Mamici de martie-aprilie 2006 (2)

Mamici de martie-aprilie 2006 (2) | Autor: zumy

Link direct la acest mesaj

LISTA MAMICILOR MARTIE/APRILIE 2006

1.T C E L E N DC=25 M A I

2.T E O D O R A N UM=18 M A I

3.L O O UM=25 M A I

4.2 G I R L S M U M UM=25 M A I

5.J A N E 0 4 UM=27 M A I

6.C E E L A UM=28 M A I

7.Z U M Y UM=28 M A I

8.A N Y E L A UM=29 M A I

9.M O T A N I T Z A UM=30 M A I

10.C A T A L I N A UM=1 I U N I E

11.D I A N A 1 9 6 8 UM=10 I U N I E

12.D E L I A 2 1 UM=?

bun venit noilor mamici!!daca testele sunt pozitive,va spun eu pana sa vina analiza de laborator ca..SUNTETI GRAVIDUTE!!!
JANE04 acum m-am trezit.loo nu stiu ce o fi facand ca nu a mai scris demult.data mea de nastere :22 septembrie 1975.mai am un baietel ,andrei care este nascut tot in martie(10) acum...7ani.coincidenta:fratiorul sau surioara lui, va veni tot in martie!!o sa am dii martieni!
la echo nu am ajuns inca.dimineata am greturi si ameteli,dureri de san slabe,si nu mai am pofta de mancare.in rest totul bine.continui cu utrogestan 2/zi si acid folic!
pupici de la zumy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

FELICITARI LA TOATE FETELE NOI!!!BEBEI SANATOSI SI SARCINA USOARA!
ZIUA MEA E PE 20/05/1977 SI MAI AM UN BAIETEL, IULIAN DE 6 ANI SI JUMATATE NASCUT IN NOIEMBRIE.
SI LA MINE IN CASA SE RENOVEAZA SI MIROASE A VOPSEA DE MA INEBUNESTE.NU MAI ZIC CA NU SUPORT NICI UN FEL DE MIROS!!!
FETELOR VOI VA INTALNITI CU URMATOAREA SITUATIE:MI-E GREATA INTRUNA,DAR IN ACELASI TIMP ,AM O FOAME DE LUP!DACA MANANCA PE CAT IMI ESTE DE FOAME IN SPECIAL SEARA,!CE SA MA FAC?
PUPICI LA TOATE GRAVIDUTELE CRIS6+

T.CRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loo spune:

Buna fetelor...
Eu ma omor si cu serviciul si cu greturile. Rau este ca nu am anuntat pe nimeni la servici de sarcina si incerc sa ma port cat mai normal chiar daca imi este rau , somn etc.Le spun saptamana viitoare daca reusim sa vedem punctuletul la ecograf(la ultima ecografie 6 sapt nu s-a vazut decat saculetul). Voi ati anuntat la servici?
Este tare frumos cand ma suna mama sau sotul care este plecat pt cateva zile dinn tara, ca sa ma intrebe cum ma simt iar eu nu pot sa vorbesc.
O prietena mi-a zis ca dupa sapt 8, greturile scad in intensitate, deabea astept.
Felicitari noilor mamici...o alta modalitate de verificare a graviditatii este temperatura rectala luata dim inainte sa va dati jos din pat. Trebuie sa fie peste 37'C.
Ma bucur pt tine jane04 ca ai trecut cu bine peste acel moment, lasa ca sotului ii trece, important este sa nu te agiti tu.Nici nu-ti inchipui ce mult conteaza linistea sufleteasca. Eu am pierdut o sarcina la 5 sapt dupa o cearta cu sotul din cauza soacrei
Va pup pe toate, parca trece mai usor timpul la scarbici alaturi de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

UTOCATALINA, multumesc!

5+

DANUTA BANANUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loo spune:

Uitasem...... am observat ca ma cam lasa memoria si nu aveam probleme inainte
Data nasterii: 09 nov 1975
Loo 6+ maine 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Multumesc de primire fetelor.

Tcelen, deci si tu suferi din cauza mirosului chimic din casa. sper sa nu fie prea nociv. Noi dormim doar cu geamul deschis. Si eu "sufar" de foame, dar greturile nu au inceput (inca?). Se prefigureaza insa o sensibilitate a mirosului.

Loo, inca o Scorpioanca nascuta in acelasi an cu mine.

Adriana

PS Voi cum va puneti semnul de gravuduta, ca eu nu resusesc?

Adriana
http://photos.yahoo.com/apreutu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

tcelen si zumy : sa va traiasca copilasii! Ce fericite trebuie sa fiti ! Pup la voi
tcelen greturile alea sunt valabile cred la toate fetele .
Loo mersi mult de incurajari. M-ai speriat cu sarcina pierduta .
Eu am anuntat la servici de acum 2 saptamani ca sa ma mai scutesca cu toate pb. Cred ca este mai bine pt tine si pt. BB.Poate te mai lasa in pace...
Observ ca sunt cea mai mica ?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Adriana vezi ca langa (stanga)spatiul de mesaj ai o caserola cu mai multe figurine care se misca.De cate ori doresti sa inserezi ceva in text faci dublu clic pe una si ea se insereaza unde este cursorul. Vezi ca nu le vei vedea decat pe site , dupa ce le trimiti.
La semnatura duci cursorul acolo si faci dublu clic pe semnul dupa care scrii de ex:5+
ok?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Fetelor, ce ziceti? Am voie sa stau in concediu 3 saptamani la munte si sa mai si inot in apa termala? (nu fierbinte, calduta) Ca nu vreau sa-mi stic concediul asta planificat de cateva luni bune. Mai ales ca e ultimul...
Sa precizez: la mine inot inseamna balacit, facut pluta cat e ziua de lunga. Eu de obicei nu ies din apa decat ca sa mananc? Ce ziceti face bine atata balaceala? Asta luna viitoare, in august.
Sigur ca o sa-mi intreb medicul, dar pana la medic...mai este

PUPATURI

DANUTA BANANUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Dananita ai grija cu apa..in primul trim. mai mult dusuri, nu baie in apa sau cada..eu asa stiu...si mie mi-e dor de o baie in cada cu spume, dar uite ca de 2 luni jumate numai dusuri si atit...deci grija mare si cu balaceala si cu plaja!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupez si eu fetele-cochetele.

Bun venit celor doua noi burtici!Ce bine ca ne inmultim si noi ca numar fetelor.
Fetele,eu sunt o balanta de 26 septembrie 1979

Mergi la inceput