ieri mi-am facut cont ...e prima oara cand intru pe un forum dar subiectul asta ma incanta.am si eu multe plante in casa , in timp am invatat cum sa am grija de ele bineinteles cu unele sacrificii in sensul ca mi-a murit o yuca si o dracena..ma rog eram prea multi responsabili cu udatul .problema mea e ca am cumparat un ficus bonsai...destul de matur zic eu , arata foarte bine dar mi-e teama sa nu pateasca ceva..in sensul ca am tot citit si rascitit despre bonsai dar nimic special despre acest tip..!!!!pana l-am adus acasa , pe drum i-au cazut ceva frunze...si m-am panicat,sa fie din cauza ca in magazin nu l-au udat????stiti voi cum sa-l ingrijesc mai bine??? am mai primit seminte de bonsai pinus ponderosa..dar am emotii cu ele trebuie sa caut granule de argila si nu prea stiu unde!!!mai trebuie nisip...dar de care? si pamant de gradina..oare e bun cel din florarii????v-am innebunit??? faza e ca imi plac tare mult floricelele mele iar cand vad ca am probleme cu una din ele ma necajesc tare.anul trecut mi-a murit o dracena ...mare , frumoasa..2 ani i-a mers bine si dintr-o data a inceput sa-i cada frunzele ceva de speriat..pana la urma a murit, ca urmare am cumparat alta si incerc sa- gasesc locul potrivit sper sa am noroc cu asta. cam atat pe azi