Scorpiutzele - pe unde sunt ? (14)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Adriana,meriti si tu un picut de pauza....Ce sa-i faci ?asta E :te cari cu de toate,bine ca nu e departe!
Spune la vecina spor la treaba!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomecica/tomecica.jpg)
tomecica spune:
BUNA FETELOR.Ma bag si eu in seama cu voi acum ca v-am descoperit si ca am acasa 2 scorpiute.Cea mare ADRIANA s-a nascut la data de 5 noiembrie 1998 iar cea mica ALEXIA s-a nascut la data de 24 octombrie 2004.Ma bucur sa va cunosc.Va pup si revin.
luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]
nastasie spune:
bine ai venit tomecica!o sa te simti bine printre scorpiute.te stiu pentru ca ai scris ca fetita are eritem fesier si ti-am raspuns.o zi buna.
albumul meu
poze noi
la plajaAdriana &
Razvan(01.11.2004)
Ana68 spune:
Saluti fete,
Tomecica-Luminita,bine ai venit la scopriute....Ma bucur sa te avem printre noi....Sper sa-ti placa aici si te asteptam la povesti...Sa-ti fie sanatoase scorpiutele mititele....!
syd spune:
Buna fetelor!
La noi nimic nou,ma strofoc azi cu cv-ul,sa-l fac frumos,maiine ma duc la somaj sa vad dk ma ajuta cu un curs de seara.
M-am apucat de citit cand am timp liber,reviste de specialitate,management etc..am atatea de recuperat si alte noi de invatat,in ultimii ani am hibernat(na ca rimeaza).
Am haine de calcat care erau ascunse ,tricouri de casa,de antrenament o gramada.Le-am spalat din nou si le calc sa le pot aranja pe undeva.
Aici a plouat un pic,e vara -primavara.Demontez piscina de pe balcon,prea multa munca de curatare pt o zi ,doua de utilizare,mai bine mergem la strand.S-au speriat vecinii cand am dat drumul la apa,curge o ora,au crezut ca e inundatie.
Pupicei si vacanta placuta,profitati de vara ca mai e putin si se termina
Ana68 spune:
Syd,spor la treaba.....Deja vine toamna pe meleaguri elvetiene?1Ce nasol!Aici in Timisoara este o caldura...Cand mai ploua uneori e o mare bucurie pentru mine....Din Mai nu am mai inchis ferestrele la apartament,atat e de cald....De obicei le tinem deschise pana prin octombrie....
Ce mai face Giulia?
Bafta in tot ce faci!
syd spune:
Supercalifragelistic? Ce inseamna? Mersi Ana ,fata mea e bine in general,acum face figuri in baie ca nu-i bagata in seama
Am terminat cv-urile,cu calcatul in urma,am timp..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tomecica/tomecica.jpg)
tomecica spune:
MULTUMESC FRUMOS DE PRIMIRE.Sunteti niste dragute.Deocamdata nu prea stiu ce sa povestesc.Astept sugestii.
luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]
monica-elizabet spune:
buna fetele, mai intru si eu sa va spun ca inca mai traiesc...tot racita sunt...ne-a luat a doua oara si pe mine si pe copilasi...la ei iar e si cu tusesi parca nu ne mai trece.
nu stiu ce fac dar nu mai reusesc sa intru deloc pe-aici...nu-mi ajunge timpul...caut teren pentru casa...am gasit ceva, dar cu fff multi banutzi si tot mai caut...asta imi mananca tot timpul
va pup si va urez o zi minunata
ma duc sa citesc din urma
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
Ana68 spune:
Salut scorpiute,
Ia si io p-aici.....
Tomecica-Luminita,ce-ar fi sa ne povestesti si noua din nazdravaniile scorpiutelor tale mititele?....Si despre tine,evident!
Syd,pai aveam si eu 1000 de puncte si nu stiam ce sa fac cu ele.Asa ca am zis hai sa-mi trag si eu o titulatura si nu imi venea nik in cap...Supercalifragelistic e din filmul cu Mary Poppins(interpretata de Julie Andrews),unde canta impreuna cu Gene Kelly,parca,nu stiu sigur si refrenul era "super-cali-fragelistic-expi-ali-docius".Iti mai amintesti?
Ei bine,pe forum,la mamicile de Timisoara,unde tot scriu,mi s-a dus vestea ca am gura aurita....hehehehehe..
..ca le-am spus la unele fete,la intalnirile noastre,anumite lucruri care s-au adeverit....Mi-au pus porecla de "Spiritista sefa" si "La mama Omida S.R.L."..
...Ei bine de aici vine titulatura,ceva genu Hocus-Pocus...Cam asta ar fi explicatia....Zici ca Giulia a inceput sa faca fite la baita?!...hehehehe..
..ai domnisoara,gata!Cand o imbraci nu are pretentii la hainute?Sa fie asortata....?Pupici la frumoasa cretulina!Si tie spor la treaba!
Monica,insanatosire grabnica si tie si la copilas....Spor la cautat teren!sa fie cautatul cu folos!
Fetelor,sa aveti o saptamana buna!