Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Am mai facut un progres ,astazi a spus pt prima data ma-ma ,sunt constienta ca nu afost de fapt “mama” desi a spus-o cand am intarziat cu lingurita de mancare pt ca vorbeam cu tati ,(a spus-o ca si cand ar fi vrut sa ma atentioneze)tot mandra ma simt ca am baiat mare.
Tomasa astazi am fost la municipal la d-na doctor Culcer si ne-a zis ca totul este bine,ne-a felicitat ca nu am mancat decat san pana acum si ne-a dat ok-ul la diversificare (nu i-am spus ca eu am inceput deja) insa despre ochisor ne-a zis sa mai asteptam putin si daca nu se rezolva de la sine singura solutie va fi tot operatia.Da ne merge bine dar i-mi este teama ca va fi un mancacios dupa cum reactioneaza acum (are cu cine semana),si el este deja cam grasut are 8,400kg si 56 cm.V-am vazut pozele de la mare avem si noi piscinuta la fel.Tu in ea i-ai facut si baie ?ca eu asa intentionez.
Crinuta scuze eu nu am verificat adresa aseara si nu am mai intrat .O scriu acum din nou
http://www.retele.net/lista.php si sper sa mearga. Nu trebuie decat sa monteze sus pe bloc o chestie de la care leaga cablul care la noi coboara pe afara si intra in casa pe fereastra ,dar asta s-ar putea sa fie deja montat ,uitate si tu pe exteriorul blocului sa vezi daca atarna fire care intra in apartamente.Sper ca ai inteles ce vreau sa zic .
Patricia eu inca nu-i dau suc dar stiu ca masa de la 10 -11 se inlocuieste cu suc daca vrei la 17-18 ii poti da branza de vaci cu un fruct.
Anuc eu i-am dat o luna ferhausmandar acum vreau sa-i fac o hemograma sa vad daca mai este nevoie sa-i dau ceva.
Felicitari Alina cred ca ai muncit mult dar rezultatul a meritat de acum ce sa-ti zic :drum bun .

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Tomasa, multumesc pentru complimente....sincera sa fiu, eu toata viata mi-am dorit invers, asa ca...nu ma invidia...si in plus, nici nu am fost buna de lapte

Alina, felicitari!!! sa conduci cit mai mult de acum inainte!

Coco, mi-a placut mult de Maria! sper sa mai intri!

Anda, am deschis un album nou intitulat "diverse". Pozele le aveam in computerul de la servici asa ca m-am ocupat de ele si de unele din perioada de sarcina....voi nu aveti nostalgia sarcinii???pe mine ma apuca asa un dor de burta mea.......

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello fetelor!

Crinuta tot incerc si nu reusesc sa vorbesc cu tine pe YM!
Tomasa ce valoare ai avut tu (bebe) la Fe( hemoglobina) si ce doza ia zilnic. Lui Andrei i-a iesit 12,1 si pediatra a zis ca-i da sa ia, dar nu i-a dat nimic! Oricum eu vreau sa repet analiza ca nu sunt f sigura ca astea au fost rezultatele. S-au incurcat cei de Medlife in ele de am zis ca nu mai fac niciodata analizele acolo. Ce ma doare cel mai mult este ca trebuie sa-l intepe din nou pe puiut.
Si a doua problema. Ii pun si eu manusi lui Andrei doar noaptea si cind mai doarme in timpul zilei. Dar cum i le scot baga degetul in gura si si-l suge. In timpul zilei isi scoate singur manusile daca nu i le scot eu si este treaz(dupa ce a dormit).
Oana, eu vreau sa-ti spun doar atit "Think twice"!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Alina felicitari!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Gabi, asta ma ingrozeste, ca astia cand aud de montat ceva parca aud de am zis eu mai devreme ce...
Asa de suparata sunt de imi vine sa plang. Toate mi-au mers prost, noroc cu Rayan si cu tati, care ma tin alive.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Coca, Patricia aveti niste fetite superbe.
Patricia si mie i-mi este uneori dor de perioada de sarcina si deja i-mi este dor si de perioada cand Iustin erea bebe mic mic .
Crinuta nu te mai necajii poate reusesti totusi sa-ti rezolvi aceasta problema .Daca usa de acces spre terasa blocului nu este incuiata sau daca reusesti sa faci rost de cheie nici nu este nevoie sa le spui ca se monteaza ceva.Sau poate reusesti cu cei de la Astral dar este mult mai complicat si parca si mai scump.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Mey Patricia, utilul nu e totul in viata! Eu ma gandesc la si tu te gandesti la mancare! Ce fata practica...dar daca vrei schimbam locul si ti-i dau in dimensiunea dorita de tine cu lapte cu tot . Asta-i viata, vad ca fiecare vrea ce n-are. Dar daca esti sincer interesata de un schimb si nu ai spus-o doar asa, call me!
Gabi.i, ma bucur ca ai fost si ca sunteti frumosi si sanatosi. Speram sa se rezolve de la sine si cu ochisorul ca sa fie totul perfect. Cum ti s-a parut ea? Ai gasit usor? Ati asteptat mult? Tu cu ce ai inceput diversificarea?
Crinuta, si la mine la fel a fost cu netul, parca ti-am mai povestit. Au urcat pe bloc si au aruncat de acolo un fir care imi intra pe geam (ma rog prin zid de la exterior), asta tocmai pt. ca blocul nu are in interior cablu securizat. Nu au montat nimic. Doar au gaurit peretele si unul statea pe bloc si arunca undita. Doar ca asta au facut-o chiar astia de la Astral care tie iti spun ca nu se poate!!!
Amary, 12 e perfect din cate stiu eu. Daca intr-adevar a avut 12,1 sigur nu are nevoie de fier sau cel putin asa era pe buletinul meu de analiza (normalul era 12). Tudor a avut 9,4 parca si cica ar fi o "usoara anemie fiziologica". A primit 6x3 picaturi pe zi. Deci cate 6 pic. de 3 ori pe zi, timp de 2 luni iar acum ii repetam analiza ca sa vedem daca s-au refacut depozitele de fier.
Gabiu, lasa mai ca nu conteaza cum arata scaunelul! Stefan sa fie mancacios si vesel ca restul sunt prostii de-ale noastre, de-ale mamelor, cu cat e de frumos. Pe ei nu-i intereseaza decat cel mult ce e in lingurita si nici asta mereu, din pacate.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat
la mare
papacim

Mergi la inceput

Astralul e scump intr-adevar. 29 usd+TVA cu acces nelimitat.

baietelul meu minunat
la mare
papacim

Mergi la inceput

Si mie mi-e dor de sarcina si de burtica dar nu mi-e dor de perioada cand Tudor era mic-mic, sau cel putin nu deocamdata. Mie mi s-a parut f. f. greu si m-a cam traumatizat perioada aia pt. ca nu ma asteptam la asa ceva si inca n-am uitat cat a fost de greu si cat eram de stresata. Sunt insa convinsa ca imi va fi dor de perioada asta din viata baietelului meu. Abia acum mi se pare ca ma bucur intr-adevar de el si ca am devenit mama cu adevarat.

baietelul meu minunat
la mare
papacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

PAtricia sorry, pentru ieri, dar am fost cu Andrei la "revizie", cum ma enerveaza GAby, ca ii spune la dr.Deci, raportam si noi ca avem la 5 luni: 7,300Kg si 64 cm; De la 4 la 5 luni am inceput sa-i mai dau si lapte praf la masa de seara, si ajungea sa manance si 240 ml, si putin san, dar cred ca la el e placerea suptului foarte mare; Dr. mi-a spus sa incep diverdificarea: la masa de ora 10 suc cu completare lapte iar la masa de ora 14 supa tot asa cu completare de lapte de la mine, si peste doua saptamani sa-i fac branza si sa o dau la masa de ora 18.
Branza mi-a spus sa o fac cu lapte din comert (OKE) la care sa adaug ori zeama de lamaie, ori o lingurita de iaurt
Voi ce parere aveti de ce mi-a spus?

Nu mi-a dat nici sa fac analiza fierului (am intrebat-o dar a spus ca nu are rost sa intep copilul)si nici pe reteta supliment de fier. Cele care ati facut analiza de fier banuiesc ca ati avut recomandarea dr, nu ca ati vrut voi, nu?

Alina felicitari pentru examenul luat; bine ca ai scapat, caci stiu ce bine e sa treci de un examen, nu asa ca te sinti mai usurata?

Tomasa, tot cu scaunul te intreb, daca este modelul acela aparut acum, sau care model este de la Chicco?

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput