Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

Alina, sincere felicitari!
Anda, (K) both of you!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

shinuuuuuuuuutzaaaa unde umbli soro!

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Buna baieti, sunt eu, Miruna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello fetelor!

Oana eu iti respect decizia! Dar, te rog sa vorbesti cu cineva. Sa nu tii in tine! Iti doresc ca totul sa fie bine.

Eu pun in supa si cartof si citeva frunze de salata si o ceapa intreaga. Dar nu le mixez in supica (acolo mixez albitura, telina, ...etc). Eu fac si piure .Cartoful, se spune ca e bine sa il bagi dupa 6 luni (mai ales daca a avut colici). Amidonul din cartof este f important. Ajuta, spre exemplu ca toate vitaminele din galbenus sa fie absorbite de organism. Asa ca nu il evitati! Dar, aveti grija ca ingrasa daca ii dati in cantitate mare. Eu ii dau dintr-un cartof de dim medie 2 zile! Bine piureul contine(dpdv al leguminoaselor) pe linga cartof si dovlecel, o frunza de salata si putin morcov.

Si eu sunt "NU DANONE"!
Referitor la brinzica. Eu i-o fac din lapte Fulga 1,5 grasime. Mie mi s-a spus(de pediatra si de alte mamici) sa nu-i dau din lapte cu grasime mai mare de 2%.Eu i-am facut-o si cu lamiie si cu Ca lactic. Diferenta este ca atunci cind o fac cu lamiie se decanteaza mult mai repede.
Shobo, puiul meu adoarme doar daca il tin in brate sau daca ies in carut sau scaunelul de masina, dupa caz.

Tomasa multumesc pentru raspuns(legat de Fe).

Intrebarea zilei: cind ii bagam ulei? Si ce cantitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Buna seara mamici!
Am intrat sa va citesc,la noi e foarte foarte cald si umiditate scarboasa,se lipesc hainele de noi,iar aerul e fierbinte.Cred ca e o furtuna din desert,din Arabia Saudita,cred ca sotul tau ne-a trimis-o Crinuta!E insuportabila,dormim cu toate geamurile deschise,Natalia mititica transpira si afara nu o pot tine,daca plecam undeva numai in masina sta si doarme cu aerul conditionat.Zilele astea nu am imbracat-o decat in body,am luat-o la plimbari fara rochita si pantofiori,cum era ea obisnuita,sa fie sic!
Una peste alta am incercat iar sa-i dau piersica si a vomat-o,nu stiu ce sa mai fac,sunt tare dezamagita.Pur si simplu isi provoaca singura voma...a dat afara piersica cu tot cu lapte.Cereale mananca fara probleme.Maine o sa incer iar cu supa.O sa-i fierb morcov,cartof,dovlecel(sa pun si ceapa???) si o sa le pasez,dupa care le amestec cu cateva linguritze de supa.Citindu-va pe voi mi-ati dat ideea de a amesteca si cu o linguritza de cereale,dar cerealele pe care le papa ea sunt cu fructe,cu mar si portocala,si ma gandeam ca morcov,cartof,portocala si mar o sa iasa o combinatie cel putin ciudata din punctul meu de vedere...O sa incerc sa vedem ce se intampla.
Oana ce faci,esti bine?
Magga tu mai poti?Ce nazdravanii mai face Hana?Cand mergeti in Ro???
Natalia a inceput sa arunce jucariile din carutz cand se plictisste de ele...trebuie sa fiu mereu atenta pe unde cad,deja ma tarai prin restaurante si terase pe sub mese dupa jucarele.Noi venim in Ro saptamana viitoare,o sa incep sa fac bagajele de maine.O sa fiu iar singura cu fata,sper sa nu planga la decolare si aterizare.Nici nu stiu ce hainute sa-i iau,de fapt numai de vara am marimea ei.O sa fiu un pic stresata de zbor,mai ales ca e noaptea!
Crinuta sa pregatesti berea,s-o pui la rece!
Va pup pe toate!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

VA ADOR FETELOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VA IUBESC TARE!!!!!!!!!!!!!!!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Shinutzaaaaaaaaaaaaaa! Si eu tip dupa tine de ceva vreme!!!!! Sa nu zici ca iar ai disparut!
Amary, . Eu cred ca deja ii poti pune o jum. de lingurita de ulei de masline in piure sau in supica-Culcer o trecuse in diversificare inca de la bun inceput dar e la fel de adevarat ca la ea in foaie apar unele chestii despre care eu am citit ca nu sunt f. in regula pana la 1 an, cum ar fi capsunile, totusi in aceasta privinta, a uleiului am de gand sa o ascult, pare Ok. Eu azi ii fac prima supa si am de gand sa ii pun (are 6 luni si 1 sapt.).
Anda, pt. carte mai!
Amaya, nu e gras copilul tau. Pe bune, eu l-am vazut si gandeste-te ca il compar cu al meu cand spun asta (al meu avand vreo 7 kg. cred). Chiar m-am uitat ca stiam cate kg. are de aici de pe forum si eram curioasa sa vad cum pare un copil de 8-9 kg. Repet chiar neu e gras, e doar mare si frumos. Nu-ti face griji!
Oana, si noi te iubim, tu stii asta.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat
la mare
papacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza fetelor,

Care mai vine la o cafea? Tomasa a fost prima...

Lavinia, mai bine ii cumpri cereale simple (grau, ovaz, secara, ma rog... cele permise la 5-6 luni) ca oricum numai fructe nu-s alea din cereale, astfel le poti pune:
- in supa;
- simple cu lapte;
- cu suc/piure de fructe (+ branzica).

Amary, eu i-am pus cate o lta de la prima supa. Dar, ori de floare presat la rece, ori de masline la fel. NU RAFINAT.

Oana, we love you, too. Ce faci noaptea, mama? Nu dormi - stai pe Net?

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Dana vin eu la cafea, dar numai sa o miros,caci de baut... ehe,,, si ce pofta imi e...; dar imi este teama sa nu il agit prea tare pe Andrei, caci imi este destul de linistit copilul (asa zice lumea)in timpul zilei,iar noptile le doarme bustean, iar cand se trezeste dimuneata pe la 7 si ceva, tot eu bomban ca nu se putea trezi mai tarziu, macar la 8?, si tot imi spun ca ce bine e ca nu trebuie sa pregatesc asa de dimineata laptele, ca sigur ori l-as nimeri rece, ori prea fierbinte (am facut chestia asta intr-o dupa amiaza, cand nu mai aveam lapte si am zis sa nu-l mai chinui cu suptul, chiar daca e silitor,)si nu stiam de ce urla ca din gura de sarpe-mie mi s-a parut ca merge si asa mai fierbinte si abia l-am potolit atunci!
Dar vin eu cu ceaiul meu de acasa facut cu chimen si sunatoare, si e bun si asta;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Amaya, sa sti ca nici cristi nu pare umflatel (sau nu mi se pare mie), nu e pufos, e vanjos. Si, atata vreme cat nu ramane in urma celor de varsta lui, ca si dezvoltare a aptitudinilor fizice, nu imi fac griji. Nu este greoi, sta in fundulet si tot timpul ar sta in picioruse. Nu ii dau deloc cereale si biscuiti f. putin, ptr. ca oricum nu aduc nici un aport vitaminic sau proteic.

Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Bdana, de acord cu tine doar in privinta biscuitilor, cerealele insa aduc aport proteic, de vitamine si minerale. Si, mai ales tin de foame la o varsta la care nu prea ai optiuni. Cerealele sunt de evitat doar daca bb e grasunel.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput