Mamici de ianuarie-februarie 2006 (16)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria28 spune:

Fetele eu nu inteleg ceva ,cum de va iese pe un calendar fetita si pe altul baiat ,calendarele mi se par identice .Mi-e imi iese fetita la toate 3 .Asta e si ce ne dorim cel mai mult ,sa ne ajute D-zeu sa ne implinim visul .O sa radeti daca va povestesc perioadele de concepere la mine ,imi verificam barbatelu inainte sa vad daca are outele reci sau calde Chiar mni-a zis ca m-am sonat de tot citind atatea pe net

Maria7+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor va pupic.
mergem acasa sa punem lucrurile lui bebe in dulap.
sper sa ne auzim cu bine maine.
o seara placuta la toate va doresc!!!!!!!!

poze
gio si bb 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Maria esti tare haioasa, stii e vorba de cromozomi care dau sexul, aia conteaza..Giova o seara buna!

Denisa
11+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Gio daca dai cautare pe site dupa cuvantul "sex", bifezi "subject only" gasesti multe subiecte unde s-a vorbit despre sexul bebeilor si poti sa cauti de doua ori si bifand arhiva si nebifand arhiva. Si mi se pare ca mai sunt ceva subiecte cu titlul calendarul chinezesc.

Denisa n-am avut sanse, se pare ca era extrauterina, acu' cateva zile mi-au facut injectia de eliminare.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Ma primiti si pe mine alaturi de voi?Va citesc demult, de cind am aflat ca sint insarcinata dar tot am aminat sa ma alatur voua.Sper sa fie cu noroc de data asta. Am mai pierdut o sarcina anul acesta, acum sint la a doua, am 8 saptamini si desi imi doresc fetita (daca ar fi dupa preferinte), dupa calendarele postate azi de voi iese ca voi avea baiat. Tot ce imi doresc e sa fie bine pina la capat si sa fie intreg si sanatos.
Imi place ca sinteti unite si sufletiste!
UM=22.05.2005

Mergi la inceput

Oana, imi pare tare rau, o sa fie bine sa stii, iti spun eu ca Dumnezeu are grija de noi si fa ceav sa nu mai fie extrauterina next time, eu nu ma pricep la astea, dar dc ai nevoei de help caut aici.
Bafta multa!

Denisa
11+
BEBIK

Mergi la inceput

Denisa stiu de cromozomi ,incercam si noi tot ,ca sa nu zic dupa uite ca am stat cu mainile in san si nu am facut nimik
Gio ,sa ai o seara faina !
Oana imi pare sincer rau sa aud ce sa intamplat ,uite un pupicsi o
7+

Maria

Mergi la inceput

Sheba bine ai venit printre noi, sarcina usoara si bebic sanatos !
7+

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

Merci frumos Maria.Fug acasa ca mi-s tare obosita.Sa aveti o seara frumoasa si sa n-aveti parte de greata.
Pup!

Mergi la inceput

Sheba bine ai venit, dar fetele ce e asa de liniste, cele din state unde sunt si pe aici lumea e in vacantza deja?

Denisa
11+
BEBIK

Mergi la inceput