut ... Poate mai intri pe net si de la Bucuresti
Daniela bafta la agatat... ne spui si noua ce si cum...
Noi suntem bine... ne topim de la caldura... e groaznic.. nici eu si nici Elena nu suportam caldura
Denisam spune:
Naseara la voi fetele,
Azi am fost mai busy pe la job si de dimineatza cand am putu scrie, nu am gasit topicul.
Salisa drum bun si ai grija, eu nu am fost de 4 anii n Ro, la anul voi merge cu bebe mic..
Crismir-multa bafta pt maine, sa vii cu vesti bune!
Emilly-pupici fetitei tale si isi revien repede cu gradinitza, cand e cu copii o sa ii placa.
elyannesi la Elenutza ta pupicei.
Cine imi trece si mie la numele meu o burtica sau cu bebe la purtator?
Numai bine!
Denisa
14+
BEBIK
elyanne spune:
Denisa multumim pentru pupici... si de la noi...
Cu Nally trebuie sa tratezi sa te treaca cu bb la purtator... ca ea a deschis subiectul si doar ea poate sa editeze listuza...