Monitor LCD!!!!

Monitor LCD!!!! | Autor: Sabina

Link direct la acest mesaj

S-ar parea ca vom avea 2 computere...si doar un singur monitor.(in afara de laptop)
Ideea e ca am vrea un LCD, pentru economie de spatiu.De care sa luam? Care sunt criteriile? Si siturile cuvanzari prin licitatie...sunt de incredere?

ce trebuie sa urmarim i9n vederea cumpararaii unui monitor LCD?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Initial creeata de Sabina

S-ar parea ca vom avea 2 computere...si doar un singur monitor.(in afara de laptop)
Ideea e ca am vrea un LCD, pentru economie de spatiu.De care sa luam? Care sunt criteriile? Si siturile cuvanzari prin licitatie...sunt de incredere?

ce trebuie sa urmarim i9n vederea cumpararaii unui monitor LCD?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Sa aibe o rezolutie buna,un timp de raspuns daca se poate pina in 20 ms.Cauta sa iti iei unul dintr-un magazin,un brand cunoscut,nu un noname.Ti-as recomanda ViewSonic,Samsung sau Dell.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Sabina,

noi avem un monitor Samsung LCD de ceva vreme si suntem f. multumiti, e cel mai indicat ptr. ochi.

Atunci cand il cumparati sa il verificati cu atentie sa nu aiba pixeli morti, asta insemana ca atunci cand te uiti pe monitor o sa vezi niste punctisoare mici ca niste varfuri de ac, de alta culoare decat restul imaginii. Sunt teste de verificat, pui un fond alb sau negru pe monitor si o sa-i vezi.

Producatorii canadieni spun ca sunt normali pana la 4 dead pixels per monitor, insa atunci cand il cumperi vrei sa fie impecabil si sa nu aiba nimic, pentru ca pe parcurs mai pot muri....

si inca ceva monitorul sa fie maricel ca dimensiune

Uite aici am gasit un site despre cum sa-ti verifici monitorul de dead pixels,
http://www.gdargaud.net/Hack/DeadPixels.html

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Multumesc mult de toate informatiile

stiam eu ceva de pixeli morti, dar cum se verifica habar n-aveam.

de fapt...care-itreaba? Ei mor in timp?Ce semnifica asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

s-a mai vb despre asta...cauta mai in urma, se poate sa fie deja arhivat...

...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Eu am un Benq FP 757 de doi ani si sint super multumita de el. Are 17" pe diagonala si nu mi-a murit nici un pixel pina acum...

Mergi la inceput