Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Ana, felicitari sorei tale si multa sanatate lui Vlad. Cat despre spalat jucarii, le mai spal cand si cand, mai ales ca la noi e foarte mult praf si mai ales cand le da pe jos afara. De sterilizat biberoanele, asta am facut-o ultima data cand am avut probleme cu burta ca abia venisem de la munte si m-am gandit ca acolo era si alta apa, plus in bagaje...Dar rar.
A, si acum mai e o faza, sa nu ma catalogati drept exagerata, dar ne tot vedem cu alti bebelusi si isi cam rod jucariile unii la altii. Adica vine cate unul si ii papa jucariile ei. Asa ca pe alea le sterilizez.
Apropos, am vazut ieri un tatic in parc ca stergea fiecare jucarie aruncata pe jos cu o solutie (era o sticluta mica cu un lichid transparent). Nu am putut vedea eticheta si mi-a fost jena sa il abordez sa il intreb ce e aia. Stiti vreuna dintre voi despre ce vorbesc? Ca as intreba si eu de ea ca sa am la mine o sticla. Mai ales ca isi cam smulge suzeta si o arunca pe jos, si daca nu o are nu adoarme.
Andora...noi nu stim cum or fi cei mosteniti asa ca de rezerva facem fetei o placa. Glumesc, normal.

Ellen, da, stam bine, peste grafic, dar o sa o cantaresc de control, si pe cantarul meu ca nu prea seamana cu ce zice dr. Ma bucur insa de lungime, ca nu stiu cum o masor eu acasa (cu ruleta ) ca nu imi ies neam atatia cm. Cu fontanela aia nu stiu ce sa zic, stiu ca se inchide pana la 1 an jumate, dar, repet, mie mi se pare ca sta pe loc. Iar de stat afara....stau si 6 ore (numai ieri am stat 4). Nu stiu ce sa zi, om vedea.
Cat despre kk, oricum eu sunt super stresata, asa ca....se poate sa fie nebunia mea.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Nu am disparut....doar ca nu-mi merge netul....asa ca am ramas in urma rau de tot!

Vineri am fost la Felix!3 am stat in apa cu Alesio si i-a placut la nebunie!

Avem 5 dintisori!

Si cam atat....revin cand merge netul bine!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ana, am vazut Stefanutzu' cantaretu' ce vesel e ca sta singurel in picoare langa Intellitainer... mi-amintesc cand l-ati luat, ce il mai studia, era micut.... acum e flacau mare-mare.... pupici!!!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

HELP ME!
CAT DE "VECHI" TREBUIE SA FIE OUALE CA SA POT SA-I DAU LUI ANDREI?
AM OUA DE PE 11.07 SI NU STIU DACA E BINE SA I LE DAU ASA PROASPETE.
MULUMESC.

Ioana&Andrei (14.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaB spune:

quote:
Originally posted by ionika

HELP ME!
CAT DE "VECHI" TREBUIE SA FIE OUALE CA SA POT SA-I DAU LUI ANDREI?
AM OUA DE PE 11.07 SI NU STIU DACA E BINE SA I LE DAU ASA PROASPETE.
MULUMESC.

Ioana&Andrei (14.09.2004)

2 zile? sunt numai bune...dac aveam posibilitatea ii dadeaeam direct din cotetz... asa, tebuie sa astept cateva ore sau chiar o zi! nu-mi amintesc de vreo mentiune in sensul asta...prea vechi sa nu fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

ionika - mie mi-a zis dr sa i le dau cat mai proaspete.Daca am posibilitatea sa le dau in aceeasi zi in care sunt ouate.

aissa - nu stiu ce solutie poate fi aceea. Dar daca afli sa ne spui si noua ca ar fi buna. Eu folosesc gelul antibacterian pt manute cand se joaca in iarba sau in nisip. Dar nu cred ca ar fi bun pt suzeta.
Si eu ii sterilizez jucariile cu care se joaca si alti copii. Iar in rest le spal cu apa orarita.

ana - super jucaria si ce vesel e si el dimineata! Am vazut si un bebic inghesuit!Super haios

ellen - multumim pt pupici.
Azi nu putea sa doarma mititica de durere. Dormea si plangea cu tot pumnul in gurita. Cat o mai dura ???????? Ca nu mai rezist eu dar ea.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ana, ce faina e jucaria lui Stefan. Tare nazdravan mai este.
Ce e aia “limba geometrica”? Scuze de intrebare dar eu nu am mai auzit de asa ceva pana acum.

Aissa, legat de fontanela. Tu nu ii mai dai vigantol? Oricum mai e timp pana cand ar trebui sa se inchida.
Eu am observat ca de cand nu i-am maid at vigantol si i-am dat doar saruri homeopate, parca fontanela s-a inchis mult mai repede. Acum nu stiu sigur daca sarurile alea sunt de vina sau nu.
Alexutei mele, daca nu la 10 luni, atunci la 11 luni sigur o sa i se inchida de tot fontanela.

Ionika, nu stiu de faza cu ouale. Si pe mine ma intereseaza sa stiu.
Oricum eu ma cam feresc sa ii dau oua de tara proaspete, pentru ca eu faceam alergie de la ouale de tara si nu vreau sa am probleme cu Alexuta.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ionika - mie mi-a zis doctorita ca ouale SA FIE MAI VECHI DE TREI ZILE!

eu de exemplu, daca ii dau ou miercuri, ii dau ouat de sambata.

deci sa fie de minim 3 zile si maxim 10 zile.

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Eu inca ii sterilizez biberoanele si suzetele.
Cu jucariile se joaca numai in casa, afara luam doar niste cheite care au muzicuta si sunt de ros. Pe astea nu le dam la nimeni, doar ea se joaca cu ele.
Jucariile cu care se joaca in casa i le spal din cand in cand dar nu prea des.

Interesanta solutia aia de care zice Aissa. Daca afla cineva despre ce e vorba sa ne zica si noua.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Va invitam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53141" target="_blank">Bebelusi de septembrie - octombrie 2004 (62)

Mergi la inceput