Mamici de ianuarie-februarie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

A si am uitat sa va zic...azi termin cu pastilele de Augmentin...URA!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza!!!
ieri pe cand ziceam ca ma simt ok, am ajuns acasa si am
si la ora 20 eram in pat la somn.

Clau a stat tot cu o pereche de ciorapei in mana, i-a pus si pe calculator.A zis ca abia asteapta sa vina bebe si ca ne vom bate pe el.

OANA imi pare rau, dar lasa ca D-zeu ii bun si va va da si voua un bebe. Nu trebuie sa-ti pierzi speranta.

CATA ma bucur ca ai scapat de pastilute.
Ai dreptate cu reteta pt. lasagne.Am stat 2 ani in tara lor de origine, si am facut o data. Din cauza ca dureaza mult pana faci sosul cu carnea tocata, pe urma sa le pui in tava, la cuptor, o adevarata munca.
Si drept sa va spun eu, nici nu ma prea omor dupa ele.Clau in schimb e mort.De cand ma tot roaga sa-i fac.

SHEBA bine ai venit la . sa ai un bebe sanatos si frumos si sa nu-ti de-a prea multe greturi.
Ca eu deja sunt satula.

MARAKI si MIRELA unde sunteti fetelor? Cum va mai simtiti?
Luni si marti am reintrat si eu in clubul vostru. Astazi ce ma simt mai bine.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Buna dimineata si va doresc ca vremea frumoasa care nu se arata afara sa fie in sufletul vostru.
Ai mare dreptate Try cu numele care spun multe despre caracterul si forta fiecaruia.M-ati prins in mrejele numelor asa ca va spun ca mie imi plac foarte mult numele romanesti; cele rostite ca atare, nu cu diminutive: Ioana, Maria, Mara. Imi mai plac Ilinca si Catinca.La baieti nu stiu cum se face ca nu prea ma atrage nici un nume in mod deosebit.Imi plac insa Mihai,Serban si Victor.
Utocatalina,ma bucur ca ai scapat de Augmentin, stiu ca nu prea erai incintata sa il iei dar acum sper ca esti bine.Sintem nascute in aceeasi luna!
Azi stau mai bine cu greata deci voi putea munci cu spor, ceea ce ma bucura foarte tare.Joi merg din nou la doctor sa vedem ce mai face simburasul.Cu mincarea nu ma prea impac, nu pot sa gatesc nimic, nu suport mirosul de parfum si alte cele.Noroc cu sotul meu care imi face toate poftele si ma rasfata.
Va pup si sa avem o zi de gravidutze minunata!

Mergi la inceput

Fetelor hai sa va distrez:
7 intrebari despre sarcina(la radio Erevan)
Daca barbatul meu poarta boxeri si nu slip, sunt sanse mai mari sa raman insarcinata?
Sansele cele mai mari le ai daca sotul tau nu poarta nimic.

Si eu si sotul meu aratam foarte bine. Sunt sigura ca si copilul meu va fi frumos si as vrea sa apara in reclame. Cui ma pot adresa in acest sens?
Psihologului tau!

O sa imi iubesc catelul mai putin dupa ce voi naste?
Nu, dar s-ar putea sa te calce pe nervi sotul.

Poate sexul, in ultimile luni de sarcina, sa provoace travaliul?
Doar daca sexul e intre sotul tau si o alta femeie.

E important sa fiu alaturi de sotia mea atunci cand naste?
Nu, atata vreme cat temenul de "pensie alimentara" nu te sperie.

Nasterea poate provoca hemoroizi?
Nasterea poate fi folosita ca si cauza pentru orice problema pe care o ai.

Sotia mea a nascut saptamana trecuta. Cand isi va reveni?
Cand copilul va termina facultatea..

Giova si Sheba (bine ai venit)..pupici si o zi faina!

Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Misto de tot CATA.le-am mai citit undeva, dar nu mai tin minte.

Si noi cu numele stam cam prost.Daca e fetita (ceea ce nu prea cred) se va chema ALESSIA.
Ca nume de baietel ne place LUCAS.Dar deja sunt multi baieti cu numele asta, si avem chiar prieteni de fam.
Si noi tot la baieti stam cam prost cu numele, mai ales ca nu cadem de acord sub nici o forma. Singurul care ne-a placut la amandoi a fost Lucas.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Giova eu pentru fata sunt blindata: Andreea Cristina...dar pentru baiat sunt in pom si pomul in aer..poate Andrei...cine stie?

Cafeluta draguta
12+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Ciao fetele!
Am intrat si eu sa va salut si sa vad ce mai faceti ...
Si pe mine m-a lovit greata rau de tot in ultima saptamana ... eu speram ca pe la 13 saptamani se cam termina cu greata. Giova vad ca ai peste 13 si tot rau e!
Mirela si Maraki voi cum va mai simtiti? Acum va inteleg si eu ...
Cata haioase intrebarile de la radio Erevan.
Vad ca va ganditi la nume ... Alessia imi placea si mie, dar sotu a zis NU Am ramas la Iasmina daca e fetita si Filip daca e baietel ...
Try multumesc pentru interventiile tale, chiar am aflat lucruri noi despre furia laptelui si miscatul bebicului!
pupici
canda 11+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fmountaineer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza burtici vorbarete!mi-am bagat si eu nasucul pe aici ca azi vreau sa ma apuc sa spal toata bucataria.nu stiu ce am in ultimul timp dar sunt tare nervoasa.au observat si cei cu care stam in casa ca sunt toata ziua cu gura pe sot,cred ca au inceput sa ma vada tare scorpie.adevarul e ca mi-ar place si mie mai mult ajutor in casa pt ca lumea s-a obisnuit ca daca eu stau acasa sa fac curatenie,mancare ,cumparaturi si restul.in fine...sper sa ma calmez dupa o tura de curatenie si apoi oricum incep munca si le voi lasa si eu pe toate vraiste.
azi cu greturile mai binisor.dar eu oricat de normal si putin as manca am tendinta de a si am o asa mare usurinta la asta...azi o sa fac niste paste cu carne,sper sa si mananc.
si fiindca vorbiti de nume de bebei mi-e mi-ar place DAVID sau CRISTINA.sotului ii plac si oana,andreea,catalina...vedeti doar ca ne-am gandit mai mult la nume de fetite.sincer eu mi-as dori fetitza cu codite,dar nici un baietzel nu mi-ar displace,sanatos sa fie.
eu va pupacesc pe toate si va doresc o zi buna!
mirelutza12+

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

CANDA maine fac 14 sapt. fix. Dar nu stiu de ce luni si marti mi-a fost rau, de o sapt. jumate nu am mai avut probleme.
Azi ma simt mai bine, dar din nou fara pofta de mancare.
si eu care eram fericita ca sambata si duminica am bagat de toate in mine, chiar si carne.
Ne va fii rau pana simtim bebele miscand, asa ca.... mai avem putin de tras.
Apropos CANDA te asteptam la Prieteni din totdeauna la subiectul, MAMICI/TATICI DIN TIMISOARA.
de ce nu dai pe acolo?chiar sambata ne intalnim, pt. nu stiu ce proiect. Intra sa vezi.Suntem tare de treaba toate.

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Hello gravidute!
CATA, bine ca ai scapat de Augmentin! Mai faci vreo analiza ceva acum dupa? Am facut si eu mazare ieri,tot sa fara carne, super buna!!!
Cu numele si noi ne-am hotarat doar pentru fetita: Alexia ( ne-am inspirat de la Andreea Esca ), a fost singurul care i-a placut si sotului, ca eu mai aveam variante. Pentru baietel, tot asa, am venit eu cu cateva idei, dar sotului nu i-a placut nici un nume. E mai greu, dar gasim noi pana la urma. Am zis intai sa vedem ce este bebe si avem timp sa ne gandim la nume daca e baietel.
Va pup!

Mergi la inceput