amenajarea casei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Craciunitzo ma omori da ce ai cu bietul delfin?Daca nu e destul de hotarat .

Magda si Bianca

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mt spune:

craciunitza, daca gasesti usi culisante de buna calitate da-mi si mie un semn.

este intr-adevar mai usor de schimbat o perdea sau un covoras decat faianta, gresie, mobila. de aceea merg pe culori clasice. de exemplu, eu am facut baia alba: gresie si faianta. acum pot sa jonglez cu tot felul de culori: dac pun un covoras albastru pot sa pun si lumanari albastre, aranjamente de tot felul albastre. daca vreau sa schimb culoarea lumanarilor, diveselor accesori, nu-mi este greu. Aceeasi situatie se aplica si in cazul altor culori neutre: crem, bej... am decis sa fac acest lucru, intrucat prima mea baie am facut-o in alb si galben. am primit, la un moment dat, niste accesorii de baie, roz, superbe, si imi statea pe creier nepotriveala.
bine, eu sunt o persoana perfectionista....

am fost ieri in Bricostore la raionul de vopseluri si nu am reusit sa ma decid. mai incerc si astazi.

o intrebare: oglinda mea, noua, din baie a inceput sa se innegreasca prin interior. sotul meu a lipit oglinda de faianta si ma gandesc daca asta ar fi motivul????? sau este oglinda de proasta calitate? am dat o gramada de bani pe ea si acum trebuie sa o schimb.

o zi frumoasa si spor la treaba fetelor cu casa intoarsa pe dos!
teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Si noi tocmai am terminat de amenajat apartamentul. In camera baietelului am vopsit peretii in portocaliu iar tavanul bleu ff deschis. Mobila e din pal (par care e deschis si pe ici pe colo calvados) iar pe pereti am lipit desene animate. Perdelele si draperiile sunt tot cu desene animate (din Bricostore) ca si mocheta. Nu i-am facut mobila colorata din acelasi motiv-peste cativa ani poate schimb culoarea peretilor.
Acum cativa ani am facut mobila din sufragerie-albastru cu galben si acum m-am plictisit de culorile astea asa ca am ajuns la concluzia ca cel mai simplu e sa faci mobila culoarea lemnului si sa "umbli" din cand in cand la decoratiuni.

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

ina, ce bine ca ai terminat. of, cand va veni si vremea mea???

stiti, m-am gandit sa desenez pe pereti. EU sa fac asta! in loc sa folosesc bordura de tapet as desena niste floricele....

dar nu stiu ce fel de tempera sa folosesc??? ati facut asa ceva??? exista oare sabloane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

Scuze acum se vede sper....

http://community.webshots.com/scripts/editPhotos.fcgi?action=showMyPhoto&albumID=275496044&photoID=331790193&security=BTPBSD

Monica

quote:
Originally posted by mt

monica,

nu reusesc sa vad pozele si ard de nerabdare.

despre amenajarea camerei copilului:

ma gandesc ca o data cu inaintarea in varsta a copilului se dezvolta si personalitatea lui, astfel ne vedem nevoiti sa schimbam zugraveala camerei copilului sau mobilierul iar schimbarea aceasta este foarte costisitoare.

de aceea, as inclina sa cumpar un mobilier de culoare deschisa iar accesoriile sa fie colorate. acest lucru este valabil pentru familiile care nu dispun de prea multi bani.

astfel, cred ca pentru varsta fetitei mele, 2 ani si 6 luni, ar fi potrivit sa-i pun motive cu ursuleti, diverse animalute...
ce parere aveti?

culoarea peretilor: galben pastel (pentru ca este fetita). mi-ar placea si galben cu verde deschis... sau galben cu lila....ce combinatii mai aveti?

daca peretii sunt galbeni, sa-i fac tavanul bleu??? si sa pun stele, soarele si luna???

cunoasteti magazine sau firme producatoare de mobilier pentru copii? cu exceptia: neoset si mobexpert.

pana vineri trebuie sa cumpar vopsea!!! si nu m-am hotarat!!!! de, sunt balanta!!!

va pup,
teodora

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Nu se vad pozele...
Mt-inarmeaza-te cu multa multa rabdare. Eu mi-am cam facut nervii franjuri cu toti asa-zisii meseriasi. Am bagat o groaza de bani si rezultatul e cu mult sub nivelul investitiei si al stresului. In final insa am fost fericita ca am scapat de toti muncitorii si acum repara taica-meu ce au stricat /n-au lucrat ca lumea ei...

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu

Mergi la inceput

ehe ina,

sunt trecuta si prin asta. am avut muncitori care mi-au plecat dupa ce le-am dat banii in avans. mi se plangeau ca au nevoie de bani, (veneau cu tot felul de povesti)si mi s-a facut mila de ei. le-am dat banii si dusi au fost. si stii ceva??? imi erau rude!!!!

baia mea nu este terminata; holul de jos la fel. la mansarda lucram din iarna..... parchetul de jos scartie. sunt locuri unde scartie de mi se face rau... cand aud imi vine sa urlul... chiar si mobila facuta la comanda... si acolo, am doua nuante de artar. mi-au promis ca imi schimba blatul... crezi ca au venit???

suntem la limita puterilor....

monica, nu se vad pozele....

pupici si weekend frumos,
teodora

Mergi la inceput