Mamici de martie-aprilie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
jane04 spune:
Loo si eu ma lupt cu greturile ....si cu serviciul. Nu stiu ce sa mai fac!Vreau sa-mi iau si concediu, dar au plecat toti din birou iar sefa pleaca la alta firma
asa ca imi vine sa ma impusc...
Mi-e rau toata ziua si nu am chef sa muncesc numic.Am ramas in urma cu toate si acum toata lumea (cica) se bazeaza pe mine....desi eu m-as baza pe patucul de acasa sa dorm
.
Sunt de altfel si FFFFFFFFFFFFFF obosita si lesinata.
Dar....facem un
,nu ?
Te pup !
7 fix
tcelen spune:
JANE 04MULTUMESC,SA STII CA SI EU TOT FATA IMI DORESC,ASA CA TINE PUMNII FOARTE STRANSI!!!!!!!!!!!!!
ZUMYNU AM PUTUT SA-TI RASPUND MAI DEVREME,CA MI-A CAZUT NETUL,DAR PM INSEAMNA MESAJ PERSONAL,IAR MESAJUL PE CARE L-AI SCRIS O DATA POTI SA-L CORECTEZI SAU SA-L REEDITEZI ASTFEL ,DEASUPRA MESAJULUI SCRIS DE TINE,ACOLO UNDE APARE SI PM ,MAI APARE SI O FOAIE CU UN CREION PE EA,APESI ACOLO SI O SA-TI APARA MESAJUL CA ATUNCI CAND IL SCRII PRIMA DATA,IL CORECTEZI SI APOI APESI JOS UNDE SCRIE TRIMITETI MODIFICARILE!!!
PUPICI CRIS
7+
T.CRIS
zumy spune:
tcelen multumesc pa raspuns.dar nu vad nicaieri unde apare PM asta!
iar la sfarsit scrie -trimiteti un raspuns -nu: trimiteti modificarile.mai zi-mi odata te rog.
Delia21 spune:
Zumy,nu fi rea mei,fetili de la ian-feb nu au vrut sa ma primeasca....si bebe poate veni sa zic si la 1 martie sau mai tarziu.Pune-ma cu 1 martie,daca nu vrei sa scrii 26 februarie,dar nu fi rauta.Hai,un pic de bunavointa ca.....se poate.
Delia21 spune:
Zumy,scuze

......am citit in graba listuta si nu m-am vazut....am vorbit cu sora-mea si.....m-a luat un plans de nu pot sa-ti spun....am auzit ce este in tara,33 de judete inundate,mii si mii de famili ramase sub cerul liber,erau imbarcati in basculante si unii nu-si aveau cu ei copilu,altele bartatu.....sunt f plangacioasa zilele astea,dar asemenea vesti

tcelen spune:
DRAGELE MELE ZUMY SI JANE04 NU MAI PLANGETI CA E USOR!
DECI SA O LUAM CU INCEPUTUL CA SA AVETI "PM", SUS PE PAGINA FORUMULUI DC IN DREAPTA AVETI MAI MULTE TITLURI SCRISE CU MAJUSCULE PE UN FOND ALBASTRU,ACOLO PE UNDEVA APARE SI "PROFIL PERSONL",INTRATI PE EL DUPA CE BAGATI PAROLA PA CARE O AVETI ,VA APAR DATELE,ACOLO SUB ADRESA DE E-MAIL APARE O INTREBARE"PERMITETI MEMBRILOR FORUMULUI DC SA ITI TRIMITA MAIL?",VOI BIFATI "DA"!!!!!!!!!!
IAR LA ZUMY,DECI CAND INTRI SA CITESTI ULTIMELE MESAJE,DAAA,DAI SI PESTE AL TAU,SUS DEASUPRA LUI PTR. CA ESTE SCRIS DE TINE ITI APARE O FOAIE CU UN CREION PE EA,ACOLO TREBIUE SA INTRII,CA SA CORECTEZI MESAJUL SAU SA MAI ADAUGI CEVA LA EL,APOI APESI PE "TRIMITE MODIFICARILE",DECI EU NU VB CAND SCRII MESAJUL CI DE MESAJUL GATA EDITAT!!!!
PUPICI

SI SPER SA FII INTELES CEVA DIN CHINUITOARELE MELE EXPLICATII
CRIS
7+
T.CRIS
tcelen spune:
FETELOR SA-MI SPUNETI SI MIE DACA ATI REUSIT!
BAIETUL MEU LA
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
T.CRIS
Adriana mica spune:
Ce baiat mare ai, tcelen. Sa iti traiasca. Si eu care credeam ca toate suntem la prima incercare.
Pai, asta inseamna ca ne poti ajuta cu ceva sfaturi din experienta de data trecuta, asa ca sa invatam si noi cum sa ne bucuram de minunea ce ni se intampla.
Fetelor, eu astept cu nerabdare ziua de marti cand ma duc la medic; sper ca imi va raspunde la toate intrebarile si ca vom reusi sa il vedem pe bebe strumf la eco (38 de zile de la UM, ce ziceti am vreo sansa sau este totusi prea devreme?)
As fi vrut sa va mai spun ceva: simt ca imi va fi greu, ca ma asteapta o experienta covarsitoare. Cu toate acestea, dragostea si atentia cu care ma inconjoara sotul meu imi dau acel sentiment de liniste si de impacare de care am atata nevoie in aceste momente. Va doresc si voua asemenea.
Adriana
5+
http://photos.yahoo.com/apreutu