Mamici de septembrie-octombrie 2005 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Da Kid, 29 saptamani si ceva. Astazi sunt cam aiurita!

Flavia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna gravidutzelor!
Multumesc pentru urari, sper sa fie totul bine!
Astazi al meu sot si-a facut electroencefalograma si asta i-a iesit bine! Radiografia craniana va fi gata joi, pana atunci poate totusi ii trec ametelile;
Multumesc Cristina pentru informatia cu Rococo!
Codruta, inseamna ca tu stai bine cu lumgimea colului, 33mm si esti in a 33 saptamana! Eu ce sa zic cu 24mm la aproape 29? Ce sa fac sa nu se mai scurteze mai mult de-atat?
Si eu am dubiul cu patutul de lemn versus patutul metalic...

Mihaela 28++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Irina, mie mi se pare tare mare bebele tau. Si eu am 33 saptamani si bebe are 1.800. Mi-a zis ca suntem in grafic. Oricum, felicitari pentru bebe, mai ales daca ti-a zis ca si tu esti in graficul tau!!!

Am mai pus pe net inca 2 albume, unul cu burtica mea si unul cu camera bebelushei. Dar nu se vad asa bine, ca sunt facute cu camera video, nu cu aparatul.
Camera inca nu e aranjata de tot, mai trebuie sa lipim desenele pe pereti si sa luam o perdeluta.

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

CGE, la Giulesti BB-ii sunt la sala de bb-i si cu scutecele de la ei. Tu duci doar cate un pampers cand te duci la alaptat. Cat despre noi, la nastere sau cezariana - in camasa sterila de la ei si dupa ce ajungi in salon - in ce vrei tu. Ce-as rade sa ne potrivim toate 3 tu, eu si Jadi si sa "o punem de-un salon"....

anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Veronica, e clar ca o sa ne panicam in momentul acela.
Eu de asta vreau si sa ma organizez din timp, atunci e clar ca din graba as uita o gramada de lucruri.

Dar o sa fie bine pana la urma, o sa ne ajute Dumnezeu sa nastem usor copii sanatosi.

Asta imi doresc si eu cel mai mult, sa iasa si bebelusha ca Victor, sanatoasa adica. Dup-aia ne descurcam noi

Cristina (29+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia_Hurducas spune:

Si in Brasov te obliga sa iei camasa lor in sala de nasteri, dupa care cu ce frei tu, iar pe bebei ii imbraca cu hainutele lor. Noi ducem doar pampersi. Noi le dam hainutele noastre numai la externare.

Flavia 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si mie mi-ar place sa fim in acelasi salon.
Iti dai seama, noi am fi la curent deja cu povestea fiecareia.

Mi-a zis dr. ca mai sunt niste rezerve in care te lasa sa stai cu bebelushul, dar la cati bebei s-au conceput in perioada de iarna, cam greu sa apuc acolo.

Victor a stat la bebelushi si eu la mamici.
Exact asha era si acum 5 ani, la fiecare alaptat, duceam cate un pampers. Sotul se jura ca am dus si ulei de corp, dar eu nu imi aduc deloc aminte.

Alta intrebare: cand va faceti bagajul de spital, cereti de la personal si adeverinta de salariat sau trebuie luata mai incolo ?

Cristina, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Am avut o mica sedinta , dar am revenit....

Asa e Codruta e tare mare bb meu. Ca la echo la toate masuratorile rezulta ca are 35 saptamani nu 33 . M-a intrebat si doctoreasa ca ce i-am facut de e asa de mare... Ca pana acum la fiecare echo au corespuns datele (saptamana reala cu ceea ce indica aparatul)...
Din fericire colul e bine inchins si "lung" a zis ea asa ca o sa-l pot tine bine pe bb in continuare.

Irina 33+ si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Oare e scurt colul meu pt perioada asta? 33 mm?
Gasesc undeva ceva informatii pt asta?

Codruta & 33 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Irina, felicitari! Super Bebe!

Mihaela 28++

Mergi la inceput