HARRY POTTER - Suntem in rand cu lumea!

HARRY POTTER - Suntem in rand cu lumea! | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

Uite c-am ajuns si noi in rand cu lumea:

"Lansarea volumului 6 din seria Herry Potter, "Harry Potter and The Half-Blood Prince" de J.K.Rowling, se va face simultan in mai multe tari din Europa, printre care si Romania. Ora la care multasteptatul volum va ajunge in mainile cititorilor impatimiti va fi ora 00.00 GMT (ora 2.00 am a Romaniei).

In noaptea de 15 spre 16 iulie (vineri spre sambata), accesul in Sala Dalles se va face numai calare pe#65533;matura! Incepand cu ora 01.30, patru vrajitoare din lumea basmelor ii vor invita pe fani sa zboare impreuna printr-un labirint, pana in lumea Harry Potter. Acolo ii vor astepta concursuri cu premii (exemplare gratuite din vol 6, postere, ceasuri Harry Potter, vrajitoare in miniatura), tombola si alte surprize!

Pana la aceasta ora, peste 100 de cititori ai seriei #65533;Harry Potter#65533; s-au inscris pe listele de asteptare, in vederea achizitionarii unui volum in noaptea lansarii."

Ma bucur mult ca putem trai momentul in acelasi timp cu fanii Harry Potter din intreaga Europa si chiar din SUA (asa am auzit...ca e vorba de 106 tari!).