Mamici de septembrie-octombrie 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Am uitat sa va spun ca m-am cintarit azi dimineatza si am atins 12kg. Sper sa nu se mai adune prea multe de acum inainte!

Anca 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Ati fost tare vorbarete astazi ..eu abia acum am reusit sa ma conectez ..la Galati a plouat continuu de m-am plictisit...a turnat cu galeata timp de 4 ore iar acum iar ploua.
Ce competitie stransa pentru podium ....

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana a 33 a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, am trecut sa va salut!
Vad ca vorbiti de concurs. O fi concursul Kg-lor luate? sa va zic cum stau si eu: la sf celor 7 luni avem cu 16 kg in plus . ma intrece cineva?

si somn usor.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (33 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mariana,acum am vazut pozele tale. Ce scump e Stefan! Are o mimica si niste pozitii de somn, e haios foc! Cu Kg, cred ca esti luata...

Fetelor, cand intru in luna a 7-a? Acum sunt in 25++ iar fertilityfriend imi spune deja ca sunt in luna a 7-a, daca ma iau dupa calculul Ioanei cu Dpn-ul, la 27 intru. Cum e?

, 25++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Tonnia, eu nu ma i-au dupa luni, ci saptamani. Dar sunt persoane care ma intreaba in ce luna sunt si atunci fac calculul invers. In sensul asta:
luna 9: saptamanile 36-40
luna 8: saptamanile 32-35
luna 7: saptamanile 28-31
luna 6: saptamanile 24-27.
Nu zic ca e bine asa cum calculez eu, dar imi da nasterea dupa 9 luni (prima saptamana calculata din prima zi a CM).
Fetelor, fetelor....nu stiu ce e cu vremea asta!!! De pe la 4 nu am mai dormit ca a fost foarte agitata bebelusha mea. M-am intors pe toate partile, m-am plimbat prin casa dar ea saracutza ba sughitza, ba se rotea... nu mai are loc.
Sunt asa matinala ca merg la avocat.
Va pup

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Codruta, cred ca ai dreptate cu calculul, suna logic!
Da, e o vreme...Si ce-i prin tara...Offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata !
A venit ieri o prietena din tara si mi-a adus
7 numere din revista ´Mami´. E tare instructiv
ce scrie acolo, voi o cititi? Mie imi place mult.
Pupici,

Carmi 25+ si bebe Fabiano.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Pupici fetelor

Am aparut si eu noi sintem bine miscam de zori si crestem

Ma bucur ca sinteti bine toate si va doresc sa o tineti tot asa ca am intat aprope toate in ultimul trimestru
Cit despre kilograme eu am luat pina acuma doar 5 kg

va pupicesc pe burtici

nanadana28+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Codruta,Irina felicitari pt camerute tare dragute

nanadana28+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Am cumparat si eu citeva haine pt bb ieri, ca nu se mai putea; le-am luat pe toate albe, astept sa mai fac 1-2 ecografii si luna asta, sa ma conving ca nu e baiat.

Carmi, eu pina acum am cumparat doar 2 numere din Mami. E interesanta, dar eu m-as multumi daca as reusi sa citesc cartea roz "Mama si copilul"; ma lupt cu ea de mai bine de 9 luni, si nu cred ca am depasit primul capitol.

Ioana

Mergi la inceput